Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(fashion @ 2008 01 18, 08:23)
Pasidariau antakius vakar pas Ela, tai atrodau tikrai RYSKIAI  doh.gif  Nors mane nuramino, kad taip bus kelias dieneles, o po to spalva nebus tokia intensyvi

As taip vaiksciojau savaite, kol nenusilupo. Dabar viskas thumbup.gif
Atsakyti
tai va, jau metai po Elos pigmentinio. pas mane akys ir antakiai. dariau akis juoda spalva o antakius tokia tamsiai pilksvai ruda. akytem viskas liuks, tik antakiai gerooookai pasvieseje ir dar ploteliais tokiais. korekcija darant prasysiu juodu (neaisku tik po kiek laiko smile.gif dar), nes arba pripranti arba labai jau greitai mano organizmas tuos dazus "suvalgo" smile.gif. kadangi ir plaukai juodi..... o mama daresi pas kazkokia kauniete, as taip sau tyliai sakiau nu blyn kaip ji cia tokius juodus...o dabar sustojam prie veidrodzio ir pavydas ima...ir del spalvos ir del formos... va
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Habibi: 18 sausio 2008 - 14:42
Sveikos, merginos!

Noriu padaryti mamai dovana - permamentini akiu ir antakiu. Aisku, pasikalbejau su ja, tai nebus siurprizas, nes nezinojau, kaip ji reaguos, gal neigiamai. Mama labai laukia.smile.gif Perskaiciau jusu atsiliepimus ir is pradziu galvojau, kad tikrai eisime pas Ela, po to radau ir neigiamu atsiliepimu, kad antakius padare nevienodus. Tai jau ir nzn, ka daryti.

Habibi, / Lisa /, sakykite, ar tikrai verta darytis butent pas ja, ar jei turetumete galimybe rinktis is naujo, pasirinktumete kita kosmetologe?
Nes tikrai nenoreciau padaryti tokia ziauria dovana, kaip kreivai dazytos akys ir kreivi nevienodi antakiai.((( Butu visai nekaip.
Atsakyti
Jau praejo kelios dieneles nuo antakiu permanento. Tai pradeda vis labiau patikti. Spalva nebe tokia intensyvi, forma irgi gera. Esu pas Ela uzsirasius ir akiu perm, bet dar neapsisprendziu ar tikrai akytes noriu ryskinti.. Nors maciau kelis jos darbus, tai tikrai super gerai atrodo.
Atsakyti
O man įdomu būtų išgirsti (tiksliau perskaityti biggrin.gif), kas esat daręsi pas Elą akis, kiek laiko jums laikė permanentas? Man šiuo metu praėję 1,5 metų, tai viskas kol kas OK - nenublukęs, jokių pašviesėjusių plotelių nematau, bet šiaip įdomu, po kiek laiko reikėtų planuoti korekciją g.gif? Kita vertus, mąstau, gal antrą kartą reikėtų rinktis kontūrinį, o ne permanentinį, nes šiaip jau norėjau platesnio pravedimo ant viršutinio voko, bet tokio, kokio norėjau, permanento negalėjo padaryti - atseit, ten daug kraujagyslių ir yra baimė, kad pataikius į vieną iš jų išsilies dažai, o va, neseniai kalbėjau su kontūrinį darančia, tai sakė, kad gali padaryti kokį tik noriu pravedimą, nes kontūrinis ne toks gilus ir tokios rizikos nėra smile.gif. Kita vertus, kontūrinis trumpiau laikys (kaip suprantu) doh.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona: 20 sausio 2008 - 15:17
sveikos, neisivaizduoju kaip jus galite darytis permamentini ant veido juk tai taturuote schmoll.gif maciau daug tokiu su pakitusiom spalvom lupos melynos, o antakiai raudoni. matau turetumet daugiau pasidometi apie naujas metodikas, tokios kaip konturinis ilgalaikis makiazas, kuris skirtas veido odai. as pati daug galvojau ir domejausi kuo pranasesnis konturinis. patikekit, neapsirikau, nes jau metai vaikstau su lupu, antakiu ir akiu konturiniu ir esu patenkinta naturaliom spalvom ant veido, kurios paryskina mano bruozus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jorin28 @ 2008 01 20, 16:34)
sveikos, neisivaizduoju kaip jus galite darytis permamentini ant veido juk tai taturuote schmoll.gif  maciau daug tokiu su pakitusiom spalvom  lupos melynos, o antakiai raudoni.  matau turetumet daugiau pasidometi apie naujas metodikas, tokios kaip konturinis ilgalaikis makiazas, kuris skirtas veido odai. as pati daug galvojau ir domejausi kuo pranasesnis konturinis. patikekit,  neapsirikau, nes jau metai vaikstau su  lupu, antakiu ir akiu konturiniu ir esu patenkinta naturaliom spalvom ant veido, kurios  paryskina mano bruozus wub.gif

