QUOTE(rikutis @ 2007 07 10, 19:21)
mamkos, kaip jus vienam langelyje i kelias zinutes atsakot? niu as ziopla turbut, niekaip neiseina
Taip gaunasi tik. Atsakai i viena zinute, paskui i kita. Tai rodo ne kaip atskiras, o kaip viena irraso,kad "papildyta"
Papildyta:
QUOTE(mikki @ 2007 07 10, 19:23)
o pas mane niekaip pienelis nesusitvarko,gal ka patarsit.pirma savaite kaip isaiskejo pusbadziu savo vaikuti laikiau (mazuliui dabar 1,5 sav), nes nepriaugo svorio ne gramo ir klykdavo,kol susipratom.dabar istisai maitinu-is abieju papuku,kabo apie valanda kol isciulpia.gydytojas liepe damaitinti,jei po MP dar prasys.Bet davem misinuko-taaaip atpylineja,kad baisu.Ziauriai noriu MP maitinti,pavalgius maziukui dar nusitraukiu kelis lasus,kad tik gamintusi gausiau.svoris nukrito ir man,maitinuosi uz du-gal pienelis kaloringesnis bus.zodziu vargstam
1,5sav dar labai mazai, tikrai susireguliuos, tik maitink ir viskas bus ok Iskart po gimimo nukritus svoriui, jis gali dar 2sav augti iki to svorio, kuris buvo katik gimus. Va , kaip mes tik po 10 dienu pasiekem savo pradini svori, pries tai buvo nukrites. Bet cia normalu.
Tik nesijaudink ir nesinervuok, cia tik visko pradzia, paskui bus gerai. Jei po abieju krutu dar verkia, duok misinuko, bet nepiktnaudziauk juo, nes nedauges pienuko.
Na, o siaip sekmes jums
Papildyta:
QUOTE(Sandrulia @ 2007 07 10, 19:24)
Aš irgi nemaitinu iš krūties nors jau mokomės
Kai gimė mano mažius, neturėjo net ryjimo reflekso, todėl zondavom mano pienuką, paskui mokėmės ir buteliuko po truputį. O dabar bandau iš krūties išmokinti, kartais valgo, kartais ne, čiumpa - spjauna - vėl ieško būną, kad iš krūties pavalgo, bet tik porą kartų yra pavykę
Tas pieno nusitraukinėjimas mane pribaigs kiek laiko susigaišta nusipirkau pientraukį - nepatiko man jis - labai spenelius skaudžiai nutampo tai grįžau prie traukimo rankom išmoktų pats valgyti, kaip būtų gerai...
Kai gimė mano mažius, neturėjo net ryjimo reflekso, todėl zondavom mano pienuką, paskui mokėmės ir buteliuko po truputį. O dabar bandau iš krūties išmokinti, kartais valgo, kartais ne, čiumpa - spjauna - vėl ieško būną, kad iš krūties pavalgo, bet tik porą kartų yra pavykę
Tas pieno nusitraukinėjimas mane pribaigs kiek laiko susigaišta nusipirkau pientraukį - nepatiko man jis - labai spenelius skaudžiai nutampo tai grįžau prie traukimo rankom išmoktų pats valgyti, kaip būtų gerai...
Man ir pientraukis nepatiko Skauda, tempia, o jei ir traukia piena, tai mazai ir labai letai. Man patogiau rankom, vis maziau laiko tai uzima, kai igudau. Anksciau po 40-60min vargdavau,dabar kiek yra nusitraukiu per 10-15 ir pavalgom per dvigubai trumpiau