Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški drabužiai, audiniai ir t.t.

QUOTE(jurgaMac @ 2008 07 06, 17:52)
dar planuoju silkine kepuryte isigyti. kiek prisikaiciau turetu buti nuostabus daiktas smile.gif

Šitą turim, geras dalykas bigsmile.gif tik siūlyčiau pirkti nuo 12-os mėn., o kol vaikas iki jos priaugs, tai viršuj gražų mazgiuką surišt, būtų maždaug taip
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 06, 22:24)
Šitą turim, geras dalykas  bigsmile.gif tik siūlyčiau pirkti nuo 12-os mėn., o kol vaikas iki jos priaugs, tai viršuj gražų mazgiuką surišt, būtų maždaug taip
user posted image

taip ir padarysim smile.gif ot bus glazus beno berniuks lotuliukas.gif
Atsakyti
laba esu naujoke ir labai domina intermetines parduotuves tik va nerendu ju blush2.gif o jei randu tai kainos kosmines. gal kas patarima duos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatta @ 2008 07 08, 15:32)
laba esu naujoke ir labai domina intermetines parduotuves tik va nerendu ju  blush2.gif o jei randu tai kainos kosmines. gal kas patarima duos ax.gif

kainos kosmines nes yra zodis ekologiska
dabar tai tampa mada

as galvoju kad vaikiukam geriausiai tinka medvilne ir linas - tokiu rubeliu pataliuku lengvai galima rasti ir kitur

tik idomu tos ekologiskos sauskelnes g.gif dubce slapia vaiko lieka ar yra vistiek kazkies ekologiskos sintetines medziagos g.gif
Atsakyti
turim dvi vilnones maikutes, viena trumpom, o kita ilgom rankovem. Dukrai labai patinka, nes drabuziu patogumas jai svarbiausia. Turim dar neilgai, truputi pataupom g.gif Tai apie nusidevejima negaliu kol kas nieko pakomentuoti ax.gif

Tik turim problema dabar, dukra nesioja tik vilnones kojines. Kazkada dukrai buvau nupirkusi is Norfos tris poras vilnoniu kojinyciu (ne rankom megztu). Kainavo apie 6lt. Dabar nerandu niekur, o tas baigia sudeveti ir jau isaugti verysad.gif Medvilniniu nesioti nenori, skundziasi, kad nepatogios. Nors medvilniniu ivairiausiu jau buvau pripirkus, ir dydis kad butu idealiai kojai. Jai nors truputi kojines itemptos is karto nepatogu blink.gif spaudzia jau, arba grando.
Tai gal kas kur matet tokiu pirkti?

p.s. tas pats buvo su kelnaitem, tai nesioja utenos trikotazo sortuku tipo kelnaites, o tos trikampines tai jai spaudzia blink.gif
Atsakyti
O kur pigiausia pirkt organic rubelius vaikams, gal esat uzmate? Turiu omeny el.parduotuves, perkant per tarpininkes, nes pas mus parduotuvese tai ziauriai brangu...
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 09 02, 12:16)
O kur pigiausia pirkt organic rubelius vaikams, gal esat uzmate? Turiu omeny el.parduotuves, perkant per tarpininkes, nes pas mus parduotuvese tai ziauriai brangu...

o kuriose žiūrėjai? Ekologiškų buvau užtikus Premaman, bet čia Klaipėdoj, gražūs, bet brangoki. Dar Zaroj mačiau ekomedvilnės pižamų, gal ir paprastų rūbelių yra g.gif
Atsakyti
Buvo gan pigu pirkti per ispardavima is GREEN BABY PARDUOTUVES, bet tiesiogiai i Lietuva nesiuncia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 09 02, 12:32)
o kuriose žiūrėjai? Ekologiškų buvau užtikus Premaman, bet čia Klaipėdoj, gražūs, bet brangoki. Dar Zaroj mačiau ekomedvilnės pižamų, gal ir paprastų rūbelių yra  g.gif

Ziurejau www.spiritofnature.co.uk, bet ten brangokai gaunas...
Papildyta:
QUOTE(Viola fiola @ 2008 09 02, 12:34)
Buvo gan pigu pirkti per ispardavima is GREEN BABY PARDUOTUVES, bet tiesiogiai i Lietuva nesiuncia  verysad.gif

Aha, ten irgi ziurejau, bet kad musu dydziu nebuvo...reiks dar pavartyti, gal papilde... g.gif
Papildyta:
Idomu, o Next neturi vaikisku rubeliu organic linijos? nes vyriski ir moteriski yra, o kaip su vaikiskais? nerandu...g.gif:
Atsakyti
Zinau kad LINDEX irgi turi organic linija, tik ten nedaug. bent as nedaug maciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2008 09 02, 13:08)
Zinau kad LINDEX irgi turi organic linija, tik ten nedaug. bent as nedaug maciau  unsure.gif

Na kaip gaila, kad toks nedidelis pasirinkimas g.gif
Man va sitas ranksluostukas labai grazutis wub.gif
user posted image
Atsakyti
CIA dar ispardavimas, bet US ir nedaug visko

Pirkau is SPIRIT OF NATURE ir gavau faina FRUGI firmos bodziuka. tai va ju puslapis:

FRUGI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viola fiola: 02 rugsėjo 2008 - 12:18