Įkraunama...
Įkraunama...

Siuntų, siuntinių siuntimas

QUOTE(toy-dog @ 2011 11 12, 19:26)
Mergaitės, padėkite 4u.gif pirmą kartą turiu siųsti siuntinuką į kt. Lietuvos miestą (siuntinukas nedidelis): ką man pirmiausia daryti? Ar turiu supakuoti namie, ar supakuos pašte g.gif

Ačiū, atsakiusioms blush2.gif

pati supakuokit, sutaupysit litą kitą.
Paštui labiau patinka, jei viršus popierinis, nors aš pakuoju ir į plastikinius maišus.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 11 12, 19:32)
pati supakuokit, sutaupysit litą kitą.
Paštui labiau patinka, jei viršus popierinis, nors aš pakuoju ir į plastikinius maišus.

O kur gauti tų vokų su paminkštinimu viduje, na su burbuline plevėle viduje?

Pati namie supakuoju, o tada užklijuoju pašto ženklą ir viskas, ar pašte turėsiu pašto ženklą klijuoti??? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toy-dog: 12 lapkričio 2011 - 19:54
tokių vokų pašte galima pirkti, prieš kelias savaites akcija buvo, dabar nebe
pašto ženklą paštininkė užklijuos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balcia: 13 lapkričio 2011 - 00:16
Alytaus paste nenori priimti siuntiniu maiseliuose, sako reikia ipakuoti i popieriu arba dezes ar vokus. Gal zinote kur galima nsipirkti tokio storesnio popieriaus pakavimui?
Atsakyti
QUOTE(Zumba @ 2011 11 19, 16:59)
Alytaus paste nenori priimti siuntiniu maiseliuose, sako reikia ipakuoti i popieriu arba dezes ar vokus. Gal zinote kur galima nsipirkti tokio storesnio popieriaus pakavimui?

Aš bauhofe perku ir tikrai ilgam užtenka,vadinasi lyg ir popierius grindims ar panašiai didelis rulonas kainuoja apie 12lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudija.22 @ 2011 07 27, 22:03)
Labai ačiū.
O kiek kainuoja? wink.gif

registravimas 2lt nepriklausomai nuo svorio.
Atsakyti
dazniausiai siunciu pastu, jeigu svoris didelis - tada per autobusu siuntas 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Tokia tema.

UK gyvenantys draugas dažnai siunčia man siuntinius. Viska ką jis išsiuntė aš negavau išskyrus vieno daikto (gal tą vagilė tuo metu atostogavo). Iš visų dingusiu siuntiniu tik vienas grižo į UK kiti dingo.

Įdomu tai, kad aš asmeniškai pažįstų pašto darbuotojus. Viena mano kaimynė, kuri kažkodėl pastaruoju metu pasidarė labai nedraugiška. O kitą tokia moteriškė iš tokios nedarnios šeimos. Jų dukra vagia ir skaito tai savaimė suprantamu dalyku, vyras geria, o mama vat, pašte dirba.
Aišku yra ir kitų darbuotojų. Aš jų nepažįstų.

Ką galite man patarti kur kreiptis tokių atvieju.

Už dingusias siuntas draugas gaus kažkokią kompensaciją, bet tai mums kainuos daug vargo ir galų gale aš taip ir negavau to, ko labai lakiau.
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2012 05 11, 21:46)
Sveiki,
Tokia tema.

UK gyvenantys draugas dažnai siunčia man siuntinius. Viska ką jis išsiuntė aš negavau išskyrus vieno daikto (gal tą vagilė tuo metu atostogavo). Iš visų dingusiu siuntiniu tik vienas grižo į UK kiti dingo.

Įdomu tai, kad aš asmeniškai pažįstų pašto darbuotojus. Viena mano kaimynė, kuri kažkodėl pastaruoju metu pasidarė labai nedraugiška. O kitą tokia moteriškė iš tokios nedarnios šeimos. Jų dukra vagia ir skaito tai savaimė suprantamu dalyku, vyras geria, o mama vat, pašte dirba.
Aišku yra ir kitų darbuotojų. Aš jų nepažįstų.

Ką galite man patarti kur kreiptis tokių atvieju.

Už dingusias siuntas draugas gaus kažkokią kompensaciją, bet tai mums kainuos daug vargo ir galų gale aš taip ir negavau to, ko labai lakiau.
doh.gif

Tai o kaip draugas jums siuncia,registruotu siuntimu ar neregistruotu? Ar per kurjeri kazkoki?
Atsakyti
Pabandykit kitu adresu, kad siustu pvz. tevu ar kokios drages, kur pastas kitas g.gif o is pat pradziu kai pradejot negaut siuntiniu, neklauset paste kame reikalas? Ir kodel vyrui ar draugui siuntinys atejo atgal?
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2012 05 22, 21:01)
Pabandykit kitu adresu, kad siustu pvz. tevu ar kokios drages, kur pastas kitas  g.gif o is pat pradziu kai pradejot negaut siuntiniu, neklauset paste kame reikalas? Ir kodel vyrui ar draugui siuntinys atejo atgal?

Mes neturime kito adreso sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2012 05 23, 19:07)
Mes neturime kito adreso sad.gif

siųskite tik registruotu paštu, nes tokia siunta negali dingti.
Atsakyti