Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie namų tvarkytojas

QUOTE(*Liepa18* @ 2009 05 04, 12:10)
Sveikos... Mačiau kelis svartymus dėl įkainių, tai radau visai neblogą skaičiuolę...  smile.gif

http://www.frekenbok.lt/t11.php

...čia firmos kainos... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zi-zi @ 2009 05 04, 18:11)
...čia firmos kainos...  rolleyes.gif

Bet jos nėra labai didelės, tai be firmos dar pigiau bigsmile.gif Kažkaip maniau, kad didesni įkainiai, ar dabar krizė mažina kainas?
Atsakyti
nu man pasirode,kad didoki tie ikainiai g.gif bet firma ir yra firma.
Atsakyti
QUOTE(luxs @ 2009 04 30, 23:11)
Koleges mamytes, galiu rekomenduoti. Man vale ir tvarke buta po remonto - esu patenkinta. Aciu.  4u.gif Taigi naudokites Give2Get paslaugomis drasiai.


Malonu girdėt gerus atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 05 04, 19:24)
nu man pasirode,kad didoki tie ikainiai g.gif bet firma ir yra firma.

Aišku, kad įkainiai dideli. Bandžiau išklausti firmos atstovės, kodėl g.gif g.gif Taip ir nepaaiškino. Be to, jokios garantijos, kad tas pats žmogus tvarkys.
Atsakyti
Kiek kainuotų 56 kv m buto valymas su lyginimu (max 7 marškiniai) Vilniuje? g.gif
Atsakyti
sveikos, norejau paklausti siumetiniu ikainiu biggrin.gif persiskaiciau temuke, anskciau namu darbininkes niekad neturejau ir noreciau paklausti: kiek kainuotu namo pakaunej sutvarkymas? reiketu tvarkyti 2 kambarius (bet vienas ju -45 kv. m.), baldu nedaug (eee... beveik visai nera didziajam kambary blush2.gif ), WC ir koridoriu pora kartu i menesi. taip pat reiketu tik "mazdaug aptvarkyti" virtuve ir vonia (sios patalpos dar neremontuotos bet metu begy laukia remontai tai labai pedantiskai nereikia ten nieko daryti, tik pavirsium prasieiti - vis tiek niekas nebeatsivalo biggrin.gif ) yra 1 suo ir keli kiti smulkus gyvuneliai nerveliuose (nezinau ar tai ka nors keicia, nes jie uzdaryti ir nesiseria) mazu vaiku nera. lyginti, skalbti nereikia. kaip manote, kiek reiketu moketi? mastau apie 50 lt, nemazai cia butu?
Atsakyti
QUOTE(nylli @ 2009 06 03, 13:09)
sveikos, norejau paklausti siumetiniu ikainiu biggrin.gif persiskaiciau temuke, anskciau namu darbininkes niekad neturejau ir noreciau paklausti: kiek kainuotu namo pakaunej sutvarkymas? reiketu tvarkyti 2 kambarius (bet vienas ju -45 kv. m.), baldu nedaug (eee... beveik visai nera didziajam kambary  blush2.gif ), WC ir koridoriu pora kartu i menesi. taip pat reiketu tik "mazdaug aptvarkyti" virtuve ir vonia (sios patalpos dar neremontuotos bet metu begy laukia remontai tai labai pedantiskai nereikia ten nieko daryti, tik pavirsium prasieiti - vis tiek niekas nebeatsivalo biggrin.gif ) yra 1 suo ir keli kiti smulkus gyvuneliai nerveliuose (nezinau ar tai ka nors keicia, nes jie uzdaryti ir nesiseria) mazu vaiku nera. lyginti, skalbti nereikia. kaip manote, kiek reiketu moketi? mastau apie 50 lt, nemazai cia butu?


Mano supratimu tai butu netgi labai geras uzmokestis thumbup.gif Dar pagalvokit, kiek manot laiko uztruktu tvarkymas, jei kazkur iki 4 val, tai manau normalu, jei daugiau, tuomet gal mazoka butu g.gif

Šilko namai - draugei panašios kv butą tvarko, tai moka 60 lt (su lyginimu). Nors manau, kad ir už mažiau dabar rastum.
Atsakyti
Kiek kainuotu issiurbti ir isplauti grindis 150kv.m?
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2009 06 29, 12:56)
Kiek kainuotu issiurbti ir isplauti grindis 150kv.m?



Kaip ir rašyta aukščiau, pagalvokit, kiek laiko tai truktų. Reikėtų įvertinti ir vietą- tai miestas, ar užmiestis. Ar pasiekiama visuomeniniu transportu, ar reikia važiuoti automobiliu. Jei parašytumėt šią informaciją, būtų galima maždaug paskaičuoti.
Atsakyti
Mielos namų tvarkytojos,o nebandėt dirbti už valandinį atlyginimą
Atsakyti
Sveikos supermamytes, tai va ir as esu isitraukusi i tvarkymosi liuna smile.gif Savo nama valausi, o jis tai ne mazas, dar viena nama valau kitiems ir buta valausi. Uz nama gaunu 100 lt, kazkur uztrunku nuo 9.30 iki 14 val, siaip esu patenkinta, bet darbo tai labai labai daug, kai eidavau du karus savaitei tai buvo normaliai, bet jei viena karta tai biski mazokai, t.y. nespeju tokiu papildomu darbu padaryti kaip katilines valymas ar kiti darbai. Uz buta gausiu 60 lt plius uz langus, tai manau irgi visai neblogai. Siaip is tikruju labai stengiuosi itikti seimininkams, jei ko nepavalau tai visada prasau pasakyti, juk buna kad gali ne viska pastebeti, nors man tai nieko nesako, bet visada pasiklausiu ar viskas tinka.
Tik norejau pasiklaust kurios valotes kaip nuvalot dazus nuo langu? taip pat grunta, kuriuo yra gruntuojamas namas? dazus tai as valiau su tuo spec gramdekliu, bet langai milziniski, o lasiuku milijonas, o gruntas tai is vis su nieko nenusivalo schmoll.gif tai net ir nezinau ka daryti, semininke man nieko nesako, nes zino kad nenusivalo, bet as net uzmigti negaliu matydama tuos purvinus langus blush2.gif
dar klausimelis, kaip valote staliukus televizoriui kurie yra tokie stikliniai? nes ant ju beveik is kart nusesta dulkes tik nuvalius smile.gif
Atsakyti