Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra čia mamyčių, negalinčių maitinti krūtimi?

QUOTE(Anchela @ 2007 09 09, 12:55)
As labai norejau maitint savo pienu...........bet vaikas kankinasi negeria jo jam raizo pilvuka, atpila, viduriuoja, tai pasakykit, man ji vistiek reikejo maitint?

as tai manau kad ne. as irgi nemaitinau del vaiko pagrinde. nors gal ir del saves - gi vaikas neprisimintu kad kankinos, o cia man nepatogumai - nedamiegojimai ir pan biggrin.gif tai kokia karve as - nemaitinau nors turejau pieno biggrin.gif geras...
va tau ir palaikymas moteru... ziauru istikro kai su pienu kartu ir smegenis isciulpia...
Atsakyti
nu man dar smegenu neisciulpe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2007 09 09, 17:57)
nu man dar smegenu neisciulpe  thumbup.gif

tai matos biggrin.gif bent supranti kas aplink dedas... tu tai saunuole wink.gif
Atsakyti
Ujjj, kokia as bloga ir nesupratinga biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai irgi kankinausi tris savaites vaikas verkdavo neprivalgydavo, pilvukas skaudėjo, viduriavo, bet kai tris paras iš eilės buvau be miego ir aš ir vaikas, viskas pradėjau duoti mišinuko ir viskas aprimo dabar ir man ir jai gerai. Aišku jai būtų normaliai valgiusi ir privalgiusi mano pienuko būčiau maitinusi, bet tas pienas iškart ir dingo kaip nebemaitinau net nusitraukt nė karto nereikėjo.
Atsakyti
Pas mane irgi pienas baiginejasi verysad.gif , tai puse dienos mazule buna pusbadziu, nevalgo misinuko verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 09 09, 09:13)
as tai isvis manau, kad jei mama nenori maitint - tam yra priezastys... net jei ji nemaitina nes tiesiog galvoja kad krutys nukars...

o aš manau, kad jei moteris nežindo dėl šios priežasties, tai jai dar iš vis ne laikas vaikus gimdyt. gi nėštumas irgi sugadina figūrą, odos elastingumą ir t.t.

QUOTE(Anchela @ 2007 09 09, 12:55)
As labai norejau maitint savo pienu...........bet vaikas kankinasi negeria jo jam raizo pilvuka, atpila, viduriuoja, tai pasakykit, man ji vistiek reikejo maitint?

tai, reikėjo peržiūrėt savo mitybą, atsisakyti sunkiai virškinamų produktų ir kantriai išlaukt piermus 2-3 mėn. tada viskas būtų susitvarkę ir po to mėgautumeis žindymu. ne kartą jau minėjau - sunki tik pati pradžia, mx 3 mėnesiai. o po to kūdikio žindymas gyvenimą ir buitį tik palengvina.
QUOTE(Rytine kava @ 2007 09 10, 11:55)
Pas mane irgi pienas baiginejasi  verysad.gif , tai puse dienos mazule buna pusbadziu, nevalgo misinuko  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

o iš ko tu nusprendei kad baiginėjasi? g.gif šiaip užeik į skyrelį "Kūdikių žindymas" ir netingėk pasiskaitinėt. gal viskas nėra taip tragiška, kaip tau atrodo.
Atsakyti
jooo. cia matau mamos tiek apsisvietusios, kad raso"viduriavo"...gal nezino kaip naujagimio kakuciai turi atrodyt. gal jis juodom apvaliom spirom turi varyt g.gif ...nu sorry. ir prasau, nevadinkit maitinanciu mamu karvem, jei paciu subine, o ne vaikas labiausiai rupi.
Atsakyti
kazkodel sitas skyrelis labai jau piktas darosi... visos juk mylim savo vaikucius, tacia kiekvienos situacija skirtinga. Vienos gali pacios maitinti - saunu!! kitos del tam tikru priezasciu nustoja, bet tai juk ne pasaulio pabaiga!! vienos zino daugiau, kitoms buti mamyte tai kazkas naujo, todel jei jos kazka ne taip paraso ar pasako nereikia is karto uzsipulti - galima tiesiog pasidalinti patirtimi ir padeti savo patarimais ir palaikymu 4u.gif
Atsakyti
taip taip ir as pastebjau kad sita sskyrelsi ne tai kad guodzia viena kita o issako savo griezta nuomone, pagalvokit gal tikrai yra kam sunku ir nori pasiguosti cia bet iejus ir pamacisu tokais kalbas tikrai ji neisdrys cia parasyti nes gaus nepaguoda o dar labaiu "igrius" i depresija
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 09 10, 14:50)
jooo. cia matau mamos tiek apsisvietusios, kad raso"viduriavo"...gal nezino kaip naujagimio kakuciai turi atrodyt. gal jis juodom apvaliom spirom turi varyt g.gif ...nu sorry. ir prasau, nevadinkit maitinanciu mamu karvem, jei paciu subine, o ne vaikas labiausiai rupi.

