Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie namų tvarkytojas

Sveikutės,

Na aš ta kuri samdžiau biggrin.gif .
Bet po visų iškadų nutarėm patys, kaip nors tvarkytis. Ir patarčiau kitiems mirksiukas.gif pasidarbuoti biggrin.gif kaip sakoma skurde ar varge, mylėsiu tave...BŪŪŪSTELI biggrin.gif
Va čia tokios iškadėlės, Nubraižytas gartraukis, tikriausia šveistuku brūžino g.gif nubraižyta kriauklė ir vonia, sakau gal ten laikrodis trynėsi jai bevalant, nes tikrai nenusibrūžina man daugiau rolleyes.gif
Įsiurbė užuolaidas, suplyšo, teko išmesti.

O dar kai kitą dieną pasimato visi grožiai ant langų. Tai ir nelabai supranti ar čia vakar tvarkė doh.gif Grindys dėmėtos...nors plovė.
Tvarkydavo 2kart. per savaitę. užtrukdavo 2 val. 150kv.m.
1kartukas-40lt
Tai buvo prieš naujukus.

Aišku kažkada turėjom ir gerą moterėlę, bet jos sveikatėlė ušlubavo.

Taigi vistik geriau pačiam tvarkytis cool.gif
Atsakyti
Tvarkydavo 2kart. per savaitę. užtrukdavo 2 val. 150kv.m.
1kartukas-40lt
Tai buvo prieš naujukus.

Aišku kažkada turėjom ir gerą moterėlę, bet jos sveikatėlė ušlubavo.

Taigi vistik geriau pačiam tvarkytis cool.gif
[/quote]


ohoo as savo trijų kambarių ilgiau nei dvi valandas tvarkau, o čia 150 kvadratų per dvi valandas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2008 07 15, 23:14)
1) Va čia tokios iškadėlės, Nubraižytas gartraukis, tikriausia šveistuku brūžino g.gif  nubraižyta kriauklė ir vonia, sakau gal ten laikrodis trynėsi jai bevalant, nes tikrai nenusibrūžina man daugiau rolleyes.gif
Įsiurbė užuolaidas, suplyšo, teko išmesti.


2) O dar kai kitą dieną pasimato visi grožiai ant langų. Tai ir nelabai supranti ar čia vakar tvarkė doh.gif  Grindys dėmėtos...nors plovė.
Tvarkydavo 2kart. per savaitę. užtrukdavo 2 val.  150kv.m.
1kartukas-40lt
Tai buvo prieš naujukus
.

1) Nesuprantu tokių namų tvarkytojų, o gal geriau pasakyti - darkytojų!!! Jei nesugeba gerai dirbti savo darbo kam išvis eina dirbt doh.gif Per tokias tvarkytojas po to ir nuomonė bendra apie visas nekokia.

2) Kaip už tokio ploto valymą labai mažai mokėjot, bet kruopščiai "apsisukt" per 2 val. nerealu.

SĖKMĖS RASTI SAU VERTĄ NAMŲ TVARKYTOJĄ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zi-zi: 16 liepos 2008 - 16:10
QUOTE(zi-zi @ 2008 07 16, 18:08)
1) Nesuprantu tokių namų tvarkytojų, o gal geriau pasakyti - darkytojų!!! Jei nesugeba gerai dirbti savo darbo kam išvis eina dirbt  doh.gif  Per tokias tvarkytojas po to ir nuomonė bendra apie visas nekokia.

2) Kaip už tokio ploto valymą labai mažai mokėjot, bet kruopščiai "apsisukt" per 2 val. nerealu.

SĖKMĖS RASTI SAU VERTĄ NAMŲ TVARKYTOJĄ  smile.gif


Pilnai sutinku su zi-zi apie sugebėjimą dirbti šį darbą, bet kaip sakoma, kokia kaina, tokia ir tvarkytoja, tiesiog jums pasitaikė paprasta valytoja, kadangi gera namų tvarkytoja niekada neis tvarkyti tokio ploto už tokią kainą nors ir du kartus per savaitę, bei per porą valandų gerai neapsisuks. taigi ar ne geriau jums mokėti daugiau, bet tvarkytoja kruopščiai viską sutvarkys kartą per savaitę, už didesnį atlygį jums galbūt pasiseks rasti tvarkytoją, bet ne valytoją.
Atsakyti
QUOTE(kristeaiva @ 2008 09 15, 16:52)
Pilnai sutinku su zi-zi apie sugebėjimą dirbti šį darbą, bet kaip sakoma, kokia kaina, tokia ir tvarkytoja, tiesiog jums pasitaikė paprasta valytoja, kadangi        gera namų tvarkytoja niekada neis tvarkyti tokio ploto už tokią kainą nors ir du kartus per savaitę, bei per porą valandų gerai neapsisuks. taigi ar ne geriau jums mokėti daugiau, bet tvarkytoja kruopščiai viską sutvarkys kartą per savaitę, už didesnį atlygį jums galbūt pasiseks rasti tvarkytoją, bet ne valytoją.


schmoll.gif NESUTINKU 4u.gif Aš prie tų kurios samdo ir galiu pasakyti, kad už vos didesnį atlygį (plotas panašus) pas mane dirbo viena moteris, nu super duper thumbup.gif O vat kai atėjo viena ponia, ir pasakė, kad už tokį plotą 150 aoakau blink.gif blink.gif Sutarėm mažiau VIENAM KARTUI, nes kitaip man jos nereik (mėnesį gyveno tik vienas vyras namie ir aišku nieko nesitvarkė doh.gif tai visiškai atsisakyti nenorėjau) bet esmė ta, kad save vadino profe tame reikale, o išvalė visą namą su vienu skudurėliu, kiti gražiai buvo sudėti sausi ant spintelės, mol sutaupiau vadinasi blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Ir grindys išavalytos ruožais - ruoželis švaru, ruoželis dulkių blink.gif blink.gif Nu taip baisiai net mano vaikas turbūt nesugebėtų išvalyti doh.gif Išėjo ponia, o aš už šluostės ir davai per visus namus grindis valyt doh.gif

p.s. papasakokit daugiau kas per priemonės baldams ir kaip naudoti ir lapams...... ax.gif

