Savaitgali buvau vestuvese, kuriose buvo dvi skirtingos kompanijos, vienos is ju paneles susitare ir apsirenge juodai. Visada esu tokios nuomones, jog visi zmones skirtingi ir rengiasi kaip kas nori, taciau, kai baznycioje vienkuoje puseje susedo septynios poros apsirenge juodai pasidare nejauku ir atrodo, jog nebesuprantu, ar tinka eiti i vestuves kaip i gedula.
Musu kompanija, buvo ivairi. Man tai svarbiausia, jog vyro apranga deretu, prie manosios, pvz marskiniu ar kaklaraiscio spalva atitiktu mano apranga. Kadangi siunu pati sau sukneles, tai pasiunu ir to paties audinio kaklaraisti.
na mane tai susitarimai apskritai dirgina - kodėl kažkas kažką turi įsprausti į rėmus ir nepalikti pasirinkimo manau kad man būtų be ryšio ar visos juodos ar visos raudonos, bet esminis klausimas - jei atskirai mergička su juoda, o ne 7 vienoj vietoj, tai kaip ir žiūrisi tada normaliai?
manau, jog puostis reik taip ,jog tiktu ir patiktu, o nepagal susitarima, o jeigu man netinka pvz. juoda spalva arba kokia rozine- tai tada gal geriau ir i vestuves neiti, negu atrodyti kaip kaliausei
na as tikrai nieko neturiu pries juoda spalva, pati kazkada buvau apsivilkusi juodai. Tik kai jau septynios paneles ir vaikinai su juodais kaklaraisciais, atrodo, kad tuoj ines karsta.
Nu tikrai nematau cia nieko blogo,kad i svecius einant apsirengsi su juoda suknele,kaip nori taip ir puosiesi,pati esu pakviesta i svecius ir zadu eiti su juoda suknele,bet jei cia septynios buvo su juodom tai manau tikrai negrazu
Bet cia tai baisu ... kazkoks pasityciojimas 7nios juodos poros sakes...
Na as tai pati eisiu i vestuves, bet ne i poras tik kaip svecias tai zodziu uzsimesiu juoda klasikine suknele ir koki salikeli rysku ,koki verini ir basutes taip kad manau neatrodysiu kaip per laidotuves.
o bet ten kazkoks prietaras yra del tos juodos spalvos ar nera?
Na as tai pati eisiu i vestuves, bet ne i poras tik kaip svecias tai zodziu uzsimesiu juoda klasikine suknele ir koki salikeli rysku ,koki verini ir basutes taip kad manau neatrodysiu kaip per laidotuves.
o bet ten kazkoks prietaras yra del tos juodos spalvos ar nera?
Siaip juoda lengva derinti - bateliai, aksesuarai ir t.t., bet manau, kad geriau ne i vestuves... o siaip i koki kita saunu baliuka.
Mano pamergeles bus auksinio/smelinio tono suknelemis ir puikiai deres... O ir vaikinu kaklaraisciai bus vienodi (gelsvi/auksiniai). Be to, mano suknele irgi bus puosta auksiniais akcentais, todel manau turetu dereti ir graziai ziuretis.
Man labai grazu, kai susiderinama, nes praejo laikai, kai vestuves vykdavo namuose, susibegdavo "visas kaimas". Tikrai grazu kai drabuziai yra derinami. Na, o kiti sveciai, zinoma, rengsis, kaip jiems patinka - jokiu apribojimu.
Mano pamergeles bus auksinio/smelinio tono suknelemis ir puikiai deres... O ir vaikinu kaklaraisciai bus vienodi (gelsvi/auksiniai). Be to, mano suknele irgi bus puosta auksiniais akcentais, todel manau turetu dereti ir graziai ziuretis.
Man labai grazu, kai susiderinama, nes praejo laikai, kai vestuves vykdavo namuose, susibegdavo "visas kaimas". Tikrai grazu kai drabuziai yra derinami. Na, o kiti sveciai, zinoma, rengsis, kaip jiems patinka - jokiu apribojimu.
Man tai vienodos spalvos ir vienodo kirpimo pamergių suknelės asocijuojasi su mokyklinėm uniformom . Aš už spalvų ir modelių įvairovę.
kas nors kiek ismano mada, supras, kad derinti butina... ir nors viena karta isiklausyti i istekancios merginos pageidavimus...
viename is nuomos salonu net teko isgirsti fraze, kad "vestuves ne koks kaimo susibegimas, juk praejo tie laikai..." sutinku, kad vestuves turi buti stilinga svente.
be to, kuo vestuves skirsis nuo eilinio baliaus, jei ne tuo, kad dalyvaus pamerges ir pabroliai... jei jaunoji nesirengs sukneles...?