Jau tos jūsų kontūrinio makiažo reklamos, tai visur pilna, kur tik įlendi paskaitinėti biggrin.gif. Ir tokie pasakymai "esu patenkinta naturaliom spalvom ant veido, kurios paryskina mano bruozus", tai kaip iš reklaminio bukleto mirksiukas.gif. Dabar tik trūksta, kad pareklamuotumėte Eriką - keista, kad to eilinį kartą nepadarėte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2008 01 20, 18:06)
Jau tos jūsų kontūrinio makiažo reklamos, tai visur pilna, kur tik įlendi paskaitinėti  biggrin.gif. Ir tokie pasakymai "esu patenkinta naturaliom spalvom ant veido, kurios  paryskina mano bruozus", tai kaip iš reklaminio bukleto  mirksiukas.gif. Dabar tik trūksta, kad pareklamuotumėte Eriką - keista, kad to eilinį kartą nepadarėte  lotuliukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif taip, dabar pagal scenariju kuri mamyte turejo paklausti: o kur, jorin, dareisi? ir tada jorin isdidziai atsakytu: PAS ERIKA lotuliukas.gif lotuliukas.gif Erika, tampate tiesiog juokinga protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegancioji_grazuole @ 2008 01 18, 19:36)
Sveikos, merginos!

Noriu padaryti mamai dovana - permamentini akiu ir antakiu. Aisku, pasikalbejau su ja, tai nebus siurprizas, nes nezinojau, kaip ji reaguos, gal neigiamai. Mama labai laukia.smile.gif Perskaiciau jusu atsiliepimus ir is pradziu galvojau, kad tikrai eisime pas Ela, po to radau ir neigiamu atsiliepimu, kad antakius padare nevienodus. Tai jau ir nzn, ka daryti.

Habibi, / Lisa /, sakykite, ar tikrai verta darytis butent pas ja, ar jei turetumete galimybe rinktis is naujo, pasirinktumete kita kosmetologe?
Nes tikrai nenoreciau padaryti tokia ziauria dovana, kaip kreivai dazytos akys ir kreivi nevienodi antakiai.((( Butu visai nekaip.

Nesiodomejau anksciau niekur kitur, neskaiciau jokiu reklamu, nezinau kas geriau konturinis, ar permanentinis. :rolleyes:Turiu tik givus pavizdzius.. lotuliukas.gif
Noriu pasakyti, kas pamaciau pas viena, kita, trecia ir buvau nustebinta rezultatu thumbup.gif . Tada isiaiskinau, kad dare pas viena ir ta pacia. AUDRONE. (as pas Ela nedariau). Dar man patiko, kad ji yra odos gydytoja ir dirba ja ir sio metu. Nepakeisciau savo Audrones i nieka kita. schmoll.gif Bent kol yra galimybe darytis pas ja 4u.gif . Jau rasiau, kad eiles nezmoniskos ir laukiau 8 men. unsure.gif

Mano voku linijos padarytos ne visai virs blakstienu, o tarp blakstienu. Nes mano akiu forma yra labiau apvali, o visada norejau migdolo formos ax.gif . Todel dare tokia linija. thumbup.gif Del spalvos -gali pasirinkti. Galima ir pilka ie melyna.Rinkausi juoda. Dar priklauso nuo pigmentacijos. Buna juoda -neiseina juoda, o i pilkua. Man viskas gerai, kaip ir norejau -juoda spalva. thumbup.gif

