Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra čia mamyčių, negalinčių maitinti krūtimi?

nu koks skirtumas? gi visos turi pati nuostabiausia varda MAMA. atsipalaiduokim biskeli nuo kasdienybes

šaunuolė ruta_vyshnia, gražiai pasakyta thumbup.gif

QUOTE(mikki @ 2007 09 14, 20:41)
va galiu pasakyti kad mano misinukais auginamas vaikutis yra labai linksmas ir sveikas tpfu tpfu tpfu gerai miega ir auga.o MP nebepasigendu visai,matyt praejo savigrauza jau biggrin.gif

na va, ne viskas taip blogai, kaip atrodė.

QUOTE(jogė @ 2007 09 14, 21:40)
Na visai smagu kad grįžtam prie temos. Na savo mergaitei daviau paragauti truputi daržovienės, bet buvo po to nakti nerami, kitą dieną vėl vien mišinuko viskas tvarkoje, šiandien daviau labos nakties košelės hipp nuo keturių mėn. bet žiūriu kad vėl prabudinėja nerami pikta, kažin ar nuo to  ar šiaip vaikas be "nuotaikos" ryt vėl vien mišinuko duosiu, bet mums jo nelabai užtenka pavalgom ir po pusantros valandos vėl norim valgyti g.gif

o gal lelius paprasčiausiai dažnai valgyti nori? Juk yra vaikų, kurie reikalauja krūties kas valandą iki pat šešių- ar net daugiau mėnesių... Jei turi kantrybės- geriau dažniau duok papuką, nei mišinėlį.
Dar- aš čia gal ne į temą biškiuką... ax.gif - gal ne taip supratau, bet jei dar tik duodi ragauti daržovių, neskubėk su kruopomis. (Aš čia apie tą košelę labos nakties). Pirmiausia kūdikis turi priprasti prie daržovių- kai jų jau neberagauja, o jas valgo, duodama ir kruopienių, vaisių tyrių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rikutis: 15 rugsėjo 2007 - 16:16
QUOTE(rikutis @ 2007 09 15, 18:13)
nu koks skirtumas? gi visos turi pati nuostabiausia varda MAMA. atsipalaiduokim biskeli nuo kasdienybes
šaunuolė ruta_vyshnia, gražiai pasakyta  thumbup.gif
na va, ne viskas taip blogai, kaip atrodė.
o gal lelius paprasčiausiai dažnai valgyti nori? Juk yra vaikų, kurie reikalauja krūties kas valandą iki pat šešių- ar net daugiau mėnesių... Jei turi kantrybės- geriau dažniau duok papuką, nei mišinėlį.
Dar- aš čia gal ne į temą biškiuką...  ax.gif - gal ne taip supratau, bet jei dar tik duodi ragauti daržovių, neskubėk su kruopomis. (Aš čia apie tą košelę labos nakties). Pirmiausia kūdikis turi priprasti prie daržovių- kai jų jau neberagauja, o jas valgo, duodama ir kruopienių, vaisių tyrių  mirksiukas.gif

tai kad aš jau papuko seniai nebeduodu verysad.gif netiko mums, mano pienukas buvo su bakterijomis, o vėliau išvis dingo, tai mišinuko kas valandą gal negerai, ar ne? Duodu daržovienių bet kad jau labai neskanu ir net kratosi, tai labiausiai patinka slyvų tyrė ir labos n. tyrė pienukas ir bananai, kruopų tai tik labai mažai paragauti bandėm, kažkaip nesinori dar prietų sunkių maistų išvis, bet ką duoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jogė @ 2007 09 16, 19:06)
tai kad aš jau papuko seniai nebeduodu verysad.gif netiko mums, mano pienukas buvo su bakterijomis, o vėliau išvis dingo, tai mišinuko kas valandą gal negerai, ar ne? Duodu daržovienių bet kad jau labai neskanu ir net kratosi, tai labiausiai patinka slyvų tyrė ir labos n. tyrė pienukas ir bananai, kruopų tai tik labai mažai paragauti bandėm, kažkaip nesinori dar prietų sunkių maistų išvis, bet ką duoti unsure.gif

