Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra čia mamyčių, negalinčių maitinti krūtimi?

QUOTE(mikki @ 2007 07 12, 19:16)
tai va,buvom kudikiu raidos kabinete,maziukas per 2 savaites nepasieke gimimo svorio vadinasi neprivalgo.paziurejo-sake ciulpia papuka,bet netraukia pienelio,gyvena pusbadziu verysad.gif iseitis viena-nusitraukineti,ziureti kiek yra MP,kiek truks -damaitinti misinuku verysad.gif gryzus viena papuka nusitraukiau-100ml prisemiau,gal ir daugiau butu,bet jau netraukiau.po kokiu 3 val vel bandysiu blink.gif

Tai labai liuks 100ml. O kiek siaip suvalgo ml? Ziurek, gal ir misinuko neprireiks net mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamos. Man buvo atlikta Cezario operacija po jos pieno neturejau 5 dienas ant 6 atsirado labai daug galvojau maitinsiu ko ilgiau, bet gaila neisejo verysad.gif po dvieju menesiu kazkaip isgaravo aisku neiskarto visas po biski pradejau justi kad mazai prisikaupia poto galiejau pamaitinti tik nakti kai diena bandziau duoti maziukej papuka tai vergdavo nervavosi, nes tuscias buvo. aisku gaila nes mamos pienas vaikuj geriausias maistelis! Sekmes jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2007 07 10, 19:23)
o pas mane niekaip pienelis nesusitvarko,gal ka patarsit.pirma savaite kaip isaiskejo pusbadziu savo vaikuti laikiau (mazuliui dabar 1,5 sav), nes nepriaugo svorio ne gramo ir klykdavo,kol susipratom.dabar istisai maitinu-is abieju papuku,kabo apie valanda kol isciulpia.gydytojas liepe damaitinti,jei po MP dar prasys.Bet davem misinuko-taaaip atpylineja,kad baisu.Ziauriai noriu MP maitinti,pavalgius maziukui dar nusitraukiu kelis lasus,kad tik gamintusi gausiau.svoris nukrito ir man,maitinuosi uz du-gal pienelis kaloringesnis bus.zodziu vargstam verysad.gif

pasiguosiu ir as man ygiai ta pati situacija tik man daktare liepe nusitraukt ir ziuret kiek ml yra buvo tik 10 ml liepe duot papa poto dar misinuka NAN1 siandie daviau tai labai daug atpylinejo bet uztai jau 3val miega taip dar nera buve visada pamiegodavo 10min ir vel rekia g.gif idomu atsiras man pienelio daugiau ar ne?
Atsakyti
QUOTE(edita22 @ 2007 07 13, 18:31)
pasiguosiu ir as man ygiai ta pati situacija tik man daktare liepe nusitraukt ir ziuret kiek ml yra buvo tik 10 ml liepe duot papa poto dar misinuka NAN1 siandie daviau tai labai daug atpylinejo bet uztai jau 3val miega taip dar nera buve visada pamiegodavo 10min ir vel rekia  g.gif idomu atsiras man pienelio daugiau ar ne?

kokios jus dar mazuliukes! kaip faina! biggrin.gif na siaip juk daznai buna, kad pirmomis dienomis truksta pieno, tikiuosi, kad viskas susitvarkys.
sekmes ir kantrybes! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 12, 19:44)
Tai labai liuks 100ml. O kiek siaip suvalgo ml? Ziurek, gal ir misinuko neprireiks net  mirksiukas.gif

per anksti apsidziaugiau blink.gif per kitus traukimus is abieju vos 50ml sukrasptau verysad.gif o dar viena krutis "uztruko".ismuse guzais,matyt pienelis susitovejo,o maziukas per silpnai traukia,kad mamai padetu.su pientraukiu nelabai einasi,vaikstau kopustais apsidesciusi-sakiau jei jau valgyti negalima ju,tai nors taip biggrin.gif va per diena sukrapsciau pora doziu MP,tai nakti lengviau valgys,nei misinukai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(edita22 @ 2007 07 13, 18:31)
pasiguosiu ir as man ygiai ta pati situacija tik man daktare liepe nusitraukt ir ziuret kiek ml yra buvo tik 10 ml liepe duot papa poto dar misinuka NAN1 siandie daviau tai labai daug atpylinejo bet uztai jau 3val miega taip dar nera buve visada pamiegodavo 10min ir vel rekia  g.gif idomu atsiras man pienelio daugiau ar ne?

Tikrai atsiras, tik nenuleisk ranku, juk dar maziukai esat, tai pienukas reguliuojasi, gaminasi.Per kiekviena maitima duok kruti, jei verks poto, dar misinuko. Paskui dar nusitrauk, jei bus ka, nors ir tuos kelis ml, kad tik skatintum gamyba. Dar tik kelios dienos, matyt pienukas dar nespejo uzsigaminti kaip reikiant. Sekmes jums ir kantrybes 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(mikki @ 2007 07 13, 20:05)
per anksti apsidziaugiau blink.gif per kitus traukimus is abieju vos 50ml sukrasptau verysad.gif o dar viena krutis "uztruko".ismuse guzais,matyt pienelis susitovejo,o maziukas per silpnai traukia,kad mamai padetu.su pientraukiu nelabai einasi,vaikstau kopustais apsidesciusi-sakiau jei jau valgyti negalima ju,tai nors taip biggrin.gif va per diena sukrapsciau pora doziu MP,tai nakti lengviau valgys,nei misinukai blush2.gif

