as maitinau savo pienuku ir maziuke vistiek susirgo, neturedama nei menesiuko, tada ir antibiotiku gavo visa gydymo kursa.
taciau as nesutinku su ta nuomone, kad nera cia ko pergyventi! visdelto nesiojai kudikeli po krutine 9menesius ir naturalu, kad nori jam visko ko geriausio ir, kad jam nieko nebutu, o jei kas ir nutinka, tada pergyveni, tai naturalu!
QUOTE(eglejk @ 2007 08 31, 08:40)
as maitinau savo pienuku ir maziuke vistiek susirgo, neturedama nei menesiuko, tada ir antibiotiku gavo visa gydymo kursa.
taciau as nesutinku su ta nuomone, kad nera cia ko pergyventi! visdelto nesiojai kudikeli po krutine 9menesius ir naturalu, kad nori jam visko ko geriausio ir, kad jam nieko nebutu, o jei kas ir nutinka, tada pergyveni, tai naturalu!
Naturalu, bet ner labai gerai. Rami mama ir maziukui geriau, ir paciai sau
QUOTE(mylimuke @ 2007 08 31, 09:37)
Naturalu, bet ner labai gerai. Rami mama ir maziukui geriau, ir paciai sau
as tai kazkaip pergyvenu del maziukes, ji taip sunkiai atkeliavo i si pasauli, nestumas buvo sunkus, vis ligoninese, tai net neiseina nepergyventi, kai lialiukas susirgo ir teko jai vaistukus leisti o del to, kad nemaitinu savo pienu, tai nelabai ir suku galva del to, nes as po gimdymo gavau labai daug antibiotiku ir tas mano pienas buvo vieni vaistai, o po 1.5men.visai as jo nebeturiu.
QUOTE(eglejk @ 2007 08 31, 12:57)
as tai kazkaip pergyvenu del maziukes, ji taip sunkiai atkeliavo i si pasauli, nestumas buvo sunkus, vis ligoninese, tai net neiseina nepergyventi, kai lialiukas susirgo ir teko jai vaistukus leisti o del to, kad nemaitinu savo pienu, tai nelabai ir suku galva del to, nes as po gimdymo gavau labai daug antibiotiku ir tas mano pienas buvo vieni vaistai, o po 1.5men.visai as jo nebeturiu.
Na nenusimink Svarbu, kad myli ir rupiniesi savo mazyle, jai tai svarbiausia :
QUOTE(mylimuke @ 2007 08 31, 15:02)
Na nenusimink Svarbu, kad myli ir rupiniesi savo mazyle, jai tai svarbiausia :
nusimint dabar tikrai nera ko, dukryte sveika, auga, kasdien vis kazka naujo ismoksta
QUOTE(mylimuke @ 2007 08 30, 16:38)
Pienuka kambario temperaturoj galima laikyti iki 6val. Gali pvz nusitraukti iskart po maitinimo, kai maziuke soti ir ramesne buna, nebutina laikyti saldytuve, nebent prisitrauki papildomai. Nenusimink, svarbiausia, kad stengiesi ir nori geriausio vaikeliui, beto juk ji gauna MP, o buteliuke jis blogesnis nepasidaro
Na žinokit neberizikuočiau jei turėčiau pienuko laikyti kambario temperatūroje, vieną kart pasimokiau ačiū palaikiau tik tris val. o po to vaikas klykė septynias ir net temperatūra pakilo 39, išvažiavom su greitaja į ligoninę, leido vaistus tris kartus per naktį kad nurimtų, statė lašines buvau siaubingai išsigandusi, pervargusi ir visą nakti nešiojau ant rankų ir raminau, o pasirodo nuo to pienuko viskas buvo, kitą dieną per pietus grįžom namo ir daugiau nebežaidėm taip
QUOTE(jogė @ 2007 08 31, 17:56)
Na žinokit neberizikuočiau jei turėčiau pienuko laikyti kambario temperatūroje, vieną kart pasimokiau ačiū palaikiau tik tris val. o po to vaikas klykė septynias ir net temperatūra pakilo 39, išvažiavom su greitaja į ligoninę, leido vaistus tris kartus per naktį kad nurimtų, statė lašines buvau siaubingai išsigandusi, pervargusi ir visą nakti nešiojau ant rankų ir raminau, o pasirodo nuo to pienuko viskas buvo, kitą dieną per pietus grįžom namo ir daugiau nebežaidėm taip
as tai kai nutraukdavau is karto i saldytuva dedavau. o dabar ir misinuko nakciai daugiau pasidarom ir is karto i saldytuva, jokiu budu nelaikom nei tris, nei dvi valandas, o jei neisgeria tai ispilam ir darom nauja.
