kadangi mano MB kasdien i darba eina su kostiumu tai i vestuves butu keista jeigu jis eitu kitaip
man vyras su kostiumu jau pasipuoses, o visa kita tai ne , juo labiau vestuvems
QUOTE(Lėjaaa @ 2012 05 01, 18:54)
turiu klausimeli - ar vyrui butinas kostiumas einant i vestuves? Pirma kart dalyvausim draugu vestuvese, galvoju ar verta specialiai pirkt kostiuma? Gal užtektu vyruka taip kaip nors gražiai stilingai aprengt?
Bent jau kostiumines kelnes ir marskinukai manau butini.. kaklaraistis maybe ziurint kur vyks.. jei sodyboje manau uztektu ir kelniu kostiuminiu ir marskiniu, o jei restorane kokiam,tai jau ir svarko manau reiktu ir kaklaraiscio
QUOTE(amber123 @ 2012 05 02, 18:15)
Bent jau kostiumines kelnes ir marskinukai manau butini.. kaklaraistis maybe ziurint kur vyks.. jei sodyboje manau uztektu ir kelniu kostiuminiu ir marskiniu, o jei restorane kokiam,tai jau ir svarko manau reiktu ir kaklaraiscio
bet jei berniokas pvz su dredais ir tatuiruotėmis ir tų kostiuminių kelnių niekada nenešioja, tai gal nereikia taip griežtai
o merginoms irgi yra būtina sijonas / suknelė? Mano Sesuo žada į mano vestuves dėtis kombinezoną ir aš jau įsivaizduoju, kaip puikiai Ji atrodys
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 05 02, 16:43)
bet jei berniokas pvz su dredais ir tatuiruotėmis ir tų kostiuminių kelnių niekada nenešioja, tai gal nereikia taip griežtai
o merginoms irgi yra būtina sijonas / suknelė? Mano Sesuo žada į mano vestuves dėtis kombinezoną ir aš jau įsivaizduoju, kaip puikiai Ji atrodys
Pritariu tu kombinezonų tokių gražių ir elegantiškų yra, kad manau galima labai puikiai su juo atrodyt. Juolab jei jaunu žmonių vestuvės, tai tokių didelių suvaržymų nera
Amber123 - šventė vyks sodyboje, ačiū už nuomone
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 05 02, 18:43)
na manau cia kiekvieno kulturos reikalas.. jei su dredais, tai nereiskia, kad i vestuves su sortais ar dzinais gali eit.. as manau tai butu nepagarba jauniesiems ir sau.. kiekvieno supratimas skirtingas.. as taip aukleta, kad yra vieta rengtis puosnius, tvarkingus rubus ir vieta, kur gali rengtis kaip kas nori.. vestuves man ta vieta, kur zmogus turi atrodyt tvarkingai.. manau nenumirtu ir tas berniokas su dredais, jei 1d pabutu su kostiuminem kelnem ir marskinukais
QUOTE(amber123 @ 2012 05 03, 20:57)
na manau cia kiekvieno kulturos reikalas.. jei su dredais, tai nereiskia, kad i vestuves su sortais ar dzinais gali eit.. as manau tai butu nepagarba jauniesiems ir sau.. kiekvieno supratimas skirtingas.. as taip aukleta, kad yra vieta rengtis puosnius, tvarkingus rubus ir vieta, kur gali rengtis kaip kas nori.. vestuves man ta vieta, kur zmogus turi atrodyt tvarkingai.. manau nenumirtu ir tas berniokas su dredais, jei 1d pabutu su kostiuminem kelnem ir marskinukais
Nu kodėl į kraštutinumus einam? nėra juk tik arba kostiuminės kelnės arba šortai? tai, kad su šortais pliažiniais eiti, tai niekas ir nesako.
Va, manęs asmeniškai tikrai neįžeistų, jei atvyktų apsirengęs su tokiom nekostiuminėm kelnėm ir tokiais marškinukais p.s. gal mes apie panašius rūbus šnekam, tik skirtingai juos vadinam
o dar kalbant apie šortus...dabar ateina mada kostiumai su šortais
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 05 03, 21:40)
Turbut ir bus sitas varijantas as ir turejau pan kelnes galvoje.. nebutinai jau tas 100% kostiumines.. tiesiog ne dzinsus kokius ar sportines sitokio stiliaus tikrai manau tiktu o kalbant apie madas, tai zinokit as ju nesivaikai... nes kartais noredami zmones but madingi atrodo paprasciausia juokingi.. zInot kaip buna: is didelio rasto iseina is krasto... pvz tie sortais su svarku tai man sorriukas.. skonnio reikalas zinoma
Man asmeniskai labai patinka kai gaunu pakvietima su nurodytu dress code vadinamu Tuomet nereikia galvoti tiks ar ne
QUOTE(Amade @ 2011 07 11, 17:11)
As isivaizduociau kokia linine suknele, ilga ar trumpesne... bent jau man perskaicius Jusu aprasyma, pagalvojau, kad as eiciau su linine suknele, kazka tokio isivaizduoju...
Bet parasyta, kad ne balta
QUOTE(Rykute @ 2012 05 07, 09:00)
Man asmeniskai labai patinka kai gaunu pakvietima su nurodytu dress code vadinamu Tuomet nereikia galvoti tiks ar ne
Nu žiūrint koks dreskodas, ir dar, žinoma, ar yra spintoj kažkas panašaus, ar kišenėj atliekamų pinigų.
Buvau dvejose vestuvese su dreskodais:
Vienose tema buvo šachmatai. Tai svečiai tikrai pasistengė kaklaraiščius siuvos šachmatinės medžiagos ir pan. Nu bet gan lengva tema.
Antrose reikėjo apsirengti pastelinės spalvos drabužiais. ir ką. Pusė panelių atėjo su nuomos punkto spalvų ir modelių suknelėm: tokiom žalsvom, melsom.. viena atėjo su juoda suknele, kita - su balta, dar kelios su ryškiai ryškiai raudonom.
Nu man asmeniškai nelabai prie širdies, kai įspraudžia į rėmus
[
[/quote]
na jeigi kas panasiai ateitu apsirenges tai nekoks man vaizdelis butu
taip apsirenge vyrai man i vyrus nepanasus
na gal puse bedos jeigu koks paauglys apsirengtu
[/quote]
na jeigi kas panasiai ateitu apsirenges tai nekoks man vaizdelis butu
taip apsirenge vyrai man i vyrus nepanasus
na gal puse bedos jeigu koks paauglys apsirengtu