QUOTE(visokia @ 2008 12 16, 13:16)
Labutis! Gal kas žino, kur Vilniuje parduodami bambuko drabužiai suaugusiems?
Mačiau Maximos II aukšte, Ukmergės g.
Papildyta:
QUOTE(Žirklutės @ 2008 10 09, 21:36)
Atėjau pasiguosti
Buvau gavusi dovanų šilkinę kepurytę vaikui, skirtą nuo metukų, bet mum nuo pusmečio puikiai tiko, tik viršuj kaspinėlį reikėjo užrišti. Kepurytę mėgau, saugojau, skalbdavau tik su spec. priemonėm, išskalbus visada džiaudavau taip, kad neprarastų formos ir t.t. Viskas buvo gražu, iki kol jos netyčia nepalikau pas anytą (ji ir buvo tos kepurėlės dovanotoja). Šiandien atvažiuojam, žiūriu kažkas panašaus į mūsų kepurytę, galvojau, gal nunėrė pagal tą patį modelį iš miedvilninių siūlų. Klausiu - kas čia? O ji - tai aš vaikišku muiliuku išploviau
Meškos paslaugą, blyn, padarė. Kepurė prarado visas gerąsias savybes, nebeblizga, išsitampė ir net rankose nemalonu laikyt.
Moralas:
1. nepalikinėti savo daiktų svetimuose namuose
2. nupirkti anytai ekologiškų spec. priemonių, kad mestų lauk visus "vaikiškus muiliukus"
Na, o šiaip liūdna, geras daiktas buvo, ją dar kokie 10 vaikų būtų galėję nešioti.
Mes irgi
šią kepurytę turim. Pirkau tą didesnę, skirtą nuo 3 iki 6 mėn. Nešiojo nuo gimimo, su raišteliu viršuj surištą. Po 2 mėn. nusprendžiau išskalbt. Skalbiau su Almawin skystu skalbikliu vilnai. Ant vilnos režimo, negręžiau. Bet paskui padžioviau ant gyvatuko (durna galva). Ir tai kas buvo per didelė kepuraitė, virto į nykštukinę kietą kepuraitę. Vos neverkiau. Vaikui 2 mėn. buvo, o kepuraitė jau netilpo ant galvos, vos ausų nenulaužiau, kai bandžiau užmaukšlint, nes tikėjaus, kad čia prasitampys. Tai va. Daiktas buvo nuostabus, bet sugadinau.
Anytai tai neduokdie ką nors palikt. Maniškė dievina Ariel ir ką pačiupus viską su juo skalbia. Ir dar nesupranta, kad reikia skalbinius pagal spalvas ir medžiagas skirstyt, viską kartu ant smagiausio režimo varo. Ir kadangi jai niekaip neišaiškinsi, kad reikia atskirai skalbt, tai jos dukra (mano MB sesuo) atvežė iš Anglijos tokių servetėlių, kurias sumeti kartu su skalbiniais ir jie nedažo. Turbūt irgi chemija gera.