noreciau, kad ir toliau mammytes turetu kur pasisakyti ir issipasakoti. tik bukim geros - sikart be pykciu

amri13, 03 Lie 2007 - 15:46, parašė:
amri13, 03 Lie 2007 - 15:46, parašė: ![]()
pratesiu temele, nes pratesimo kaip ir neradau
jei yra, tai atsiprasau ir sujunkit mus
![]()
noreciau, kad ir toliau mammytes turetu kur pasisakyti ir issipasakoti. tik bukim geros - sikart be pykciu
mylimuke, 03 Lie 2007 - 16:42, parašė:
mylimuke, 03 Lie 2007 - 16:42, parašė: ![]()
O as norejau pratest, bet nepratesiau, nes vel sakys - va sitai dar negana
aistyte, 04 Lie 2007 - 16:14, parašė:
aistyte, 04 Lie 2007 - 16:14, parašė: ![]()
na man si tema taip pat aktuali, nes nemaitinu savo sūnų krutine, ir tik dėl daktarų aplaidumo. man buvo atliktas cezaris prieš 2 sav. o pirmą kartą lelių atnešė man pamaitinti tik po 2 d., taip Augustinas prarado refleksą žysti, na mes dabar pratinamės prie buteliuko, tikiuosi išmoksim ir viskas bus OK.
aistyte, 04 Lie 2007 - 16:14, parašė:
aistyte, 04 Lie 2007 - 16:14, parašė: ![]()
na man si tema taip pat aktuali, nes nemaitinu savo sūnų krutine, ir tik dėl daktarų aplaidumo. man buvo atliktas cezaris prieš 2 sav. o pirmą kartą lelių atnešė man pamaitinti tik po 2 d., taip Augustinas prarado refleksą žysti, na mes dabar pratinamės prie buteliuko, tikiuosi išmoksim ir viskas bus OK.
Solara, 09 Lie 2007 - 13:55, parašė:
Solara, 09 Lie 2007 - 13:55, parašė: ![]()
O mano vaikas mamos pieno atsisakė pats. Atrodo, išnešiotas, stiprus bernas, buteliuko iškart negavo... Visą savaitę kovojau, dieną naktį, visomis priemonėmis, ir gražiuoju, ir piktuoju, ir gudrumu bandžiau (žaidėm su seselėm per naktis su "apgavikais" - vaikui į įgrūdama krūtis kartu su tokia plastmasine šlangele, kuria vaikui į burną bėga pienas), o jis vos tik pamatęs papą, net kišt nereikėdavo, jau nuo antros gyvenimo dienos aiškiai rėkė ant visos ligoninės: ne, ne, ne...
O aš tik norėjau jam gero... Bandai maitint, kankini ir vaiką ir save, praeina trys valandos, žiūri, jis dar nepavalgęs, o jau kito maitinimo laikas... Kai jau mano sveikata nebetvėrė nemigos, o vaiko svoris sumažėjo 7 proc., o pats tapo jau vangus ir silpnas, teko pripažinti jo pergalę ir pradėti maitinti mišinukais. Nusitraukinėdavau dar 1,5 mėn, bet pieno jau nebedaugėjo su vaiko poreikiais, o vis mažėjo, mažėjo ir baigėsi. Ir nesijaučiu kalta, padariau viską, ką galėjau, ir nesijaučiu kažkokia nepilnavertė. Ir jums nesiūlau.
rikutis, 09 Lie 2007 - 22:34, parašė:
rikutis, 09 Lie 2007 - 22:34, parašė: ![]()
O as senaja tema tik suradau, dar spejau si bei ta parasyt- ir uzdare
![]()
Ir as pienelio nebeturiu, tik iki 3savaiciu angeleli temaitinau, ir tai reikdavo dar koki viena buteliuka misinuko tai tikrai i diena daduoti... ir jokios arbatytes nepadejo, nei mociuciu isgirtos chalvos... priaugau+5kg prie 25priaugtu nestumo metu, bevalgydama viska... o vistiek pienelis kaipd dingo taip dingo... zliumbiau kaip mazas vaikas,pasikukciodama, gal koki menesi. Taip norejau kuo ilgiau krutim maitinti- o cia...![]()
![]()
kaltinau save- kad mama bloga... va teip va...
dabar kazkaip ramiau, bet vistiek, kai pasiziuriu- va pazistamos kleckui jau 8men o ji toliau sekmingai krutim maitina, tai taip sirdele suspaudzia..........
mylimuke, 09 Lie 2007 - 22:41, parašė:
mylimuke, 09 Lie 2007 - 22:41, parašė: ![]()
Nesinervuok, juk vaikutis auga sveikas ir grazus
![]()
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė