Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra čia mamyčių, negalinčių maitinti krūtimi?

QUOTE(amri13 @ 2007 08 01, 16:05)
aha, tikrai. bet as tyliai viena pagalvoju. kad gal nereikia niekam jos  rolleyes.gif labai to noreciau  ax.gif

teisybe sakai... na bet ir senbuves nutilo g.gif
kaip augat, ka valgot? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2007 08 01, 17:25)
teisybe sakai... na bet ir senbuves nutilo  g.gif
kaip augat, ka valgot?  tongue.gif

AUGAM ACIU dIEVUI GERAI smile.gif NA O VALGOM SENA GERA APTAMIL 2 smile.gif
O JUS?
Atsakyti
mes NAN be laktozes. gydytoja pasiule pabandyti paprasta misinuka- karves pieno, nupirkau hippo su probiotikais, oi kaip gailejausi... keturias dienas ji valgem, keturias dienas saukem... grizom prie to paties... o su viduriukais visviena bedos, net slyvos nepadeda... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2007 08 03, 17:18)
mes NAN be laktozes. gydytoja pasiule pabandyti paprasta misinuka- karves pieno, nupirkau hippo su probiotikais, oi kaip gailejausi... keturias dienas ji valgem, keturias dienas saukem... grizom prie to paties... o su viduriukais visviena bedos, net slyvos nepadeda... verysad.gif

Mama sake, burokeliai irgi laisvina vidurius (as sito nezinojau), tik nezinau, ar jums jau galima ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2007 08 03, 17:18)

vargeli tu mano verysad.gif
del tu viduriuku, tai gal ramuneliu arbata pabandykit, ji vidurius laivina, o burokeliu dar nepatarciau as rolleyes.gif
o as nepamenu, ar linu semenukiu jus bandet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amri13 @ 2007 08 03, 19:42)
vargeli tu mano  verysad.gif
del tu viduriuku, tai gal ramuneliu arbata pabandykit, ji vidurius laivina, o burokeliu dar nepatarciau as  rolleyes.gif
o as nepamenu, ar linu semenukiu jus bandet?  g.gif

bandem ramuneles, ir Duphalac sirupiuka, jokio rezultato... va kol gerasias bakterijas pageriam, tai viskas lyg ir susitvarko, nustojam gert- vel tas pats... ech... verysad.gif linu semenuku nebandem, net nezinau, ar galima 5 menesiu leliukui? o burokeliams tai maniskis dar tikrai per mazas...
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2007 08 04, 13:47)
bandem ramuneles, ir Duphalac sirupiuka, jokio rezultato... va kol gerasias bakterijas pageriam, tai viskas lyg ir susitvarko, nustojam gert- vel tas pats... ech...  verysad.gif  linu semenuku nebandem, net nezinau, ar galima 5 menesiu leliukui? o burokeliams tai maniskis dar tikrai per mazas...

o tu mandyk daktaru paklausti del tu semenu, nes seip llabai geras dalykelis viduriams laisvinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amri13 @ 2007 08 04, 13:50)
o tu mandyk daktaru paklausti del tu semenu, nes seip llabai geras dalykelis viduriams laisvinti  4u.gif

aciu 4u.gif , reiks pasikonsultuot
Atsakyti
as jau ir buvau pasigedusi temeles biggrin.gif
mes jau keitem tris kart misisnuka-vaikutis baisiai isbertas ir nezinau nuo ko.taip nesinori to HA misinuko duoti.dar vis kankinu savo papulius,nusitraukineju pienuka,ale jo tiek mazai mano abzoriukui biggrin.gif o ir vienas kazkodel pienelio neatiduoda,nors anksciau begdavo normaliai blink.gif jauciu tuoj rankas nuleisiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2007 08 04, 14:55)
mes jau keitem tris kart misisnuka-vaikutis baisiai isbertas ir nezinau nuo ko.taip nesinori to HA misinuko duoti.dar vis kankinu savo papulius,nusitraukineju pienuka,ale jo tiek mazai mano abzoriukui biggrin.gif o ir vienas kazkodel pienelio neatiduoda,nors anksciau begdavo normaliai blink.gif jauciu tuoj rankas nuleisiu verysad.gif

laikykis iki paskutiniuju, stiprybes tau!
Atsakyti

o kodel nenori duoti ha misinuko? seip geras jis jautriems vaikuciams unsure.gif
Atsakyti

is tikruju- jei mazuliukas alergiskas, ai be jo ir neissiversit, kodel nenori jo duoti, jei butent jis tavo vaikui butu geriausias? g.gif
Atsakyti