Beje, turiu klausimą tikrai profėms - > naudojam Amway kai ką, tiksliau dušinei purškalą tipo, kad stiklas nepasidengtų po maudynių kalkėmis......ar gali taip būti, kad užpirškus ant santechnikos ją sugadinom???? nes niekaip nenusivalo plėmukai unsure.gif Žinau, kad nereikėjo, bet bandžiau ant plytelių purkšti - koks poveikis ir aišku pataikiau ir ant krano...turbūt dar ir mano vaikas pakartojo,nes matė ką darau ir klausė kam... cool.gif
Atsakyti
Norėčiau skaičiukų, komentarų, patarimų iš tvarkytojų tokiai situacijai. ax.gif

75 kv. butas netoli Vilniaus centro. Kilimų nėra. Grindys, dulkės, WC, vonia, virtuvė (paviršiai, indai, nors turiu mintį indus susiplaut, kad labai gėda dėl nešvaros nebūtų... blush2.gif ). Tai čia pagrindiniai darbai būtų. Kadangi yra du vaikai ir vienas iš jų vijurkas, tai nuolatos išmėtomi žaislai bei kiti daiktai, nekalbant jau apie drabužius... doh.gif Vėlgi - nu lyg turėčiau pati tokius dalykus apsirinkt, bet dažniausiai nespėju arba neturiu jėgų po lakstymo paskui vijurką.

Kiek kainuotų? Kiek užtruktų? 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklasuti, ar yra cia tokiu, kurioms sitas darbas patinka? Ta prasme nuosirdziai patinka valyti, skalbti, plauti? As pati labai nemegstu smile.gif Tik lyginti galiu. Tai labai idomu kuo zavi tas darbas?
Atsakyti
Darbas kaip darbas. O kuo zavi pastininko, keliu taisytojo...., vairuotojo darbas??? Galima testi ir toliau. Pavyzdziui, as ziauriai nemegstu lyginti,- du namus sutvarkyciau , kad tik lyginti nereiktu . Tai taip. Kiekvienam savo. Tvarkytoja atejo, sutvarke ir namo. Darbas konkretus.
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2008 10 02, 23:33)
Beje, turiu klausimą tikrai profėms - > naudojam Amway kai ką, tiksliau dušinei purškalą tipo, kad stiklas nepasidengtų po maudynių kalkėmis......ar gali taip būti, kad užpirškus ant santechnikos ją sugadinom???? nes niekaip nenusivalo plėmukai  unsure.gif Žinau, kad nereikėjo, bet bandžiau ant plytelių purkšti - koks poveikis ir aišku pataikiau ir ant krano...turbūt dar ir mano vaikas pakartojo,nes matė ką darau ir klausė kam...  cool.gif

Aš asmeniškai Amway nelaikau profesionaliom priemonėm, nes ja nepasitikiu. Teko savo namuose kai ką naudoti - nieko ypatingo. Yra daug geresnių priemonių, net ir lietuviškų, už šią minėtą firmą. Pati bandžiau, tai galiu palyginti.
Kas liečia santechnikos sugadinimą, tai gal geriau padėtų šitoj situacijoj Amway konsultantai-platintojai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zi-zi: 08 spalio 2008 - 14:48
QUOTE(zi-zi @ 2008 10 08, 15:45)
Aš asmeniškai Amway nelaikau profesionaliom priemonėm, nes ja nepasitikiu. Teko savo namuose kai ką naudoti - nieko ypatingo. Yra daug geresnių priemonių, net ir lietuviškų, už šią minėtą firmą. Pati bandžiau, tai galiu palyginti.
Kas liečia santechnikos sugadinimą, tai gal geriau padėtų šitoj situacijoj Amway konsultantai-platintojai  4u.gif


Nu ir nesakiau, kad amway yra profesionalios priemonės tongue.gif Tiesiog jos yra mažiau kenksmingos, todėl ir naudoju rolleyes.gif
O vat kokiom profesionaliom priemonėm galėčiau panaikinti tas dėmeles jei įmanoma g.gif
Atsakyti
Ir man pasidare idomu g.gif , kiek mazdaug kainuotu atejimas karta i savaite ir sutvarkymas 2 kamb. buto (60kv.m)? Reiketu plauti grindis, siurbti, plauti indus, spinteliu stalvirsius, nuvalyti dulkes, isplauti vonia, WC, 3 kriaukles ir islyginti drabuzius. Butas Vilniuje, visas valymo priemones pirkciau pati.
Namie yra ir mazas vaikas (jei tai turi itakos).
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2008 10 08, 16:44)
O vat kokiom profesionaliom priemonėm galėčiau panaikinti tas dėmeles jei įmanoma  g.gif

Maišytuvų valyme esmė: nenaudoti abrazyvinių dalelių turinčių valiklių, nes gali subraižyti paviršių, ir, pagrindinis dalykas, su kuo bevalytumėte, priemonę kuo greičiau ir gausiai nuskalauti. Net nelabai svarbu kokią, specialią ar nespecialiai maišytuvams valyti skirta ta priemonė, svarbu ilgai jos nelaikyti ir LABAI gerai nuplauti 4u.gif Deja, dėmelių nebepanaikinsite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 10 lapkričio 2008 - 13:40