QUOTE(jogė @ 2007 08 31, 17:56)
Argi tikrai nuo MP taip nutiko? Negali buti. Gal tai tik sutapimas, gal pienas stovejo sauleje ar didelej temperaturoj? ogal buvai konors uzvalgius? Neimanoma, kad taip sugestu per 3val.
QUOTE(eglejk @ 2007 08 31, 19:49)
as tai kai nutraukdavau is karto i saldytuva dedavau. o dabar ir misinuko nakciai daugiau pasidarom ir is karto i saldytuva, jokiu budu nelaikom nei tris, nei dvi valandas, o jei neisgeria tai ispilam ir darom nauja.
Bet kokie temperaturos pokyciai mazina MP nauda, idealiausia butu nusitraukti pries pat maitinima, bet deja ne visada imanoma.
Del misinuko, tai jokiu budu negalima jo daryti is anksto, jis genda dar greiciau nei MP. Isitikinau, kai karta likutis pastovejo pora val, ispilant i kriaukle dvoke kaip nezinia kas. Beto juk ir ispejimas ant pakuotes yra, kad maitinti iskarto pagaminus.
[quote=mylimuke,2007 08 31, 21:02]
Argi tikrai nuo MP taip nutiko? Negali buti. Gal tai tik sutapimas, gal pienas stovejo sauleje ar didelej temperaturoj? ogal buvai konors uzvalgius? Neimanoma, kad taip sugestu per 3val.
tikrų tikriausiai, mano mažiai tik devynios dienos tebuvo ir nieko kito dar nedaviau, o atrodo stovėjo neilgai ir ne šiltai, na net nežinau, bet gydytojai sakė kad dėl to, tai pasimokiau visam gyvenimui, net mišinuko jei pastovi ilgiau nei pusvalandį pilu lauk
tikrų tikriausiai, mano mažiai tik devynios dienos tebuvo ir nieko kito dar nedaviau, o atrodo stovėjo neilgai ir ne šiltai, na net nežinau, bet gydytojai sakė kad dėl to, tai pasimokiau visam gyvenimui, net mišinuko jei pastovi ilgiau nei pusvalandį pilu lauk
[quote=jogė,2007 08 31, 22:29]
[/quote]
na nebent jei tokia mazyte dar buvo, bet siaip labai jau keistai cia. As nuo gimimo taip dariau ir nieko
[/quote]
na nebent jei tokia mazyte dar buvo, bet siaip labai jau keistai cia. As nuo gimimo taip dariau ir nieko
QUOTE(eglejk @ 2007 08 31, 12:57)
visos pergyvenam. mano vaikas atejo lengvai, nestumas lengvas. bet man buvo galimybe pastot tik per stebukla. ir stebuklas ivyko... taip pat branginu vaika, prisigalvoju ir buna zliumbiu nes bijau kad kas nenutiktu... taciau negerai tokie dalykai - vaikas jaucia mamos nuotaika. jei atsitiko kazkas...nu ka darysi - jau atsitiko, reik but ramiai vistiek (cia apie maitinimo nutraukima) del to kad daug vaistuku vaikas gavo... o jei butu negaves? negi butu geriau? jei reikejo, jei tai buvo geriau nei neduot - vadinas - velgi vaikas gavo tai kas toje situacijoje buvo geriausia
visos mes mylim, visos pergyvenam. bet biskiuka reik atsipalaiduoti viskas gerai
as ir pergyvenu jei vaikas tik pypteli nakti - jis pyp - as jau prie jo - gal suskaudo, gal uzsigavo kur i lovyte ir pan. o jis jau sau toliau miega... ir taip pastoviai
Teko man savo mažei ir antibiotikų duoti, bet kažkaip nepergyvenau, nes jau geriau pasveiktų, nei po to liga isisenėtų, o kam vaistai pakenkė, nebent nesaikingas jų vartojimas