Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra čia mamyčių, negalinčių maitinti krūtimi?

QUOTE(mikki @ 2007 08 04, 14:55)
as jau ir buvau pasigedusi temeles biggrin.gif
mes jau keitem tris kart misisnuka-vaikutis baisiai isbertas ir nezinau nuo ko.taip nesinori to HA misinuko duoti.dar vis kankinu savo papulius,nusitraukineju pienuka,ale jo tiek mazai mano abzoriukui biggrin.gif o ir vienas kazkodel pienelio neatiduoda,nors anksciau begdavo normaliai blink.gif jauciu tuoj rankas nuleisiu verysad.gif

nuo 2 men vaika tik HA maitinu. nieko blogo. ir kuo anksciau duosi - tuo geriau. tas misinys neskanus ir ne visi ji valgo wink.gif
beje, kai duosi - nenusigask del kako pilkai zalio ir labai smirdincio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 05, 09:46)
nuo 2 men vaika tik HA maitinu. nieko blogo. ir kuo anksciau duosi - tuo geriau. tas misinys neskanus ir ne visi ji valgo wink.gif
beje, kai duosi - nenusigask del kako pilkai zalio ir labai smirdincio wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sirse @ 2005 03 29, 14:46)
.. ir kodėl gi tai nenormalu? g.gif  Ar tai, kad tavo vaikas jaučiasi sotus? Jeigu taip,- tai kuo skubiau mesk visus  mišinėlius ir buteliukus į šoną!:angry: Kišk  į dantis krūtį, marink badu vaiką, kentėk, kai sukandžios krūtis! :angry:Juk niekas daugiau nesvarbu - svarbu, kad tu galėsi visiem girtis - AŠ PATI MAITINU VAIKĄ! (ir nesvarbu kokia kaina) Tikrai nuo to pasijusi geriau????
Nepropoguoju dirbtino maitinimo, bet merginos, nustokit būti fanatikėmis! Metas jau ir apie vaikus pagalvoti! Jeigu jau nesigauna pačiom maitinti (nesakau, kad neverta dar dar ir dar kartą pabandyti duoti vaikui krūtį, pasitarti su tą išmanančiomis), tai bent reikia pasidžiaugti kad bent kiek yra pieno, kad gali duoti ne vien tik mišinėlių. Nes, jeigu nervuosiesi, to pieno tikrai nepadaugės. O tos, kurios visai neturi pieno, galėtų džiaugtis, kad turi kūdikius, ir turi mišinėlių jiems maitinti.
Ne vien pieno kiekis apsprendžia - ar tu gera mama.wink.gif Čia mano nuomonė wink.gif

QUOTE(rikutis @ 2007 07 09, 22:34)
O as senaja tema tik suradau, dar spejau si bei ta parasyt- ir uzdare  blink.gif
Ir as pienelio nebeturiu, tik iki 3savaiciu angeleli temaitinau, ir tai reikdavo dar koki viena buteliuka misinuko tai tikrai i diena daduoti... ir jokios arbatytes nepadejo, nei mociuciu isgirtos chalvos... priaugau+5kg prie 25priaugtu nestumo metu, bevalgydama viska... o vistiek pienelis kaipd dingo taip dingo... zliumbiau kaip mazas vaikas,pasikukciodama, gal koki menesi. Taip norejau kuo ilgiau krutim maitinti- o cia...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  kaltinau save- kad mama bloga... va teip va...
dabar kazkaip ramiau, bet vistiek, kai pasiziuriu- va pazistamos kleckui jau 8men o ji toliau sekmingai krutim maitina, tai taip sirdele suspaudzia.......... verysad.gif

