QUOTE(Rykute @ 2011 03 30, 00:28)
Vestuves kaip bebutu yra svente, o sventese galima ir pasipuosti, tad grazi kukli suknute visuomet tiks, arba jei nemegstate sukneliu galite dailias kelnes ir elegantiska bliuze rinktis O kur vyks vestuves ? Restoranas ar kaimo turizmas ??? Tai ir gali padeti apsispresti...
Na, tai jau nebeaktualu man (bent kol kas), nes šventė nukelta dėl tam tikrų priežasčių neapibrėžtam laikui. Na, tame ir visas keistumas, kad tai ne vestuvės, o tiesiog povestuvinis vakarėlis draugams su pirtele: taigi, lyg ir neįpareigojantis renginys, o kita vertus - maža ka, vis viena vestuvės. Su vakarine suknia - rizika, kad visi bus laisvai apsirengę, nusiteikę pirtelei, o su paprasta, kasdiene - bus nelabai smagu, jeigu visos bus su kokteilinėmis puošniomis suknutėmis. Taip kad tas "puoškitės, bet patogiai" - man nei kiek nepadeda
Na, eisiu tokiu klubiniu kostumėliu neįpareigojančiu (sulamdytas miniakas ir liemenė su kapiušonu), bet jeigu rasiu ten visas su pilna vestuvine amunicija - nusišausiu
Papildyta:
Dar prisiminiau vienas vestuves, apie kurias man tik pasakojo: vestuvės vyko sodyboje, vakarėlis su šašlyku. Na, oficialiojoj dalyje žmonės buvo pasipuošę, o vakarėliui persirengė šortais ir šlepetėmis. Viskas OK, bet buvo svečių, kurie liko su savo puošniais rūbais ir nė nežinojo, kad žodis "sodyba" reiškia, kad reikia pasiimti, ką persirengti kasdieniško...
Taip kad... Labai jau geras dalykas nurodyti, kaip apsirengti.