Ekologiški drabužiai ir ne tik, Gal teko pirkti? Kokia jūsų nuomonė?
Vėl pirkimas gatavų drabužių...
Ar nenorit kartais atitrūkti nuo gatavų dalykų?
Labai sunku ir beveik neįmanoma rasti ekologiškų drabužių, o jei yra gatavų, jų kaina tikrai yra ne karta ir ne du kartus didesnė už neekologiškų.
Aš asmeniškai, perdirbu senus drabužius ir juos persiūnu iš naujo, arba išardau senus siūlus iškalbiu ir iš naujo ką nors pasigaminu. ekologiška, nes neišleidžiat naujų atliekų į gamtą, stilinga, nes pasidarai ko nori, ir gali išliet fantaziją.
O jei ką siūtis tai tik iš natūralios medžiagos. Lino, medvilnės ar pan, vasarą juk labai malonu nešioti, oda kvėpuoja. geriausia pirkti nedažytą, nes dažai mirtis gamtai dažniausiai, plius alergija nuo jų pasireiškia kai kada. Juk galima natūraliai dažyti su žolelėm. Ir visada unikalus kūrinys gausis
vat šiandien buvau su mama turguje, ieškojau žiemai megztuko.... Ir ką galvojat. Visur sintetika. Plius mano dydžių nėra. Radom vieną. ir tai sumokėjom 90lt. Pasiskaičiavau, geriau jau būčiau nusipirkusi siūlus ir nusimezgusi kokio man reikia pagal norima fasoną. ir aiškios sudėties.
(ir nezyskit kad nėra laiko tokiems dalykams, mažiau sėdėkit prie pc, TV ir neleiskit laiko veltui, pvz, aš universitete per langus visada pasiimu ką daryti, ir laikas prabėga greičiau, taip pat jei važiuoji ilgai autobusu, taip pat geras užsiėmimas, aišku truputi pavojinga :} )
Reklama paraše draudžiama.