Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(zoja1739 @ 2008 02 25, 16:56)
sveiki!
permanentinio makiazo(su aparatura GOLDENEYE)
zoja1739@gmail.com
867726201

kokiam mieste darot ir kokia kainite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2008 02 25, 21:25)
Bet gal tiktai jai negražu, kad ji prie tokių antakių nepripratus. Bet pamatysi vieni pagirs darbe, gal dar kas nors ir tada jau bus gerai. VYresnio amžiaus žmonės kaip įsikanda vieną stilių, tai kažko kitko ir nenori pabandyti.

as irgi taip manau, paprasciausiai ji nepripratus, dar niekas nepasake, kad negrazu smile.gif
man tai grazu smile.gif seniau ji nusibrezia piestuku linija, apsitryna , ir vel kaip be antakiu smile.gif
o dabar antakiai visada tvarkingi , grazus, manau po kiek laiko dar mamyte man padekos smile.gif
Atsakyti
niu va, dabar ziuriu i mamos antakius ir pavydziu, jie nusilupo ir nebera tokie jau ryskus smile.gif
mergaites, o jeigu antakiai 350, virsutine akiu linija 250, apatine 120? tai cia normalios kainos? nes galvoju gal ir man reiketu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veriti @ 2008 03 05, 11:20)
niu va, dabar ziuriu i mamos antakius ir pavydziu, jie nusilupo ir nebera tokie jau ryskus  smile.gif
mergaites, o jeigu antakiai 350, virsutine akiu linija 250, apatine 120? tai cia normalios kainos? nes galvoju gal ir man reiketu  biggrin.gif

pigiai sakyciau smile.gif kur cia taip? pas ka? ir as noriu rolleyes.gif
Atsakyti
atrasau i AZ
Atsakyti
Veriti, atrasyk ir man i AZ ax.gif
Atsakyti
O as dziaugiuosi padarytais antakiais thumbup.gif Kita savaite einu darytis korekcija, tai vel kelias dienas ryski vaiksciosiu, nu bet nieko. Uztat 3 metus tikrai ramu bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuner2 @ 2007 07 13, 18:29)
sveikutes
pasiklausiau jusu ir pati nusprendziau pasigrazinti,bet teko greit nusivilti,dariausi kaune konturini makiaza,pirma skaudejo ,antra sumokejau dvigubai nei tariausi telefonu,trecia lupu konturas dingo po penkiu dienu,antakiai dar matosi ,akys  vos vos, verysad.gif nenoriu daryti anti reklamos ,bet dariausi pas senoje temoje isgyrta erika ,dabar galvoju ka daryti toliau ,ziauriai gaila pinigu,kuriuos praradau,korekcija dabar tik rugseji ,tai visa vasara vel vaiksciosiu  su savo pasidarytu makiazu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

sekmes visoms norinciom buti grazios  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Papildyta:
QUOTE(ramuner2 @ 2007 07 13, 18:29)
sveikutes
pasiklausiau jusu ir pati nusprendziau pasigrazinti,bet teko greit nusivilti,dariausi kaune konturini makiaza,pirma skaudejo ,antra sumokejau dvigubai nei tariausi telefonu,trecia lupu konturas dingo po penkiu dienu,antakiai dar matosi ,akys  vos vos, verysad.gif nenoriu daryti anti reklamos ,bet dariausi pas senoje temoje isgyrta erika ,dabar galvoju ka daryti toliau ,ziauriai gaila pinigu,kuriuos praradau,korekcija dabar tik rugseji ,tai visa vasara vel vaiksciosiu  su savo pasidarytu makiazu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

sekmes visoms norinciom buti grazios  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsakyti
as manyciau, kad ne konturinis blogas o tiesiog tavo odai gal daugiau pigmento reikia ivesti. procedura daugmaz standartine, bet rezultatas individualus. o kodel tavo korekcija tik rugseji? eik darytis kuo greiciau unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, buvau panasioje situacijoje, bet paskuj per savo kirpeja radau labai gera kosmetologe,vienu zodziu jinai dirba Vilniuje, bet per menesi kelias dienas atvaziuoja i Kauna , i BLIC KIRPYKLA, KURI YRA AUSROS GT. 20 TEL.209060.Tai va jinai man viska istaise , nes mano lupos buvo ziauriai nukreivintos, o akis padare labai gerai net nereikejo korekcijos ir siaip korekcija jinai daro po 5\6 savaiciu.Mano kelios drauges taip pat pas ja daresi tai irgi liko labai patenkintos.Tai jeigu kartais sudomintu tai reikia skambinti i kirp. ir registruotis.
Atsakyti
ar teisybe,kad darant akiu linijas ,labai skauda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bikute @ 2008 03 08, 14:00)
ar teisybe,kad darant akiu linijas ,labai skauda  unsure.gif

Kaip kam. Tai individualu. Bet kad nemaloni proced8ra, tai faktas.
Atsakyti