beja, jei sakau, kad sukneles vienodos, tai nebutinai jos identiskos, visu kazkiek skyresi, bet stilius buvo panasus... visi sveciai juk neturi apsirengti vienodai
Papildyta:
ne karta teko dalyvauti vestuvese, todel galiu pasakyti, kad nebutina rengtis rozines sukneles, jei ji nepatinka nors vienai is busimu pamergiu, visada diskusiju metu pasirenkama spalva, kuri tinka ir patinka visoms panelems... manau, kad tai nera problema, bet jei tas derinimas nudziugina nuotaka, tai argi sunku pasistengti del jos...
viename is nuomos salonu net teko isgirsti fraze, kad "vestuves ne koks kaimo susibegimas, juk praejo tie laikai..." sutinku, kad vestuves turi buti stilinga svente.
be to, kuo vestuves skirsis nuo eilinio baliaus, jei ne tuo, kad dalyvaus pamerges ir pabroliai... jei jaunoji nesirengs sukneles...?
beja, jei sakau, kad sukneles vienodos, tai nebutinai jos identiskos, visu kazkiek skyresi, bet stilius buvo panasus... visi sveciai juk neturi apsirengti vienodai
Papildyta:
QUOTE(Jacobs @ 2006 05 30, 09:38)
manau, jog puostis reik taip ,jog tiktu ir patiktu, o nepagal susitarima, o jeigu man netinka pvz. juoda spalva arba kokia rozine- tai tada gal geriau ir i vestuves neiti, negu atrodyti kaip kaliausei
ne karta teko dalyvauti vestuvese, todel galiu pasakyti, kad nebutina rengtis rozines sukneles, jei ji nepatinka nors vienai is busimu pamergiu, visada diskusiju metu pasirenkama spalva, kuri tinka ir patinka visoms panelems... manau, kad tai nera problema, bet jei tas derinimas nudziugina nuotaka, tai argi sunku pasistengti del jos...
QUOTE(Andora @ 2006 07 13, 17:10)
Man tai vienodos spalvos ir vienodo kirpimo pamergių suknelės asocijuojasi su mokyklinėm uniformom . Aš už spalvų ir modelių įvairovę.
QUOTE(Jenny @ 2006 05 31, 20:32)
[color=Chocolate]
1. Siaip juoda lengva derinti - bateliai, aksesuarai ir t.t., bet manau, kad geriau ne i vestuves... o siaip i koki kita saunu baliuka.
2.....................viename is nuomos salonu net teko isgirsti fraze, kad "vestuves ne koks kaimo susibegimas, juk praejo tie laikai..." sutinku, kad vestuves turi buti stilinga svente.
3..................................visada diskusiju metu pasirenkama spalva, kuri tinka ir patinka visoms panelems... manau, kad tai nera problema, bet jei tas derinimas nudziugina nuotaka, tai argi sunku pasistengti del jos...
1. Siaip juoda lengva derinti - bateliai, aksesuarai ir t.t., bet manau, kad geriau ne i vestuves... o siaip i koki kita saunu baliuka.
2.....................viename is nuomos salonu net teko isgirsti fraze, kad "vestuves ne koks kaimo susibegimas, juk praejo tie laikai..." sutinku, kad vestuves turi buti stilinga svente.
3..................................visada diskusiju metu pasirenkama spalva, kuri tinka ir patinka visoms panelems... manau, kad tai nera problema, bet jei tas derinimas nudziugina nuotaka, tai argi sunku pasistengti del jos...
1. Tik klausiu: o tai vestuvės neįtelpa į šaunaus baliuko rėmus? Nebešaunus ar nebalius
2. O kokių kalbų tikitės salone, juk jie iš to duoną valgo, tai kaip kitaip jos gali sakyti Bandau save įsivaizduoti pardavėjos vietoje, kuri prie nuotakos suknutės nori įpiršti dar kokias 4-7 suknutes....taigis ką aš daryčiau , ogi pasakyčiau, kad tik kaimiečiai nesirenka vienodų suknučių mano salone. Pasakyčiau žinoma, ne taip tiesmukai, o gražiai įvyniojusi į vatą. "Jūs ponia, turite gerą skonį, o pamergytėms suknutes jau išsirinkote? Matot mes kaip tik gavom itin elegantiškų modeliukų, o jau jei imsit....nuolaidėlę būtinai padarysim, jūs turit tokią figurytę, kad nuo jūsų (mūsų suknelėmis) neatitrauks akių net žlibiai". Labai tikėtina, kad užliūliuota nuotaka ims tai, ką jai siūlo, o dėl pamergių sunkučių į kitą saloną tikrai nelėks. Žodžiu biznis yra biznis, ir nieko bendro su kaimu
3. Niekada nebus taip, kad tiktų ir patiktų visoms. Faktas, tiesa su reta išimtim, jei visos pamergės identiškos dvynės