QUOTE(mylimuke @ 2007 09 11, 08:52)
Kas cia ka menkina? Jei tamsta esat nestabilios psichikos ir kiekviena kitokia nuomone/poziuri/nusistatyma laikot izeidimu, tai cia jusu problema.
as tai stabilios psichikos, jau sakiau viena karta
zinot, as pasakysiu tik tiek. kokio velnio lenkt galva pries maitinancias mp jei jos nu tikrai nepagarbiai kalba su nemaitinanciom mp?
butent forume ir galima verkslent, tokioj temoj. o info ieskot tarp biski protingesniu, o ne ten kur rekiama kad tos kurios nenori maitint isvis nieko vertos
man atvirai mylimuke tai matos konkreciai pries mane kad nusistacius ir labai jau nervinas skaitydama ka rasau
o man tai labai juoka kelia
forumas - ne gyvenimas
atsipalaiduot reiktu ir galvot apie tai, kad pirmoj vietoj meile vaikui nematuojama pieno mililitrais, kaip ir meile vyrui sexo kartais per savaite
beja, del kitokio nusistatymo - niekas nieko nesako. as irgi turiu nusistatyma, kad jei psichologiskai sunku, arba pvz yra aplinkybiu, kurios nu niekaip neleidzia maitint - mokslai ar dar koks velnias, nes tai tik pakenks ir vaikui ir mamai - bus abu pirkti, pavarge.
ir poziuri i maitinancias ir mano manymu - vargstancias (pagal save sprendziu kad vargau, tai man maitinimas - kancia...) - issakiau savo - nei menkinu nei kokiom nezinau kuom vadinu. poziuris yra viena, o apkalbinet tokius zmones - kita.
mes aptarinejam veiksmus o ne zmones.
gero vakaro visoms.
Papildyta:
QUOTE(asariukele @ 2007 09 11, 17:39)
as MP maitinau tik 1 menesi
turejau dideliu problemu ir labai nervavaus - tai ir "uzsidare fabrikas"
O taip norejau kuo ilgiau maitinti...
na, bet tai nereiskia kad esi antraruse ar maziau myli vaika
dauguma norim maitint vaikelius. tai ir patogu ir nekainuoja - visapusiskai tik i nauda. jokiu minusu...kol nesusiduri su problemom del krutu ar vaiko sveikateles
tada ir prasideda nervai...tai persiduoda vaikui...dingsta pienukas...
cia kaip ir tos kur cezaris darytas...dauguma naturalisciu loja, kad jos negimde pacios ir cia ne gimdymas o tik operacija...taip atrodo kad moteris nenesiojo vaiko savy, o ant palanges augino...koks skirtumas kaip vaikas atejo i pasauli - svarbu atejo, nebuvo nuzudytas, juo rupinamasi ir mylima.
kvailiausia yra mynt ant sazines ir putot, kad cia jau nesveika tie misinukai ir pan...idomu ka pacios valgo - turbut balkone auginamas darzoves ir laiptinej auginamas vistas...sveikuoles... tfu