Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie namų tvarkytojas

QUOTE(Sienna @ 2009 01 30, 15:45)



Mano galva,  uz valymamoku padoriai(80 lt uz 95kv). Ir moteris rekomenduota g.gif


o man čia siūlėsi už 68kv - 85lt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kokonas @ 2009 02 05, 14:44)
4u.gif
Gal tom, kas samdosi tvarkytojas, pasirodys keista ar juokinga, bet man sunku net įsivaizduoti, kad svetimas žmogus liečia viską mano namuose.Man tai yra visiškai nepriimtina, ir nemalonu.Mano namai-mano tvirtovė.
Ir dar aš visada įsivaizduodavau, kad šis darbas turėtų būti geriau apmokamas ...
Nes pati gyvenu 200k/m name ir tvarkymosi  visai dienai.Dar esu pedantė, ir manau,kad nei viena tvarkytoja taip nelaižytų namų, na nebent už kokius 300LT.
Darbas tikrai nelengvas ir su chemija, tad nepavydėkite sunkiai  valytojų uždirbtų pinigų.

Taip sutinku, jokia valytoja nesitvarkys, taip kaip tvarkytum pati. Nors ir kiek moketum. As mielai tvarkycausi pati, man tai patinka. Bet reikia pamastyti ir apie tai, kad paprasciausiai gali ir nebuti galimybes to daryti paciai... Simtas priezasciu. Jei tu savo daiktu nesureiksmni, tai visai negaila, jei ir kitas prie ju prisilies biggrin.gif
Atsakyti
aš labai atsiprašau, kad čia užklausiu - koks užmokestis šiuo metu už namų tvarkymą? skaičiuojama nuo ploto? ar kitaip? suprantu, kad tai tarpusavio susitarimas, bet labai idomu mano situacija tokia: maždaug už mėnesio savo pyplį išleisiu į lopšelį. dar iki gruodžio būsiu vaiko priežiūros atostogose. porai metų iš Klaipėdos atsikėlėm į Vilnių. pinigus iš "Sodros" gaunu neprastus, bet va, bėda - veiklos laaabai trūksta... trinu ir trinu namie sienas, grindis... medvilnines kojines, ir tas lyginu iš neturėjimo ką veikti esu kilusi iš mažo miestelio, darbo nebijau. galvoju siuntinėti CV ir ieškotis darbo Vilniuje, bet kai dabar tokia situacija o ir daugiau neuždirbsiu nei dabar motinystės atostogose būdama. galvoju parašyti skelbimų, jog ieškausi namų tvarkytojos darbo. galėčiau net penkias savaitės dienas tam reikalui atiduoti - plius gauti papildomų pajamų. mūsų tėtis karininkas, tai nelabai džiaugiasu, kad mama kitų klozetus valys, bet man laaaabai norisi veiklos sakykit, mamytės, koks užmokestis šiuo metu už tokį darba? ar lengvai jis randamas (ar paklausu)?
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2009 01 15, 18:11)
Tai dar karta rodo, kad jei eini dirbti, turi numatyti su kuo vaikas bus jo ligos atveju. Cia tas pats kaip ir kituose darbuose. Na nebent kazkas ekstremalaus....O laime2 gerai cia " pagavo"  biggrin.gif



as kai valydavau-eidavau"stipdama",nes nepatogu buvo neateiti,net esant labai blogam orui,kai uz lango lietus pliaupia,seimininke pasisiulydavo pati is namu paimti,ir tai labai nenoriai naudojausi tuo,tik tikrai kai lietus lyg is duso pildavo (dirbau airijoje,o ten lietus kiekviena diena,gristi budavo kartais tai ir apatiniai varvedavo,o as visur su dviraciu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(ilmantina @ 2009 02 08, 20:08)
o man čia siūlėsi už 68kv - 85lt.  unsure.gif


manau , kad brangoka, as sakyciau iki 60lt. Nebent pas Jus kalnai lyginimo g.gif
Atsakyti
labai idomu, koki darba atliekate tvarkydami butus? Kas ieina i ta kaina? is savo tvarkytojos prashau: issiurbti kambarius, viename isplauti grindis, nuvalyti dulkes nuo stalu ir isplauti kriaukle su dusu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2009 02 20, 13:51)
labai idomu, koki darba atliekate tvarkydami butus? Kas ieina i ta kaina? is savo tvarkytojos prashau: issiurbti kambarius, viename isplauti grindis, nuvalyti dulkes nuo stalu ir isplauti kriaukle su dusu. 4u.gif

mano galva, paminėjote gal penktadalį darbų, nebent apibendrintai kalbėjote smile.gif Dulkės juk ir ant lentynų, ir ant komodų, ir ant TV, ir ant palangių. Grindis plauti ir vonioje. Aišku, čia susitarimo reikalas ir nuo mokamų pinigų priklauso. Bet aš manau, jei jau samdyt tvarkytoją, tai tokią, kuri viską darytų, žinoma, ir ateitų reguliariai. Ir orkaitę išvalytų, ir virtuvės spinteles, ir balkoną, ir langus, ir šaldytuvą, ir viską, kur matosi, kad reikia 4u.gif Nesakau, kad viską kaskart ir šveist.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 20 vasario 2009 - 15:11
QUOTE(Osvile @ 2009 02 20, 15:08)
mano galva, paminėjote gal penktadalį darbų, nebent apibendrintai kalbėjote smile.gif Dulkės juk ir ant lentynų, ir ant komodų, ir ant TV, ir ant palangių. Grindis plauti ir vonioje. Aišku, čia susitarimo reikalas ir nuo mokamų pinigų priklauso. Bet aš manau, jei jau samdyt tvarkytoją, tai tokią, kuri viską darytų, žinoma, ir ateitų reguliariai. Ir orkaitę išvalytų, ir virtuvės spinteles, ir balkoną, ir langus, ir šaldytuvą, ir viską, kur matosi, kad reikia 4u.gif  Nesakau, kad viską kaskart ir šveist.



