QUOTE(remisita @ 2007 07 16, 23:59)
man atrodo kad galima... jei ji tavo skonio tai viskas , as neciau tik todel kad ji man per marga,jausicua truputi kaip papuga,jei like zmones butu apsirenge subtilesnemis ramesnemis spalvomis... o as jei buciau svecias eiciau su tokiomis..nu man jos...
Nu nezinau, mergos, geriausia pasiteirauti jaunuju, kokio stiliaus bus balius. Nes jei i musu vestuves (pries menesi) kuri nors butu atejus au panasia suknia, butu pasijautus kaip varna, visai ne i tema, nes merginos/moterys vilkejo kokteilines, o ne vakarines suknias. Dauguma mazdaug iki keliu ilgio, vyresnes ilgesnes, bet tokias, kad vidury dienos neatrodytu be rysio. Gaila ziuret i vakarinius makiazus ir suknias demonstruojamas 12 val dienos.
Parodytas suknias galima detis, jei vestuves vyks vakare, o po to i restorana. Kitu paros metu ar kaimo sodyboj tai visiska beskonybe.
Na, ta geleta visai gal tinkama ir dienai, arba tos sviesios irgi gerai, jei butu ne zeme sluojancios.
O is esmes - geriausia vis tik klausti jaunuju, kaip atrodys pamerges, kokia jaunosios suknia ir panasiai prisiderinti. Jeigu "tortu" balius, galima drasiai su "tortu" eit ir bus visai gerai.
Mums sveciai skambino, klause ir man atrodo, kad tai visai normalu. Svarbiausia nesivilkit ilgu baltu ar sviesiai sampaniniu sukniu, nes nei viena nuotaka tuo neapsidziaugs .