Antakus dazeme -pilkai -ruda spalva, nes yra reti plaukeliai ir padazius juodai labai bus nenaturalu. Esu labai patenkinta. thumbup.gif
Del korekcijos. Einu, kai man atrodo, kad galima butu jau pakoreguoti. Bet iseina taip, kad kai ejau darytis antakius, Audrone pati panorejo pajžkoreguoti lupu spalva. Ir super.Buvo teisi, lupas pagyvino.
Dar del spalvu- juk kiekviena renkasi kokia ji nori biggrin.gif . Mano koleges -pasidariusios naturaliu spalvu. As, norejau riskesnes, kad butu lyg padazytos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 21 sausio 2008 - 23:57
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 01 22, 00:52)
Nesiodomejau anksciau niekur kitur, neskaiciau jokiu reklamu, nezinau kas geriau konturinis, ar permanentinis. :rolleyes:Turiu tik givus pavizdzius.. lotuliukas.gif
  Noriu pasakyti, kas pamaciau pas viena, kita, trecia ir buvau nustebinta rezultatu thumbup.gif . Tada isiaiskinau, kad dare pas viena ir ta pacia. AUDRONE. (as pas Ela nedariau). Dar man patiko, kad ji yra odos gydytoja ir dirba ja ir sio metu. Nepakeisciau savo Audrones i nieka kita. schmoll.gif  Bent kol yra galimybe darytis pas ja 4u.gif . Jau rasiau, kad eiles nezmoniskos ir laukiau 8 men.  unsure.gif

o cia ta Audrone turbut vilniui daro? o gal i kauna vazineja? gal galetum idet foto pavyzdziu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2008 01 22, 16:13)
o cia ta Audrone turbut vilniui daro? o gal i kauna vazineja? gal galetum idet foto pavyzdziu? rolleyes.gif

Niekaip nerandu, o kur ta Audrone dirba? Ir cia jus apie konturini ar permanentini?
Atsakyti
QUOTE(jorin28 @ 2008 01 20, 18:34)
sveikos, neisivaizduoju kaip jus galite darytis permamentini ant veido juk tai taturuote schmoll.gif  maciau daug tokiu su pakitusiom spalvom  lupos melynos, o antakiai raudoni.  matau turetumet daugiau pasidometi apie naujas metodikas, tokios kaip konturinis ilgalaikis makiazas, kuris skirtas veido odai. as pati daug galvojau ir domejausi kuo pranasesnis konturinis. patikekit,  neapsirikau, nes jau metai vaikstau su  lupu, antakiu ir akiu konturiniu ir esu patenkinta naturaliom spalvom ant veido, kurios  paryskina mano bruozus wub.gif

nu cia tai nusisnekejai doh.gif pirma karta girdziu,kad permanentas tai tatu ant veido blink.gif gal iskritai is medzio,ar gyveni caro ruriko laiku vizijose biggrin.gif Man viena kart meistre papasakojo,kad jau atgyvena su tais pamelynavimais,pazaliavimais...viskas seniai patobulinta(dazai,aparatai)ir aisku.Be to pati mokausi medicinos,turiu supratima apie oda ir t.t.Sorry,bet net pratrukau,kai kazkas primeta ala profesore ir pudrina cia ilindus mums visoms smegenis mad.gif wacko.gif

QUOTE(Mona @ 2008 01 20, 19:06)
Jau tos jūsų kontūrinio makiažo reklamos, tai visur pilna, kur tik įlendi paskaitinėti  biggrin.gif. Ir tokie pasakymai "esu patenkinta naturaliom spalvom ant veido, kurios  paryskina mano bruozus", tai kaip iš reklaminio bukleto  mirksiukas.gif. Dabar tik trūksta, kad pareklamuotumėte Eriką - keista, kad to eilinį kartą nepadarėte  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif doh.gif

QUOTE(charisma @ 2008 01 20, 23:09)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  taip, dabar pagal scenariju kuri mamyte turejo paklausti: o kur, jorin, dareisi? ir tada jorin isdidziai atsakytu: PAS ERIKA  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Erika, tampate tiesiog juokinga  protest.gif

drinks_cheers.gif protest.gif
Atsakyti