na pas mus sekciju nera, yra tik 3 stalai, kosmetinis staliukas ir vaikiskas maziukas, cia butu visi baldai nuo kuriu reikia nuvalyti dulkes. Kalbejau neapibendrintai, o isvardinau butent tokius darbus, kuriu prashau is tvarkytojos. Jei man valytu virtuves spinteles ar dar koki velnia, tai mokeciau papildomai.

dabar klausimas del pinigu, nes susiparinau nerealiai anoj temoj biggrin.gif . jei man reikia nuvalyti dulkes nuo isvardytu stalu biggrin.gif, isvalyti kriaukle, tulika ir dusa, issiurbti ir ir viename kambary isplauti grindis. Kiek toks darbas vertas, jei tvarkomo ploto 70kv? saviskei moku 30lt, apsisukt galima per 1val.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2009 02 20, 18:13)
na pas mus sekciju nera, yra tik 3 stalai, kosmetinis staliukas ir vaikiskas maziukas, cia butu visi baldai nuo kuriu reikia nuvalyti dulkes. Kalbejau neapibendrintai, o isvardinau butent tokius darbus, kuriu prashau is tvarkytojos. Jei man valytu virtuves spinteles ar dar koki velnia, tai mokeciau papildomai.

dabar klausimas del pinigu, nes susiparinau nerealiai anoj temoj biggrin.gif . jei man reikia nuvalyti dulkes nuo isvardytu stalu biggrin.gif, isvalyti kriaukle, tulika ir dusa, issiurbti ir ir viename kambary isplauti grindis. Kiek toks darbas vertas, jei tvarkomo ploto 70kv?  saviskei moku 30lt, apsisukt galima per 1val.


Už 1 val ir tokį darbą 30 lt sakyčiau labai gerai biggrin.gif

O tu ten kai parašei už namą po 15 ar kiek ten lt - va dėl ko ir tos diskusijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 02 20, 23:17)
Už 1 val ir tokį darbą 30 lt sakyčiau labai gerai  biggrin.gif

O tu ten kai parašei už namą po 15 ar kiek ten lt - va dėl ko ir tos diskusijos  rolleyes.gif



ne nu as ne tokia sadiste, as tiek nemoku. biggrin.gif siaip ten butas, ne namas ir zmogelis daznai buna isvaziaves, todel ten realiai reikia tvarkyt: grindis plaut ir tulika su vonia sutvarkyt, ner ten virtuves net. As tik dabar supratau,perskaicius sia tema, ka normaliai tvarko tvarkytojos, nes kazkaip galvojau, kad visos tvarko tiek, kiek pas mane biggrin.gif


nora vistielieku prie tos nuomones, kad jei abi puses sutinka, tai nematau nieko bloga. Jokio cia isnaudojimo nematau, nes nera prievartos. Zmogui lieka teise rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 02 20, 23:08)
Aš tai suprantu, kad būna situacijų visokių ir žmogus vien už maistą gali sutikti dirbti  unsure.gif Bet tai turėtų būt toks pasiūlymas iš dirbančiojo pusės......tikrai sąžinė neleistų tiek siūlyt unsure.gif 




Vaidule, tu pasiulai tiek, kiek gali moketi. Jei gali daugiau, tai valio, abiem pusem geriau. Bet jei ateina pas tave zmogus ir praso darbo, o tu negali moketi pagal "dabartines tvarkytoju kainas", tai pasiulau maziau, tada zmogus ir renkasi, ar nori tiek ar ne. Jokio ianaudojimo cia nematau schmoll.gif Mano vyro mociute, kai pas ja ateidavo cigonai maisto ar pinigu prashyt (ji kaime gyveno), tai liepdavo uzsidirbt. ravedavo jai darzus, namie padedavo, o ji atsidekodavo maistu ar pinigais. Abi puses patenkintos, o ir tas zmogus nepripranta gauti pinigu ar maisto lengva ranka, tarsi jam visi privaletu, o tokiu beje nemazai yra, uztenka paskaityt paramos skyreli. Na bet cia jau kalbam apie krastutinius atvejus.
Atsakyti
nezinau ar cia tik man ar visom kitom tvarkytojom seimininkai palieka kaip ir spastu pirmai dienai g.gif pirma darbo diena po servetele radau nemaza suma pinigu.ar jie tycia taip paliko ar netycia kaip manot.as tvarkau virs 2simtu kvadratu nama.jame 2 vonios kambariai sukuos kaip vovere,bet greiciau kaip per 5 valandas nesutvarkau nu niekaip schmoll.gif jie laiko kate tai ta kate.....myliu kates,bet sita....kur pazvelgsi visur jos plaukiukai.jei dezute nesvari tai kakoja salia.karstosi palangem televizoriu stalais.zodziu butu mano valia as ta kate nuskusciau plikai lotuliukas.gif
Atsakyti