Merginos, kaip mane paguode jusu postai! Jetau, kiek as graudziu asaru isliejau, kai del nugrauztu speneliu jau nebegalejau duoti vaikui zysti kruties. Man tai toks didziulis stresas doh.gif. Dar tik savaite su kapeikom kaip maitinu ir buvau ipratusi prie musu su mazyle artumo, bet jau nebegaliu tverti skausmo- kas karta verkiau maitindama, net akys issprogdavo kai mazule godziai traukdavo kruti. Bet baisiau buvo matyti krauja. Pradejau nutraukineti kol sugis speneliai, ir labai bijau kad dings peinelis- o kai pagalvoju apie misinelius- apsipilu asaromis. As viena is tu naturalisciu kuriai praplove smegenis, kad tik naturalus maitinimas yra prevencija pries mastita, tik tokia mama yra pilnaverte mama ir t.t. Tai dabar taip sunku! Bet matau, kad as ne viena tokia ir siek tiek apsiraminau... Gal vis tik nebusiu tokia bloga mama jei nekelsiu streso vaikui maitinant ( mazyle net pradejo neimti kruties, paziuri i mano akis pilnas asaru ir pati tyliai asaroja), o kol kas nusitraukdama kiek Dievas duos pienelio, o jei nebus- pamaitindama misineliu?... angel_sadangel.gif huh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rykliukė* @ 2007 08 12, 19:06)
Merginos, kaip mane paguode jusu postai! Jetau, kiek as graudziu asaru isliejau, kai del nugrauztu speneliu jau nebegalejau duoti vaikui zysti kruties. Man tai toks didziulis stresas doh.gif. Dar tik savaite su kapeikom kaip maitinu ir buvau ipratusi prie musu su mazyle artumo, bet jau nebegaliu tverti skausmo- kas karta verkiau maitindama, net akys issprogdavo kai mazule godziai traukdavo kruti. Bet baisiau buvo matyti krauja. Pradejau nutraukineti kol sugis speneliai, ir labai bijau kad dings peinelis- o kai pagalvoju apie misinelius- apsipilu asaromis. As viena is tu naturalisciu kuriai praplove smegenis, kad tik naturalus maitinimas yra prevencija pries mastita, tik tokia mama yra pilnaverte mama ir t.t. Tai dabar taip sunku! Bet matau, kad as ne viena tokia ir siek tiek apsiraminau... Gal vis tik nebusiu tokia bloga mama jei nekelsiu streso vaikui maitinant ( mazyle net pradejo neimti kruties, paziuri i mano akis pilnas asaru ir pati tyliai asaroja), o kol kas nusitraukdama kiek Dievas duos pienelio, o jei nebus- pamaitindama misineliu?... angel_sadangel.gif huh.gif

blink.gif uzjausiti tave tai uzjauciu, bet taip tai jau gal nereikia, ka? doh.gif
antspenius uzsidek AVENT ir viskas bus saunu. nereikes nusitraukineti. is pradziu bus sunku priprasti mazei su jais valgyti, bet paskui viskas bus gerai: ir tau neskaudes, ir ji gales is taves valgyti. tik turek kantrybes pratindama su juo valgyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri13: 12 rugpjūčio 2007 - 19:33
Atsiverčiau čia neseniai šį skyrelį ir pamačiau temą beveik tokiu pat pavadinimu, kokiu buvau pati atidariusi temelę kažkada. Galvoju, kam žmonės kartoja temas, susirandu seną savo temą, žiūriu ji jau uždaryta dėl max puslapių skaičiaus... Oho... Vadinasi, daug mamyčių turi sunkumų maitindamos verysad.gif Man graužimosi etapas jau praeity. Sūneliui savo pienuko daviau iki 3,5 mėn. Dabar džiaugiuosi, kad nors tiek pienelio turėjau ir manau, kad padariau viską, nusitraukinėdama ir suduodama savo pienuką iki paskutinio lašo. Dabar valgom mišinukus, gražiai augam ir esam patenkinti, nes ir mamytė labiau pailsėjusi ir laimingesnė smile.gif
Kas dėl antspenių, tai mums jie nepadėjo verysad.gif Mažius per juos traukdavo, bet kadangi taip sunkiau, ištraukdavo labai mažai, pavargdavo ir pasiduodavo...

