Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški drabužiai, audiniai ir t.t.

Reikia patarimo del apatines kepureles naujagimiui - gal kas isbandet is ekomamos kuria nors? Apie viena kazkuria mama rase, kad tysalas. Ar visos jos ten tokios, ar kuri nors yra verta demesio?
Silko-vilnos
http://www.ekomama.l...products_id=178
ar tik merino vilnos kuri nors
http://www.ekomama.l...products_id=421

Zadu imt silko vilnos, bet jei ir si tysalas - nepriglunga prie ausu, tai gal tada kitur pasiieskot g.gif
Atsakyti
QUOTE(tatrud @ 2009 11 07, 17:49)
Pasidalinsiu patirtimi. Nesiojome vilnone Lana Care su plonyte medvilnes kepuryte. Nuo metuku draugaujame su Rasakilos salmuku. Jis man atrodo patogesnis ir patvaresnis uz Nelson salmuka is Barocos. iki metu tikrai nepatogu per galva ta salma traukti: vaikas nepatenkintas zirzia.
Storesniu tikrai nereikia, pilnai uztenka vilnoniu. Mano 3 m sunus iki siol nesioja tik salmuka ir nepergyvenu del silumos.
Dar is patirties: silko/vilnos megztukai su ilgom rankovem, kelnes is Rasakilos yra tiesiog nepakeiciamas dalykas. Bet visu geriausias - siltas kombinezonas. Tikras stebuklas!

aš čiupinėjau ruskovillos šalmuką, pirštines, man jos pasirodo tokios... skystos g.gif ar su jais tikrai šilta žiemą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 11 13, 14:38)
aš čiupinėjau ruskovillos šalmuką, pirštines, man jos pasirodo tokios... skystos g.gif ar su jais tikrai šilta žiemą?  g.gif

Be problemu thumbup.gif nuo gimimo dejau salmuka, o naujagimiui dar silkine kepurele po apacia. Bet kai paaugo truputi ir kai laike ne minusine temperatura, tai tik salmukas. Zinoma kombinezonai visi su kapisonais- tai ir uztenka- salmukas ir kapisonas- pats tas.
Atsakyti
mes naudojam rasakilos salmuka - super wub.gif manau, visa ziema su juo ir pratempsim, juk yra kombinzono kapisonas, tad galvytei tikrai nesalta, o ir kakliukas apsaugotas thumbup.gif na, jei bus labai salta, desiu dar gal plona medvilnine rasakilos kepuryte po apacia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 11 13, 15:38)
aš čiupinėjau ruskovillos šalmuką, pirštines, man jos pasirodo tokios... skystos g.gif ar su jais tikrai šilta žiemą?  g.gif

Slamuka nesiojame is salta ziema. Kaip rase kitos mamos, dar gali ant virsaus kapisona uzdeti.
Pirstines yra dvigubos. Manau, kad silumos uztenka, bet yra kita problema. Kai vaikas paauga (mano sunui jau 3 metai) ir pradeda aktyviai zaisti, kapstytis sniege, tos pirstines, kaip ir visos medziagines, labai greitai suslampa. Todel, manyciau, vyresnio amziaus vaikams verta ieskoti neperslampamu pirstiniu. Naturaliu tikrai nezinau, lieka tokie kaip Reima, Lindex.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tatrud: 15 lapkričio 2009 - 14:53
QUOTE(tatrud @ 2009 11 15, 16:53)
Pirstines yra dvigubos. Manau, kad silumos uztenka, bet yra kita problema. Kai vaikas paauga (mano sunui jau 3 metai) ir pradeda aktyviai zaisti, kapstytis sniege, tos pirstines, kaip ir visos medziagines, labai greitai suslampa.

O pas mus ir greitai suplyso g.gif
Atsakyti
O kur galima isigyti ekologiskos patalynes vaikams g.gif
Atsakyti
Laba diena,
as su klausimuku ax.gif
Iskalbiau rasakilos kelnytes,lanacare pirstinytes ir kt vilnos gaminius su sonet priemone vilnai ir silkui,paskui lanolizavau irgi su sonet priemone, praskalavau,bet visi rubeliai turi labai astru kvapa g.gif kazi ar cia praskalavau blogai,ar uztektu pravedinti? g.gif galvoju kad tas astrus kvapas leliu gali erzinti. siaip tos priemones abi turi atroka kvapa g.gif
Atsakyti
o aš girdėjau, kad neapsimoka pirkti šalmuką iki 6mėn, nes vaikutis turi labai trumpą kakliuką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2010 01 05, 19:26)
Laba diena,
as su klausimuku  ax.gif
Iskalbiau rasakilos kelnytes,lanacare pirstinytes ir kt vilnos gaminius su sonet priemone vilnai ir silkui,paskui lanolizavau irgi su sonet priemone, praskalavau,bet visi rubeliai turi labai astru kvapa g.gif  kazi ar cia praskalavau blogai,ar uztektu pravedinti? g.gif galvoju kad tas astrus kvapas leliu gali erzinti. siaip tos priemones abi turi atroka kvapa g.gif

Mam irgi tik isskalbus su Sonnet priemonemis kvapas atrodo aitrokas, bet, kai rubeliai isdziuna, jis susvelneja. Ar Jums taip nepasirode?
Atsakyti
QUOTE(tatrud @ 2010 01 08, 19:41)
Mam irgi tik isskalbus su Sonnet priemonemis kvapas atrodo aitrokas, bet, kai rubeliai isdziuna, jis susvelneja. Ar Jums taip nepasirode?

aha,tikrai isdziuvus nebeliko kvapo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aciakaba @ 2009 12 28, 14:38)
O kur galima isigyti ekologiskos patalynes vaikams  g.gif

merginos, ar ta ferreti ekologiška, ar turi sertifikatus? g.gif
Atsakyti