Dazniau pamasazuok kruti sukamais judesiais link spenelio. Man padejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 13 liepos 2007 - 19:58
QUOTE(mikki @ 2007 07 13, 20:05)

Jeigu guzai, eik į dušą, po šiltu vandeniu krūtis atsipalaiduoja ir masažuojant lengviau guzus išmasažuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 13, 22:03)
Jeigu guzai, eik į dušą, po šiltu vandeniu krūtis atsipalaiduoja ir masažuojant lengviau guzus išmasažuosi  mirksiukas.gif

Aha, as anksciau atsimenu, kai islisdavau is silto duso, tai pienas ciurkslem eidavo bigsmile.gif
Atsakyti
sunkiai mum tas pienukas bega blink.gif guzus pramasazavau lyg,skausmas atlego,bet mano geroji krutis pasidare nebegera-vos pienas bega,mazai sukrapstau doh.gif per para vo skeliem maitinimam MP iseina blush2.gif dziaugiuosi kad nors tiek,nes maziukui jau pilveli pucia,stena nabagas istisai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2007 07 14, 13:17)
sunkiai mum tas pienukas bega blink.gif guzus pramasazavau lyg,skausmas atlego,bet mano geroji krutis pasidare nebegera-vos pienas bega,mazai sukrapstau doh.gif per para vo skeliem maitinimam MP iseina blush2.gif dziaugiuosi kad nors tiek,nes maziukui jau pilveli pucia,stena nabagas istisai verysad.gif

Na nors tiek. Mes irgi jau mazai turim, bet stengiuos nors kazkiek duoti ax.gif
Atsakyti
na va pasisakysiu ir as gyvenu anglijoje turiu 4 metu mergyte ir 5savaiciu mergyte maitinau tris sav normaliai bet taip nusilpau nes pati supratau kad man niekas nepadeda nes vyras dirba o artimuju daugiua kaip ir nera drauges vistiek ne seima tai mergaite ciunkindavau valandom kol atsirado pieno tai vyresnioji nuolat zyzdavo valgyti negaledavau as jos net i darzeli nuvesti nusilpau.....po to susidare guzai ir ant galo mastitas dvi sav,gydziausi pulioujantcius papus valgem misineli kaip apsigydziau pieno vos beliko vakar daviau kruti bet jau pienelio visai nedaug ir ka pasakysiu as visai nesuku galvos del to nes nutrauksiu maitinima ir maitinsiu misinukais matau kad mamos net per daug kritiskai ziuro i misinius ir tik savo pienu taip tai yra gerai tikrai pirma maitinau bet ka padarysi kritikuoti neina tu kurios nemaitina ar turi vos vos pieno ,dabar mano valgo misini ir ka laimingas vaikas ,gauna vaistuku nuo pilvelio ir gerai atpila gal truputi bet tik kartais ,tai dabar skaitosi as bloga mama ? nes paskaicius kitas temas apie maitinima per daug kritikos ,vaikas mano buvo ir yra mylimas ,na zinau mamytes pienelis nuo ligu ir .t.t
o dabar turiu klausimuka maniske gime 4kg o dabar pas daktarus eisime kita sav. as manau kad ji mazai suvalgo misinio tik 120ml.ar ne daugiau turetu suvalgyti tokio svorio vaikelis ? na valgom 7kartus per para ,ACIU uz pasisakymus
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2007 07 14, 22:31)
na va pasisakysiu ir as  gyvenu anglijoje  turiu  4 metu mergyte  ir  5savaiciu mergyte  maitinau tris  sav normaliai bet taip nusilpau nes  pati supratau kad man niekas nepadeda  nes vyras dirba o artimuju daugiua kaip ir nera  drauges vistiek ne seima tai mergaite ciunkindavau valandom kol atsirado pieno tai vyresnioji nuolat zyzdavo valgyti negaledavau as jos net i darzeli nuvesti nusilpau.....po to susidare  guzai ir ant galo mastitas dvi sav,gydziausi pulioujantcius papus valgem misineli kaip apsigydziau pieno vos beliko vakar daviau kruti bet jau pienelio visai nedaug  ir ka pasakysiu as visai nesuku galvos del to  nes  nutrauksiu maitinima ir maitinsiu misinukais matau kad mamos  net per daug kritiskai ziuro i misinius ir tik savo pienu taip tai yra gerai  tikrai pirma  maitinau bet  ka padarysi kritikuoti neina tu kurios nemaitina ar  turi vos vos  pieno ,dabar mano valgo misini ir ka laimingas vaikas ,gauna vaistuku nuo pilvelio ir gerai  atpila gal truputi bet tik kartais  ,tai dabar skaitosi as bloga mama ? nes paskaicius kitas temas apie maitinima per daug kritikos  ,vaikas mano buvo ir yra mylimas ,na zinau mamytes pienelis  nuo ligu ir .t.t 
    o dabar turiu  klausimuka  maniske  gime  4kg o dabar  pas daktarus  eisime kita sav. as manau kad ji mazai suvalgo misinio tik 120ml.ar ne daugiau turetu suvalgyti  tokio svorio vaikelis ? na valgom 7kartus per para  ,ACIU  uz pasisakymus

Siuo metu turetu suvalgyti 800 ml, t.y. 1/5 kuno svorio. 7 kartai*120ml=840ml Visiskai normaliai, net 40ml per daug biggrin.gif Is tikruju tai nereikia taip jau reguliuoti to maisto kiekio, jei svoris gerai auga, lai valgo kiek nori ir kada nori. Maniske zymiai maziau suvalgo nei jai priklauso, bet as ne kiek nesijaudinu ax.gif
Atsakyti