Kantrybės visoms mamytėms 4u.gif Nusitraukinėkite pienuką, jei mažiai nevalgo iš krūties, stenkitės surinkti viską ką turite ir nesikrimskit dėl to, ko neturite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 12 rugpjūčio 2007 - 20:22
savo maziuke nuo pat gimimo maitinau savo pienuku, ir duodavau is abieju krutu, tik nezinau kaip tai nutiko, bet viena nakti pakilo temperatura ir pradejo skaudeti kruti, tai net ligoninej atsiduriau, db valgom tik is vienos kruties ir misinukus, o is kitos nusitraukiu ryte ir vakare, tai pritraukiu daugiausiai 40gr.
labai nenorejau duoti misinuku, bet juk nelaikysi mazyles alkanos. Dabar turim pilvuko problemu, is pradziu pirkau aptamil HA1, bet vis neissikakodavo, dabar nupirkau tutelli, jei niekas nepasikeis, tai net nezinau koki dar misinuka isbandyti? Kad tik lelytei butu geriau.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 12, 21:20)
Kantrybės visoms mamytėms 4u.gif Nusitraukinėkite pienuką, jei mažiai nevalgo iš krūties, stenkitės surinkti viską ką turite ir nesikrimskit dėl to, ko neturite  4u.gif

tiesiog skaitau savo mintis biggrin.gif mano situacija panasi.as ir stengiuosi iki paskutinio laselio MP atiduoti savo kudikiui.nuo traukimo rankas skauda,aptirpsta,bet nepasiduodu,kad nors tuos kelis lasus gautu biggrin.gif pienelis kasdien jau senka,nebezinau kaip ji islaikyti.per vargus pradedu kisti papuka vaikui,gal bent iki 2 men islaikysim pieneli ax.gif
Atsakyti
As nieka negalvojau kad norint maitinti krutimi susiduri su tiek problemu. Jau buvau nusprendus prasyti gydytoju kad man kaip nors isnaikintu ta piena, bet siuo metu jau lyg ir apsipratau.Ligoninei po gimdymo sessutes pradejo man nutraukti pieneli su atvirksciu svirkstu per didziausius skausmus. Vaikas kuo toliau tuo maziau norejo imti kieta kruti, o alkanas , tai maitinom nutrauktu su stiklinyte. Aciu dievui pasitaike dar zmogus kuris man ismasazavo krutis, nutrauke PO puodeli nuo vienos ir kitos kruties pieno. (Vis galvoju kad jei sis zmogus laiku butu atejes ir pakonsultaves gal ir tolimesniu problemu buciau isvengus).
Grizus namo pradejo kilti temperatura (manau nuo krutu), krutyse guzai, kvietem keleta kartu krutu masaziste. Kol galu gale kai temperatura pasieke 41 laipsni pagulde i ligonine. siuo metu jau antra savaite kaip esu namie, vaikstau i lauka tik su paklode ideta i liemenuka, kad krutu vejelis neperpustu. Toliau nusitraukineju rankomis, temperatura vel turiu (aciu dievui ji neauksta kelios dalys virs 37laipsn).
Atsakyti
QUOTE(jardita @ 2007 08 14, 19:38)
As nieka negalvojau kad norint maitinti krutimi susiduri su tiek problemu. Jau buvau nusprendus prasyti gydytoju kad man kaip nors isnaikintu ta piena, bet siuo metu jau lyg ir apsipratau.Ligoninei po gimdymo sessutes pradejo man nutraukti pieneli su atvirksciu svirkstu per didziausius skausmus. Vaikas kuo toliau tuo maziau norejo imti kieta kruti, o alkanas , tai maitinom nutrauktu su stiklinyte. Aciu dievui pasitaike dar zmogus kuris man ismasazavo krutis, nutrauke PO puodeli nuo vienos ir kitos kruties pieno. (Vis galvoju kad jei sis zmogus laiku butu atejes ir pakonsultaves gal ir tolimesniu problemu buciau isvengus).
Grizus namo pradejo kilti temperatura (manau nuo krutu), krutyse guzai, kvietem keleta kartu krutu masaziste. Kol galu gale kai temperatura pasieke 41 laipsni pagulde i ligonine. siuo metu jau antra savaite kaip esu namie, vaikstau i lauka tik su paklode ideta i liemenuka, kad krutu vejelis neperpustu. Toliau nusitraukineju rankomis, temperatura vel turiu (aciu dievui ji neauksta kelios dalys virs 37laipsn).

