na va mamytes, papasakosiu ir as savo istorija
pagimdziau dukryte, mazyte coliuke gime, taj is karto isveze i maziuku (neo natal) skyriu, as ta nakti apsiurejau maziuke, bet ji buvo inkubatoriui, kita diena liepe nusitraukinet piena.pieno daug turejau, taciau tik sus svirkstu per siaudeli girdziau
sirdid plysta prisiminus.prisaldziau aligonines saldytuva savo pieno.na mazyte po biski pradejo imti kruti, atvaziuodavo is specialios klinikos sesele ir padedavo man maitinti.viskas sekesi sauniai
grizom namo, viskas sekesi geraj...kol viena diena atejo sesele, pasvere, sako svoris nukrito
vadinas neuztenka pienelio.grieztai sako daduok misinelio.na zinoma jau kita diena taip ir padariau, nes galvojau kad tai bus geriausia mano mazyliai.po men.ji jau neeme kruties, taj nusitraukinejau ....taip vargau apie 2 men.mano priesas tapo tas pientraukis
tajp skadedavo, o jis nieko neistraukia, geriausiai padedavo karstas dusas - nueinu, taj pienas upeliais begdavo duse, tad palengvedavo
na bet pienelio eme mazeti ir mazeti, vis minkydavau pientrauky, bet rezultati liudino, pienelio eme mazeti.na ka, jauna mama esu, pagimdziau 21 metu.aplink nera artimuju, tad neturejau jokiu patarimu ir paguodos.pienelis dingo.bet nesijauciau blogai, nes zinojua kad padariau viska ka galejau del savo mazutes....iki kol, neprisikaiciau SM viskokiu baisybiu, kaip misinukai blogai, ir kokios blogos mamos kurios nemaitina, kokios savanaudes, atima visa kas geriausia is mazyliu.gavau soka
pradejau jaustis blogai pries savo dukryte, vyra, pries save....aciu dievui mano brangusi padejo man atsipeiketi
dukryte sveikute, nedidelio svorio( nes gime mazyte) bet aktyvi, protinga, gabi ir grazi.....taj mano turtas, mano gyvenimas....dziaugiuosi kad ji salia, taj svarbiausia
mes sauniai sutariam, bandau neprarasti rysio su ja, nors jau viska pavalgo pati, is buteliuko maitinu as, ant rankyciu, kaip zindoma kudikeli, ir ji taip pat ziuri man i akis, glosto mane
mes dziugiames viena kita.
MP geriausias maistas kudikiui, taciau to negalinti daryti mamyte neturetu jaustis kalta, uzuot ji turetu stengtis butu gera mama, suteikti sauguma ir siluma, atsiduoti savo siela vaikeliui, kad jis jaustusi mylimas
man skaudu kai mamytes blogai jaucias, nes pati taip jauciaus, bet pradejau skaityti daug psichologines literaturos, ir radau sielos ramybe
mylinti mama yra ir ta kuri maitina is buteliuko
aukit sveiki ir dideli visi