Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių drabužiai

QUOTE(pompadur @ 2005 07 26, 11:56)
o as nusipirkau tokia juoda suknute  g.gif, nors gal ir nelabai i vestuves juoda...
Bet ji labai grazi, iki keliu, nors ir gan paprastute, bet tokia sexsy  ax.gif o prie jos derinsiu basutes, kurios trauks aki, nes atrodo labai spindincios ir traukia aki, mazyti rankinuka, kuri pati issisiuvinejau nerealiai graziai  wub.gif ir mastau apie papuosala kazkoki  rolleyes.gif visi tie dalykeliai kazkiek pagyvins juoda spalva  4u.gif

Turėtų atrodyti gražiai smile.gif
Atsakyti
oooooo, labai auktuali tema! kita savaitgali einu i vestuves, o dar neturiu sukneles cry.gif buvau siandien turguje, tai visokiausiu puosniu yra, o vat paprastu, elegantisku ner cry.gif nezinau ka daryt, galeciau eit pas siuveja, bet kad net nezinau kokios modelio noriu, zinau tik viena: noriu elegantiskos, paprastos, grazios (bet ne puosnios) doh.gif
kokiose parduotuvese dar galima butu paziuret?
tiesa, pries menesi buvau drauges vestuvese, tai sveciai Svedai (nes tuokesi Svedas su Lietuvaite) apranga tragiska, nesuprantu, ar ten taip moterys neturi skonio, ar kaip blink.gif g.gif imetu viena nuotrauka kaip pvz.
user posted image
Atsakyti
oi tie skandinavai tikrai neturi skonio.Pas mane ir buvo sveciai is Danijos(uosviai lens.gif )tai visi ir sake,kad tikejosi,kad ji puosniau atrodys. ax.gif Buvo lininiu sijonu ir marga palaidine doh.gif .Taip cia visur.Mes buvom draugu vestuvese cia Danijoj,tai vieni su frakais buvo,o kiti su turistinem kelnem,su daug daug kiseneliu, ir nutysusiom maikem. fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sola @ 2005 07 26, 21:08)
oi tie skandinavai tikrai neturi skonio.Pas mane ir buvo sveciai is Danijos(uosviai lens.gif )tai visi ir sake,kad tikejosi,kad ji puosniau atrodys. ax.gif Buvo lininiu sijonu ir marga palaidine doh.gif .Taip cia visur.Mes buvom draugu vestuvese cia Danijoj,tai vieni su frakais buvo,o kiti su turistinem kelnem,su daug daug kiseneliu, ir nutysusiom maikem. fool.gif

blink.gif blink.gif siaubas kazkoks blink.gif nu bet kaip taip galima apsiregnti i vestuves blink.gif nesuprantu as schmoll.gif
Atsakyti
man teko dalyvauti vestuvėse, kuriose viena panelė atrodė kaip iš tam tikro miesto rajono, maikutė iš kurios viskas virsta, sijonėlis, kuris nieko nedengia - patikėkit, ir stambaus tinklo kojekelnės - vaizdas buvo...
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2005 07 14, 23:44)
Tik jau ne nuomotos schmoll.gif ,nebent būtų nauja 4u.gif . Nes aš kai pamatau tas apnešiotas ir nuskalbtas ''gražias'' suknutes tai norisi  cry.gif Jau nekalbant apie neatitinkantį dydį,siaurintos arba platintos fui. Jei figūrytė pakenčiama tai jau geriau turguj ir kainos nelabai kanda ir madų tendencijas galima įžvelgti. Nors dabar pačiai reikėjo turginis variantas nepadėjo,radau suknytę labai gražią TRIuMFo parduotuvėj. Vasarinė,ryškiai rožinė,ant petnešėlių,prigludusi,o apačioj lengvos ir kelių sluoksnių legvai krintančiu kvarbatkų. thumbup.gif

O aš tik šventei tik už nuomuotą suknelę biggrin.gif Kiek teko eiti aš visada tik nuomuodavau sukneles, nes juk į kitą balių nebegali eiti su ta pačia.Ir nebeįdomu, ir daug jau būna matę.Reikia kažko naujo.Ir naują suknelę, kurią velkuosi pirmą kartą nuomos salone, gaunu už 80 lt.O kas iš to jei ta suknelė stovės mano spintoje ir niekada daugiau jau nepasivilsiu.O kai velkuosi suknelę kokią antrą kartą, tai gauny ją dar pigiau ir dar nebuvo apskalbtos ar netvarkingos.Turiu gerą nuomuotoją, kuri žino ko aš noriu ir žinau, kad kiekvienai progai jos salone gausiu suknelę.Kiek teko girdėti, kad ir iš aplinkinių miestų važiuoja pas ją nuomotis suknelių, nes ir labai gražios suknelės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2005 07 15, 00:44)
Tik jau ne nuomotos schmoll.gif ,nebent būtų nauja 4u.gif . Nes aš kai pamatau tas apnešiotas ir nuskalbtas ''gražias'' suknutes tai norisi cry.gif Jau nekalbant apie neatitinkantį dydį,siaurintos arba platintos fui. Jei figūrytė pakenčiama tai jau geriau turguj ir kainos nelabai kanda ir madų tendencijas galima įžvelgti. Nors dabar pačiai reikėjo turginis variantas nepadėjo,radau suknytę labai gražią TRIuMFo parduotuvėj. Vasarinė,ryškiai rožinė,ant petnešėlių,prigludusi,o apačioj lengvos ir kelių sluoksnių legvai krintančiu kvarbatkų. thumbup.gif

