QUOTE(Limcamca @ 2007 07 10, 21:11)
kai paspaudi cituoti, žiūrėk, neištrink šitos priekyje [quote ir šitos gale quote] tada citata bus baltame fone
aciu (niu ir ziople as... )
QUOTE(saulele2 @ 2007 07 11, 10:08)
mums vakar pripazino bronhine astma,abiems mano suneliams,tai labai liudna,prirase kalna vaistu.tai galvoju gal pasitarti tokiu atveju koki misinuka duoti,kruties nebeduodu nes labai skaudziai kanda.
QUOTE(domenica @ 2007 07 11, 12:15)
as tai del leliaus maitinimo ziauriai daug nervu susigadinau kol viskas susitvarke
visu pirma jis neima kruties,nes po gimdymo (cezario) dar viena operacija turejau ir galejau pradet maitint pienuku kai vaikui buvo sueje dvi savaites (tik tada is ligonines grizau),jis kol as buvau ligoninej valge is buteliuko ir priprato..
teko pieneli nusitraukinet,o jo is pradziu budavo gal kokie 20 ml tik
maniau maitinsiu misinukais,bet misinuku netoleruoja visiskai, kruva isbandem,atpilinejo ziauriai,raitesi visas is skausmo vargsiukas...
tai ko as tik neisbandziau kad pieno atsirastu,ir chalva, ir arbateles,ir alu..aciu dievui po menesio pieno normaliai atsirado,bet vistiek maitinu tik is buteliuko,o nusitraukineju rankom - jokie pientraukiai taip gerai neistraukia
visu pirma jis neima kruties,nes po gimdymo (cezario) dar viena operacija turejau ir galejau pradet maitint pienuku kai vaikui buvo sueje dvi savaites (tik tada is ligonines grizau),jis kol as buvau ligoninej valge is buteliuko ir priprato..
teko pieneli nusitraukinet,o jo is pradziu budavo gal kokie 20 ml tik
maniau maitinsiu misinukais,bet misinuku netoleruoja visiskai, kruva isbandem,atpilinejo ziauriai,raitesi visas is skausmo vargsiukas...
tai ko as tik neisbandziau kad pieno atsirastu,ir chalva, ir arbateles,ir alu..aciu dievui po menesio pieno normaliai atsirado,bet vistiek maitinu tik is buteliuko,o nusitraukineju rankom - jokie pientraukiai taip gerai neistraukia
vargsiukes jus, laikykites, stiprybes, ir viskas bus