Duokit tai, ka galima nuo 4men. Ziurek, kokios parduotuvej tyreles, koses nuo 4men arba gali ta pati gaminti namie.
Atsakyti
QUOTE(jogė @ 2007 09 16, 19:06)

o kodel negerai misinukas? gal tiesiog po mazai isvalgo ir daznai?
pabandyk biskiuka nukreipt demesi - ilgesni pratempt tarpa wink.gif tada daugiau gal suvalgys wink.gif
siaip jei raukos vaikas ir nevalgo - ir nereik duot, manasis, nors pratinau nuo 4 men, iki 6 men misini gere - kazkaip jam nesinorejo kosiu, o ir veme dar biski nuo ju smile.gif taip kad patogu labai buvo - nieko gamint nereikejo. dabar tai misinuka ryte ir vakare, kartais ir vietoj dienos valgymo, kai blogiau jaucias del dantuku (kuriu ner bet kankina)
siaip gal pabandyk i skyreli apie mityba nuo 0 iki 1m pasiieskot info nueit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistyte @ 2007 07 04, 16:14)
4u.gif  na man si tema taip pat aktuali, nes nemaitinu savo sūnų krutine, ir tik dėl daktarų aplaidumo. man buvo atliktas cezaris prieš 2 sav. o pirmą kartą lelių atnešė man pamaitinti tik po 2 d., taip Augustinas prarado refleksą žysti, na mes dabar pratinamės prie buteliuko, tikiuosi išmoksim ir viskas bus OK.  bigsmile.gif

pirma savo vaikeli maitinau iki beveik dviejų metu/pati nutraukiau maitinina1m11mėn/
su dukryte viskas kitaip-deja verysad.gif
aš taip pat kaltinu dėl to daktarus,nes man neleido maitinti jos pačiai,kadangi neišnešiota gimė,o save kaltinu todėl,kad klausiua jų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GvG @ 2007 09 18, 16:35)
pirma savo vaikeli maitinau iki beveik dviejų metu/pati nutraukiau maitinina1m11mėn/
su dukryte viskas kitaip-deja verysad.gif
aš taip pat kaltinu dėl to daktarus,nes man neleido maitinti jos pačiai,kadangi neišnešiota gimė,o save kaltinu todėl,kad klausiua jų verysad.gif

Prasom prisijungti prie musu mirksiukas.gif
http://www.supermama...?...229612&st=0
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 18, 18:35)

buvau pas jūs prisijungus kai dukrytei buvo vos mėnesiukas,bet po to pasimečiau.buvau kitu nicu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GvG @ 2007 09 18, 19:03)
buvau pas jūs prisijungus kai dukrytei buvo vos mėnesiukas,bet po to pasimečiau.buvau kitu nicu  4u.gif

Na musu mamyciu vis daugeja, priimsim i buri visas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 09 16, 21:25)
dabar tai misinuka ryte ir vakare, kartais ir vietoj dienos valgymo, kai blogiau jaucias del dantuku (kuriu ner bet kankina)
siaip gal pabandyk i skyreli apie mityba nuo 0 iki 1m pasiieskot info nueit wink.gif

ujėj, o ką jūs valgot tada? maniškis tai valgo kas 3val, kol kas tik 1maitinimą išeina pakeist daržoviene su sultimis, o paskui... mišinukas, visus kartus mišinukas... net po kruopų košės- duodu arbatytės, o jis po pusvalandžio vėl liaaaa- cray.gif - a la, mama, valgyt noriu... doh.gif o ir priauga daug, dar tik septintas mėnuo, o jau 9,5 kg... ką daryt?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2007 09 19, 09:27)
ujėj, o ką jūs valgot tada? maniškis tai valgo kas 3val, kol kas tik 1maitinimą išeina pakeist daržoviene su sultimis, o paskui... mišinukas, visus kartus mišinukas... net po kruopų košės- duodu arbatytės, o jis po pusvalandžio vėl liaaaa-  cray.gif - a la, mama, valgyt noriu...  doh.gif  o ir priauga daug, dar tik septintas mėnuo, o jau 9,5 kg... ką daryt?..  g.gif

mano panelei dar tik 6 menesiai bus, o ji jau protestuoja pries misinukus - isgeria po 40ml ir daugiau nei pro kur. Duodu kosytes, tyreles, varskytes (pritaikytos vaikam nuo 4men) tai kerta kaip reikalas vos spek sauksta kisti. Ka tokiu atveju daryt? g.gif juk pienukas tai butinas tokiems leliams. gal reiks misinuka bandyt keisti? nors ta pati jau 3 menuo geriam ir nieko, anksciau valgydavo....