Kiek tavo maziukui amziaus? Dar dedi prie kruties ar tik nusitraukineji?
Atsakyti
Kiek tavo maziukui amziaus? Dar dedi prie kruties ar tik nusitraukineji?

mano maziukui truputeli daugiau nei menuo. Kuri laika vis dedavau prie krutines bet net jei jis ir paima kruti jis jos nezinda. Net ligoninei buvo atejusi sesute pasiziuret kodel vaikas nezinda. Tai valanda laiko ji bande mano kudiki priversti taisyklingai paimti kruti ir zysti, per ta laika ji pasake kad tikri zindymo gurksniai buvo gal tik kokie 5, o visa kita laika vaikas makalavosi liezuviu. Bandziau duoti kruti su anspieniais (mano speneliai idube) tai irgi ne ka geriau. Tai zodziu rezultatas nekokie. Valanda laiko mano vaikas gali but isikandes kruti bet vistiek jis alkanas; pamiega pamakaluoja, tai as jau geriau nusitraukiu pienuka ir duodu jam is buteliuko. (nes vienu ar kitu atveju vistiek reiks traukti).
Atsakyti
QUOTE(jardita @ 2007 08 15, 13:46)
mano maziukui truputeli daugiau nei menuo. Kuri laika vis dedavau prie krutines bet net jei jis ir paima kruti jis jos nezinda. Net ligoninei buvo atejusi sesute pasiziuret kodel vaikas nezinda. Tai valanda laiko ji bande mano kudiki priversti taisyklingai paimti kruti ir zysti, per ta laika ji pasake kad tikri zindymo gurksniai buvo gal tik kokie 5, o visa kita laika vaikas makalavosi liezuviu. Bandziau duoti kruti  su anspieniais (mano speneliai idube) tai irgi ne ka geriau. Tai zodziu rezultatas nekokie. Valanda laiko mano vaikas gali but isikandes kruti bet vistiek jis alkanas; pamiega pamakaluoja, tai as jau geriau nusitraukiu pienuka ir duodu jam is buteliuko. (nes vienu ar kitu atveju vistiek reiks traukti).

vaistinej yra tokiu tableciu, kad dingtu pienas, jas be recepto parduoda. as ju nusipirkus, nes irgi turejau problemu del krutu, ir tie nusitraukinejimai labai vargina. taciau kruties skausmas susitvarke ir negeriau as tu vaistu, net neatidariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jardita @ 2007 08 15, 13:46)
mano maziukui truputeli daugiau nei menuo. Kuri laika vis dedavau prie krutines bet net jei jis ir paima kruti jis jos nezinda. Net ligoninei buvo atejusi sesute pasiziuret kodel vaikas nezinda. Tai valanda laiko ji bande mano kudiki priversti taisyklingai paimti kruti ir zysti, per ta laika ji pasake kad tikri zindymo gurksniai buvo gal tik kokie 5, o visa kita laika vaikas makalavosi liezuviu. Bandziau duoti kruti  su anspieniais (mano speneliai idube) tai irgi ne ka geriau. Tai zodziu rezultatas nekokie. Valanda laiko mano vaikas gali but isikandes kruti bet vistiek jis alkanas; pamiega pamakaluoja, tai as jau geriau nusitraukiu pienuka ir duodu jam is buteliuko. (nes vienu ar kitu atveju vistiek reiks traukti).

Net jei ir nusitraukineji, vistiek pries kiekviena maitinima duok kruti, pratink prie jos, gal ims viena diena ir prades zysti. O prie antspeniu irgi reikia kad priprastu.
Atsakyti