Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

O kasdien tos "pravodkes" neatsibosta? Nes as tai kazkaip taip ryskinu akis tik kazkur i kluba eidama ar i baliu. Ant kitu paziuret gal ir nieko, bet pati nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 01 30, 20:23)
kodel rinkaisi juoda spalva? ji tau visai netinka ir prie tavo svelnios antakiu ir blakstienu spalvos nedera

Man atrodo tiesiog reduxei reikejo daryti tarp blakstienu ir vesti pilnai visa plonesne linija..
Papildyta:
QUOTE(rozinee @ 2008 01 30, 20:52)
O kasdien tos "pravodkes" neatsibosta? Nes as tai kazkaip taip ryskinu akis tik kazkur i kluba eidama ar i baliu. Ant kitu paziuret gal ir nieko, bet pati nenoreciau  schmoll.gif

Kai as esu sviesi, tai be pravodkes labai bliskiai atrodau. Va dabar galiu nepasidazius iseiti.. thumbup.gif i
Atsakyti
kai nesidaziu taip ryskiai atrodo, o kai su seseliais ir tusu tai viskas susilieja ir graziai atrodo. apatine ir virsutines linijos nesujunge, nes sake kad negalima daryti paciame kamputyje! mano akys labai neryskios todel as kasdien darydavausi pravedima pati. mano drauges sake, kad cia geriausia iseitis butent man thumbup.gif
PS.kai grysiu is darbo imesiu nuotraukyte kaip pasidazius atrodo!!
Atsakyti
Na, gal, kai neryškūs bruožai, tai gera išeitis permanentinis makiažas g.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 01 31, 13:55)
kai nesidaziu taip ryskiai atrodo, o kai su seseliais ir tusu tai viskas susilieja ir graziai atrodo. apatine ir virsutines linijos nesujunge, nes sake kad negalima daryti paciame kamputyje! mano akys labai neryskios todel as kasdien darydavausi pravedima pati. mano drauges sake, kad cia geriausia iseitis butent man  thumbup.gif
PS.kai grysiu is darbo imesiu nuotraukyte kaip pasidazius atrodo!!

va mano nuotraukyte 4u.gif su ir be makiazo!

http://images33.fotk...40/akys2-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 02 01, 12:55)
va mano nuotraukyte  4u.gif  su ir be makiazo!

Ten kur su makiazu liuks, o be, man per rysku.
As dariau tarp blakstienu, tai ta linija "susilieja" su naturalia blakstienu linija ir jos tik atrodo tankesnes ir juodesnes, o pravedimo nematyt. Ir nedariau apatinio konturo
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 02 01, 12:55)
va mano nuotraukyte  4u.gif  su ir be makiazo!

Nu labai sauniai su makiazu atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lambiukas @ 2008 02 01, 13:00)
Ten kur su makiazu liuks, o be, man per rysku.
  As dariau tarp blakstienu, tai ta linija "susilieja" su naturalia blakstienu linija ir jos tik atrodo tankesnes ir juodesnes, o pravedimo nematyt. Ir nedariau apatinio konturo

As irgi virsutine voko linija tarp blakstienu noreciau smile.gif Gal kuri tikrai galit kokia specioaliste Kaune parekomenduot, kurios dariusios ar maciusios darbus? Niekad gyvenime su tuo nesusidurus dar, kaip issirinkti geriausia?
Atsakyti
Man irgi su makiažu daug gražiau. Ta linija labai toli nuo blakstienų kontūrinės linijos, todėl nenatūraliai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
nezinau kodel, bet man tarp blakstienu nedare g.gif o del apatines pati labai abejojau, gal menuo praejo kol pati pripratau, bet dabar negaliu atsidziaugti thumbup.gif ir rytais nebereikia vargti su kreivom linijom ir vatos tamponeliais 4u.gif
Atsakyti
rezultatas su makiazu thumbup.gif bet turbut kasdien taip nesidazai?
kokie ten seseliai pas tave?
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 02 01, 12:49)
rezultatas su makiazu  thumbup.gif bet turbut kasdien taip nesidazai?
kokie ten seseliai pas tave?

dazausi kasdien ax.gif seseliai-Essence! nera brangus is Eurokoso! Airijoj isvis kapeikas kainuoja, bet man labai labai patink!! thumbup.gif ir lupdaziai nerealus!!
Atsakyti