per autobusu stoti siuti gal irgi patikima, greiciau, bet brangiau nei per pasta.
na pastas pigiau rubams, o vaikiskai technikai (arba griozdiskiems dalykams) geriau autobusu stotis.
siunciant reikia zinoti telefono numeri ir varda su pavarde zmogaus kuris pasiims.
2 dienas siuntinys laikomas nemokamai, paskui berods menesi uz laikyma reikia moketi po 1lt, o jei ir po menesio siuntinio niekas neatsiima,jis grazinamas atgal (su tuo susidurti neteko,gal reiktu grizima apmoket,net nzn)
labai geras dalykas yra siuntu skyrius,negaliu nieko blogo pasakyti
manau kas kam arciau-tas per ten ir siuncia pasiskaiciuoja daug maz, arba kaip pirkeja nori.
yra ir dar vienas variantas, zmogus sumoka uz siuntima (jei didelis ir sunkus daiktas)- ir nuvezat patys mes taip i pajuri megstam vaziuoti, ir zmogui gerai nes i kiema atveza ir mums gerai, keliones dalis atsiperka ir pailset speji
siunciant reikia zinoti telefono numeri ir varda su pavarde zmogaus kuris pasiims.
2 dienas siuntinys laikomas nemokamai, paskui berods menesi uz laikyma reikia moketi po 1lt, o jei ir po menesio siuntinio niekas neatsiima,jis grazinamas atgal (su tuo susidurti neteko,gal reiktu grizima apmoket,net nzn)
labai geras dalykas yra siuntu skyrius,negaliu nieko blogo pasakyti
manau kas kam arciau-tas per ten ir siuncia pasiskaiciuoja daug maz, arba kaip pirkeja nori.
yra ir dar vienas variantas, zmogus sumoka uz siuntima (jei didelis ir sunkus daiktas)- ir nuvezat patys mes taip i pajuri megstam vaziuoti, ir zmogui gerai nes i kiema atveza ir mums gerai, keliones dalis atsiperka ir pailset speji
O gal kas domėjotės, kokios siuntų tarnybos pigesnės?
Man reikia siųsti vežimėlį iš Kauno į Panevėžį, svoris apie 7 kg. Ar įmanoma nusiųsti per kur nors už 10 Lt?
Man reikia siųsti vežimėlį iš Kauno į Panevėžį, svoris apie 7 kg. Ar įmanoma nusiųsti per kur nors už 10 Lt?
QUOTE(vikosiuks @ 2009 09 24, 08:49)
pastas pigiau rubams, o vaikiskai technikai (arba griozdiskiems dalykams) geriau autobusu stotis
Visiškai tam pritariu
QUOTE(Axxa @ 2010 03 15, 21:50)
Ar įmanoma nusiųsti per kur nors už 10 Lt?
Abejoju. Pagal Kautros įkainius mokėtumėt 17 Lt (vikosiuks žinutėje viskas yra detaliai aprašyta), o siunčiant paštu - apie 24 Lt (http://www.post.lt/lt/index.html?id=623).
Galima dar tartis asmeniškai su vairuotoju(taip sakant, nelegaliai). Tačiau tokiu atveju siuntos gavėjas būtinai turi laukt atvykstančio autobuso autobusų stotyje. Na, ir žinoma, už "pamestą" siuntą jau nieks, deja, neatsakytų
Gal kas galite patarti, kaip pigiausia ir saugiausia siųsti siuntinius Lietuvoje į kitus miestus?
registruotu, per pasta
Man idomu, ar atsiimant siuntini is autobuso ,reikia vairuotojui moketi?
QUOTE(Cocacola28 @ 2010 07 22, 18:00)
Moka arba siuntėjas, arba gavėjas. Čia jau kaip susitars abi pusės.
QUOTE(Cocacola28 @ 2010 07 22, 18:00)
Vairuotojui mokėti tikrai reiks, o kas mokės, priklauso, kaip gavėjas su siuntėju susitars. Dažniausiai moka gavėjas
QUOTE(MissDoll @ 2010 07 22, 17:18)
Vairuotojui mokėti tikrai reiks, o kas mokės, priklauso, kaip gavėjas su siuntėju susitars. Dažniausiai moka gavėjas
Vairuotojai dabar nebeima,reikia siust tik per autobusu siuntu tarnyba
QUOTE(zebrina @ 2010 07 22, 18:27)
Vairuotojai dabar nebeima,reikia siust tik per autobusu siuntu tarnyba
Reikia mokėti susitarti Tarkim norint siuntinuką siųsti Kaunas - Klaipėda, stotyje vairuotojas tikrai neims siuntinuko neoficialiai. Bet prie 9 forto tikrai paima