Jau kitoj temoj buvau ilindus, bet nesulaukiu patarimo, o reikia
Ka manot apie sia suknele? Ar galiu eit su ja i vestuves kaip svecias?
QUOTE(svete @ 2009 06 26, 16:06)
manau, kad drasiai gali
QUOTE(epopėja @ 2009 07 01, 08:49)
manau, kad drasiai gali
pritariu labai super suknyte
QUOTE(svete @ 2009 06 26, 17:06)
tikrai tinka sveciui
Merginos, o kaip tinkamai apsirengti liudininkei ? Vestuvės netradicinės, neiškilmingos, vakaras kaimo sodyboje.
QUOTE(colliuke_ @ 2009 07 01, 06:56)
pritariu labai super suknyte
Aciu merginos uz gerus zodzius, akmuo nuo sirdies nukrito
Vestuves rugsejo vidury, orai neaiskus, tai nesugalvoju, ka prie jos prisiderint siltesnio - vien su saliu gali buti per salta. Problema tame, kad pati sukneles medziaga yra toks standus silkas/satinas, ir tas rankoves bijau po kuo nors aptemptu pakist, kad nesusiglamzytu paskui. Kokie dar buna variantai? Pelerina kokia gal? Net nezinau, jau suku galva kas diena ir nieko nesugalvoju Patarkit, prasau
QUOTE(svete @ 2009 08 17, 14:38)
Vestuves rugsejo vidury, orai neaiskus, tai nesugalvoju, ka prie jos prisiderint siltesnio - vien su saliu gali buti per salta. Problema tame, kad pati sukneles medziaga yra toks standus silkas/satinas, ir tas rankoves bijau po kuo nors aptemptu pakist, kad nesusiglamzytu paskui. Kokie dar buna variantai? Pelerina kokia gal? Net nezinau, jau suku galva kas diena ir nieko nesugalvoju Patarkit, prasau
Labai grazi suknute Gal kokie trumpuciai ploni kailinukai tiktu
Aciu aciu uz palaikyma
Gal tikrai kailinukai?
O kokio ilgio? Bijau, kad jei bus tokie trumpi, gali storint, nes tos klostes eina per prieki... O gal kailinukus juodus kokiu 3/4 rankovem ir pirstines satinines juodas ilgas jei salta? Cia kol baznycioj ir lauke, nes veiksmas vakarop. O as saltmire esu, man kojos ir vasara sala Bijau nusirengt ne i tema, nes nieko nepazystu tose vestuvese, o is jaunuju vienintelis pageidavimas, kad nebutu "tortu"
Galvoju gal koki satinini paltuka plona kur pamatyciau...
Gal tikrai kailinukai?
O kokio ilgio? Bijau, kad jei bus tokie trumpi, gali storint, nes tos klostes eina per prieki... O gal kailinukus juodus kokiu 3/4 rankovem ir pirstines satinines juodas ilgas jei salta? Cia kol baznycioj ir lauke, nes veiksmas vakarop. O as saltmire esu, man kojos ir vasara sala Bijau nusirengt ne i tema, nes nieko nepazystu tose vestuvese, o is jaunuju vienintelis pageidavimas, kad nebutu "tortu"
Galvoju gal koki satinini paltuka plona kur pamatyciau...
Oi mergaitės ir aš tokia problema turiu. Būsiu svečias, bet ten vestuvės labai jau "šikarnos" paprašyta, kad kiekviena moteris turėtų veduoklę.. Nežinau kokio stiliaus suknutė tiktų prie tokios vėduoklės.. Esu tamsiaplaukė, kokia net spalva įsirinkti?.. Patarkit.. Vestuvės rugsėji. Nusprendžiau siūtis suknutę, bet va spalvos ir modelio negaliu nuspręsti..
QUOTE(Vilcinsk @ 2009 08 20, 11:10)
Oi mergaitės ir aš tokia problema turiu. Būsiu svečias, bet ten vestuvės labai jau "šikarnos" paprašyta, kad kiekviena moteris turėtų veduoklę.. Nežinau kokio stiliaus suknutė tiktų prie tokios vėduoklės.. Esu tamsiaplaukė, kokia net spalva įsirinkti?.. Patarkit.. Vestuvės rugsėji. Nusprendžiau siūtis suknutę, bet va spalvos ir modelio negaliu nuspręsti..
Paskaicius tavo posta, man iskart pries akis iskilo flamenko moteris
Butinai prie tamsiu plauku raudona gele, veduokle ir tie ju special bateliai
Oi ačiū bet kažko santūresnio norėtūsi.. Nes Norviliškių pilyje vestuvės.. Nesinorėtų nueiti kaip į karnavalą...
Gal dar kokių minčių turit?..
Gal dar kokių minčių turit?..
QUOTE(svete @ 2009 08 17, 12:38)
as pries menesi i draugu vestuves ant suknytes buvau uzsidejusi toki savo megzta daikta moherinis - ir silta, ir grazu, ir ranku darbas