Taip apsišvietusios manau, ir kai vaikas viduriuoja nuo motinos pieno žaliai ir su gleivėm tai tikrai nėra gerai, jis turi kakoti minkšta geltona mase ir ne spirom ir tikrai ne viduriuoti. Karvėm maitinančių mamų tikrai nepavadinčiau džiaugiuosi ir pavydžiu kad gali, bet deja nevisom taip išeina, tame tarpe ir man, vaikas papraščiausiai netoliaravo mano pieno ir yra gydytojų patvirtinimas, buvo labai liūdna pradėti maitinti mišinuku, bet vaiko nekankinsi, jam reikia augti, o ne laukti kada viskas pasibaigs per tris mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 09 10, 13:23)
tai, reikėjo peržiūrėt savo mitybą, atsisakyti sunkiai virškinamų produktų ir kantriai išlaukt piermus 2-3 mėn. tada viskas būtų susitvarkę ir po to mėgautumeis žindymu. ne kartą jau minėjau - sunki tik pati pradžia, mx 3 mėnesiai. o po to kūdikio žindymas gyvenimą ir buitį tik palengvina.

zinai, mieloji, bent jau as valgiau kosytes ir geriau vandenuka - ny figa ne visad del to ka mama valgo viskas buna wink.gif jei vaikas triedzia ir rekia 3 men...nu nzn...zinau viena varianta kai mamai tikrai negerai psichologiskai buvo per tuos rekimus ir nedamiegojimus sad.gif gaila kai va tokios tik nuomones kad kentek ir viskas... plius ne visom planuotas vaikelis atejo...o gal tada reikia aborta daryt jei nelabai pasiruosus dar???
tikrai nenoriu kad piktai atrodytu, bet buna ir kitaip nei tau, jai, man, anai...

QUOTE(vetra72 @ 2007 09 10, 13:56)
kazkodel sitas skyrelis labai jau piktas darosi... visos juk mylim savo vaikucius, tacia kiekvienos situacija skirtinga. Vienos gali pacios maitinti - saunu!! kitos del tam tikru priezasciu nustoja, bet tai juk ne pasaulio pabaiga!! vienos zino daugiau, kitoms buti mamyte tai kazkas naujo, todel jei jos kazka ne taip paraso ar pasako nereikia is karto uzsipulti - galima tiesiog pasidalinti patirtimi ir padeti savo patarimais ir palaikymu 4u.gif

pritariu. taciau tos kurios maitina jaucias didvyrem viska iskentusiom ir menkina tas, kurios neiskente ir tiek... o tos kurios nemaitino - palaiko nemaitinusias ir stengias pasakyt maitinanciom... nu zodziu...

QUOTE(questa @ 2007 09 10, 15:11)
taip taip ir as pastebjau kad sita sskyrelsi ne tai kad guodzia viena kita o issako savo griezta nuomone, pagalvokit gal tikrai yra kam sunku ir nori pasiguosti cia bet iejus ir pamacisu tokais kalbas tikrai ji neisdrys cia parasyti nes gaus nepaguoda o dar labaiu "igrius" i depresija

tikra tiesa wink.gif

QUOTE(jogė @ 2007 09 10, 16:25)
Taip apsišvietusios manau, ir kai vaikas viduriuoja nuo motinos pieno žaliai ir su gleivėm tai tikrai nėra gerai, jis turi kakoti minkšta geltona mase ir ne spirom ir tikrai ne viduriuoti. Karvėm maitinančių mamų tikrai nepavadinčiau džiaugiuosi ir pavydžiu kad gali, bet deja nevisom taip išeina, tame tarpe ir man, vaikas papraščiausiai netoliaravo mano pieno ir yra gydytojų patvirtinimas, buvo labai liūdna pradėti maitinti mišinuku, bet vaiko nekankinsi, jam reikia augti, o ne laukti kada viskas pasibaigs per tris mėnesius.

i tavo pasisakyma taip pat galiu parasyt ka jau rasiau auksciau. tos, kurios islauke tuos 3 men ar kiek - jaucias didvyrem ir jos nesupras wink.gif nepagalvoja kad gali but KITAIP smile.gif
Atsakyti