Aš valau keletą butų (53kv. ir 80kv.), tai man moka 50-60lt už kartą + už langus. Pirmas valymas viuomet būna daugiau generalinis, užtrunku apie 5 val. (su langų valymu,), po to jau užtenka poros valandų. Negaliu sakyt, jog valymas užtrunka vienodai, nes kiekvienas šeimininkas turi savų, individualių, pageidavimų. Tiek, kiek man moka ir esam susitarę esu patenkinta, tad jų namus valau kaip savo.
Nepykit tos, kurios turit
nuosavus namus, bet teko sulaukt pasiūlymų valyt jų namus, bet labai nenorit jūs daugiau mokėt. Siūlo tiek, kiek už 2-3 kambarių buto valymą, ar bent tikisi, jog paprašysi. Juk darbo tai žymiai daugiau

, be to namai dažniausiai ne centre ar miegamuosiuose raj. būna, o užmiesty, atitinkamai ir kuro sanaudos didesnės. Taip pat apsiėmusi tvarkyti namą, stengčiausi prižiūrėti ir namo kiemą, nebent tai atlieka atskirai samdytas žmogus.
Kas liečia darbo priemones, tai kaip sutarta su šeimininku, bet pagrindines priemones turiu savo. Na tik, priemonės baldams ir grindų dangoms jau turi šeimininkai.
Dėl šeimininkų buvimo namie, tai vienuose namuose, kur valau, šeimininkai būna. Tačiau nei jie man netrukdo, nei aš jiems, bent stengiuosi

Kitą butą teko valyt, kai šeimininkų namie nebuvo. Iš mano pusės sąžiningumo, palikau savo asmens tapatybės kopiją, rekomendaciją ir žinoma pasitikėjimą. Įsivaizduoju, jog tai labai astakingas dalykas tiek man, tiek buto šeimininkui. Bet kai galvoje blogų kėslų nėra, tai ir dirbu su ramia sąžine