drinks_cheers.gif pritariu.....aš jas vadinu "pigi prabanga" biggrin.gif
beabejo visokių tų suknučių yra, ir suknelė suknelei nelygi nuomose. yra ir labai puikių. svarbu kad pačiam žmogui gražu būtų ir jis patogiai jaustūsi. juk nenurodysi svečiams,kad renkis taip ir ne kitaip..
mano pačios vestuvėse viena moteris buvo su balta "ala svočios" suknele nuomota rajoninėj nuomoj.....man tik pamačius( o paskui išsišnekėjom su draugais, kad ir jiems) tik pamačius buvo pirma mintis,kad ji persirengus stalo užsėdimui......

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvandene: 13 rugpjūčio 2005 - 13:17
Uz geros savaites einu i vestuves,i pirmas poras.Suknele jau turiu,tokia kuklia, ryskiai raudona, nes vestuves be jokiu reikalavimu,Tai rengsiuos kaip man butu ir grazu ir patogu.Tik va, abejoju ir galvoju ka antra diena man apsirengt.Visgi galvoju, kad lysiu i dzinsiukus grazius, balta bliuzele, svarkeli ir aukstakulnius.Kaip jus manot?
Atsakyti
QUOTE(pompadur @ 2005 07 26, 11:56)
o as nusipirkau tokia juoda suknute  g.gif, nors gal ir nelabai i vestuves juoda...
Bet ji labai grazi, iki keliu, nors ir gan paprastute, bet tokia sexsy  ax.gif o prie jos derinsiu basutes, kurios trauks aki, nes atrodo labai spindincios ir traukia aki, mazyti rankinuka, kuri pati issisiuvinejau nerealiai graziai  wub.gif ir mastau apie papuosala kazkoki  rolleyes.gif visi tie dalykeliai kazkiek pagyvins juoda spalva  4u.gif

Aš šiaip visuomet sakiau sau, kad į vestuves niekada nesivilksiu juodos ar baltos suknelės (einant į svečius turiu omeny) doh.gif . Tačiau dabar supratau, kad pasiūla daro savo- diktuoja 'madas'. Tad dabar manau svarbiausia yra priderinti kokius nors ryškesnius ar tai šviesius akcentėlius prie tos juodos aprangos- pvz. gelytė ant kaklo, skraistė, bateliai, rankinė ir pan. aksesuarai ax.gif . Na kad nebūtų visas vaizdas juodas. Vienoms vestuvėms šiemet nuomavausi tokia juoda chanel stiliaus suknutę. Tik ji buvo su tokiomis šviesiomis juostomis priekyje, tad dar rožinę skraistę užsimečiau:4u: . Poryt einu į dar vienas vestuves, tad tikriausiai taip pat vilksiuosi juodą suknutę, bet pasinaudosiu šviesiais akcentais. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sola @ 2005 07 26, 19:08)

jo, uzsienieciai ne visad pasipuosia kaip reiketu pagal visa etiketa.
man teko keliose vestuvese dalyvauti, tai kad kas ateitu su grazia puosnia sukne, tai beveik ir nemaciau, iskyrus jaunuju mamas ir pamerges.
kaip kurios tai vos ne su perkelinem, o bernai su iskistais marskinias..nu baisu..juk gi svente...negi jiems nera noro pasipuosti???

Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2005 07 14, 22:44)
Tik jau ne nuomotos schmoll.gif ,nebent būtų nauja 4u.gif . Nes aš kai pamatau tas apnešiotas ir nuskalbtas ''gražias'' suknutes tai norisi  cry.gif Jau nekalbant apie neatitinkantį dydį,siaurintos arba platintos fui. Jei figūrytė pakenčiama tai jau geriau turguj ir kainos nelabai kanda ir madų tendencijas galima įžvelgti. Nors dabar pačiai reikėjo turginis variantas nepadėjo,radau suknytę labai gražią TRIuMFo parduotuvėj. Vasarinė,ryškiai rožinė,ant petnešėlių,prigludusi,o apačioj lengvos ir kelių sluoksnių legvai krintančiu kvarbatkų. thumbup.gif

nu ne visos tos suknes nutasytos buna. reik tiesiog netinget paieskot. va per dellos vestuves mums buvo isnomuotos, tai nei jis nutasytos nei ka.
dar karta tekos nomuotis, tai irgi buvo labai grazi ir visai nepasakysi kad nesiota. priklauso nuo salono, kaip moka jas tvarkyti.

o siaip susirasti grazu ruba vestuvems yra labai sunku. pries bunant pamerge dellos vestuvese turejau buti tik sveciu. nu atrodo Londonas tikrai didelis ir tikrai rasiu...nu kur tau...tokios kad normali buti...neradau...gal ta mada tokia dabar...na man skarmaluotos visokios nepatinka, tiesiog norejau daugiau klasikinio stiliaus..tai nei su zvake...
bet aciu dievui paskui ejau i pamerges!
Atsakyti
sveikites

kreipiuosi i SOLO.. perskaiciau kad danijoje gyveni. kuriame mieste. As tai Aarhuse..
va kita savaitele darome susibegima.
Atsakyti