šaunuolė ruta_vyshnia, gražiai pasakyta
QUOTE(mikki @ 2007 09 14, 20:41)
va galiu pasakyti kad mano misinukais auginamas vaikutis yra labai linksmas ir sveikas tpfu tpfu tpfu gerai miega ir auga.o MP nebepasigendu visai,matyt praejo savigrauza jau
na va, ne viskas taip blogai, kaip atrodė.
QUOTE(jogė @ 2007 09 14, 21:40)
Na visai smagu kad grįžtam prie temos. Na savo mergaitei daviau paragauti truputi daržovienės, bet buvo po to nakti nerami, kitą dieną vėl vien mišinuko viskas tvarkoje, šiandien daviau labos nakties košelės hipp nuo keturių mėn. bet žiūriu kad vėl prabudinėja nerami pikta, kažin ar nuo to ar šiaip vaikas be "nuotaikos" ryt vėl vien mišinuko duosiu, bet mums jo nelabai užtenka pavalgom ir po pusantros valandos vėl norim valgyti
o gal lelius paprasčiausiai dažnai valgyti nori? Juk yra vaikų, kurie reikalauja krūties kas valandą iki pat šešių- ar net daugiau mėnesių... Jei turi kantrybės- geriau dažniau duok papuką, nei mišinėlį.
Dar- aš čia gal ne į temą biškiuką... - gal ne taip supratau, bet jei dar tik duodi ragauti daržovių, neskubėk su kruopomis. (Aš čia apie tą košelę labos nakties). Pirmiausia kūdikis turi priprasti prie daržovių- kai jų jau neberagauja, o jas valgo, duodama ir kruopienių, vaisių tyrių