QUOTE(Miegancioji_grazuole @ 2008 01 18, 19:36)
Sveikos, merginos!
Noriu padaryti mamai dovana - permamentini akiu ir antakiu. Aisku, pasikalbejau su ja, tai nebus siurprizas, nes nezinojau, kaip ji reaguos, gal neigiamai. Mama labai laukia.
Perskaiciau jusu atsiliepimus ir is pradziu galvojau, kad tikrai eisime pas Ela, po to radau ir neigiamu atsiliepimu, kad antakius padare nevienodus. Tai jau ir nzn, ka daryti.
Habibi, / Lisa /, sakykite, ar tikrai verta darytis butent pas ja, ar jei turetumete galimybe rinktis is naujo, pasirinktumete
kita kosmetologe?
Nes tikrai nenoreciau padaryti tokia ziauria dovana, kaip kreivai dazytos akys ir kreivi nevienodi antakiai.((( Butu visai nekaip.
Nesiodomejau anksciau niekur kitur, neskaiciau jokiu reklamu, nezinau kas geriau konturinis, ar permanentinis. :rolleyes:Turiu tik givus pavizdzius..
Noriu pasakyti, kas pamaciau pas viena, kita, trecia ir buvau nustebinta rezultatu
. Tada isiaiskinau, kad dare pas viena ir ta pacia.
AUDRONE. (as pas Ela nedariau). Dar man patiko, kad ji yra odos gydytoja ir dirba ja ir sio metu. Nepakeisciau savo Audrones i nieka kita.
Bent kol yra galimybe darytis pas ja
. Jau rasiau, kad eiles nezmoniskos ir laukiau 8 men.
Mano voku linijos padarytos ne visai virs blakstienu, o tarp blakstienu. Nes mano akiu forma yra labiau apvali, o visada norejau migdolo formos
. Todel dare tokia linija.
Del spalvos -gali pasirinkti. Galima ir pilka ie melyna.Rinkausi juoda. Dar priklauso nuo pigmentacijos. Buna juoda -neiseina juoda, o i pilkua. Man viskas gerai, kaip ir norejau -juoda spalva.
Antakus dazeme -pilkai -ruda spalva, nes yra reti plaukeliai ir padazius juodai labai bus nenaturalu. Esu labai patenkinta.
Del korekcijos. Einu, kai man atrodo, kad galima butu jau pakoreguoti. Bet iseina taip, kad kai ejau darytis antakius, Audrone pati panorejo pajžkoreguoti lupu spalva. Ir super.Buvo teisi, lupas pagyvino.
Dar del spalvu- juk kiekviena renkasi kokia ji nori
. Mano koleges -pasidariusios naturaliu spalvu. As, norejau riskesnes, kad butu lyg padazytos.