QUOTE(rozine_svajone @ 2010 06 18, 20:53)
ideciau sukne su kokia pas mane buvo viena viesnia vestuvese, bet vdrug pamatys dar ir nebuvo balta....
* bent viena išdrystu - isdrystu, bet ne su balta... mano manymu vistiek per sviesi, bet Jusu atveju nors tiek gerai kad ne ilga suknele. o jaunosios bus ilga ar trumpa suknele? as rinkciausi melynus papuosalus
* bent viena išdrystu - isdrystu, bet ne su balta... mano manymu vistiek per sviesi, bet Jusu atveju nors tiek gerai kad ne ilga suknele. o jaunosios bus ilga ar trumpa suknele? as rinkciausi melynus papuosalus
Ar [rozine_svajone] galėtum parodyti nuotraukytę? kad ir į AŽ pasiųsti? įdomu pasižiūrėti kaip atrodo
su kokia jaunoji suknele bus tikrai nežinau, nes nebendrauju kaip ir su ja
Na bet jaunoji ir truputuka negražiai pasielgė. nes į vestuves pakvietė prieš mėnesį ir dar uždėjo aprangos kodą, nes jau buvau sugalvojusi kad norėsiu raudonos sukneles ar kažko panašaus , bet kai pamačiau kvietimą tai išsigandau nes nebežinojau su kuo reikės derinti jos pasirinktą spalvą, tai kiek varčiau visokių nuotraukų ir panašiai tai žiūriu, kad balta, pieno spalvos suknelę labai lengvai derinasi su šia spalvyte.