P.S. nepykit kad cia rasau, tiesiog rasiau tam pritaikytoj temoj, bet nesulaukiau patarimu, o sitas skyrelis gausiai lankomas tai gal kuri nors patarsit ka nors... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2007 09 19, 10:27)
ujėj, o ką jūs valgot tada? maniškis tai valgo kas 3val, kol kas tik 1maitinimą išeina pakeist daržoviene su sultimis, o paskui... mišinukas, visus kartus mišinukas... net po kruopų košės- duodu arbatytės, o jis po pusvalandžio vėl liaaaa-  cray.gif - a la, mama, valgyt noriu...  doh.gif  o ir priauga daug, dar tik septintas mėnuo, o jau 9,5 kg... ką daryt?..  g.gif

Neisivaizduoju, maniske irgi sukirtus 130-140g koses arba darzovienes dar misinuko praso ir koki 100ml istriubina. Gerai tik,kad maitinimai reteja, dabar jau tik 4kart kartais valgom, o tai tuoj irgi busim rubuiles biggrin.gif Irgi praso dazniausiai kas 3val, na buna kas 4-5val, kai bunam lauke, miega ir pan., bet kadangi nemaitinu pries pat miega, ryte irgi negreit pasipraso pusryciu,tai taip ir gaunasi. Nors, paskaiciavus, tai mes to misinuko tikrai mazai isgeriam, o vat storejam tai greit cool.gif
Papildyta:
QUOTE(vetra72 @ 2007 09 19, 11:42)
mano panelei dar tik 6 menesiai bus, o ji jau protestuoja pries misinukus - isgeria po 40ml ir daugiau nei pro kur. Duodu kosytes, tyreles, varskytes (pritaikytos vaikam nuo 4men) tai kerta kaip reikalas vos spek sauksta kisti. Ka tokiu atveju daryt? g.gif juk pienukas tai butinas tokiems leliams. gal reiks misinuka bandyt keisti? nors ta pati jau 3 menuo geriam ir nieko, anksciau valgydavo....

P.S. nepykit kad cia rasau, tiesiog rasiau tam pritaikytoj temoj, bet nesulaukiau patarimu, o sitas skyrelis gausiai lankomas tai gal kuri nors patarsit ka nors... 4u.gif

Duok virinto vandenuko, arbatos, sulciu, kad nepritruktu skysciu. Ir misinuko tiek, kiek isgeria... O kiek kartu per diena duodi papildomo maisto ir po kiek? Gal ji daug privalgo ir paskui misinuko nebenori jau?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 19, 11:55)
Neisivaizduoju, maniske irgi sukirtus 130-140g koses arba darzovienes dar misinuko praso ir koki 100ml istriubina.

o kodėl po daržovienės duodi mišinuko? Man gydytoja sakė (o ir "Mažylyje" tą pat skaičiau), kad po daržovienės geriau duoti sulčių- sultys padeda įsisavinti vitaminus ir mineralines medžiagas iš daržovių, o pienas- atvirkščiai. Tiesa, Erikutis negeria sulčių iš buteliuko, užtai iš šaukštelio- geria kaip didelis bigsmile.gif o buteliukas pas mus reikalingas tik pienui- arba pasitaškyti arbata lotuliukas.gif (arbatyčių irgi jokių nenori gerti, bet jei duodu buteliuką-puodelį su snapeliu, taškosi, laimės kelnės pilnos, tipo, ohoho koks aš jau didelis, pats gerti moku lotuliukas.gif ,pažaidžia- ir bent truputį atsigeria tuo pačiu, liux thumbup.gif )
Atsakyti