QUOTE(Gaurė @ 2008 07 17, 12:09)
Va šitas sakinukas, tai mane visai nukirto. Eisiu rudenį į vestuves ir jei man nuotaka pasakytų, kad aš tau leidžiu ar neleidžiu eiti su vienokia ar kitokia suknele, tai gal neičiau visai. Jei svečias klausia, kaip jam rengtis, galima subtiliai užsiminti apie savo norus, bet versti svečius rengtis taip, kaip jie gal būt nenori, tai jau absoliuti nepagarba svečiams.
Dar vienas pastebėjimas skaitant šią ir kitas temas apie aprangą - kai kurios nuotakos tokios kategoriškos
Toks vaizdas, kad jos nori kontroliuoti viską. Juk į vestuves kviečiate svečius, savo artimiausius žmones, o ne apmokamus statistus, kurie gražiai atrodytų nuotraukose.
Atsiprašau, tikrai nenoriu nieko įžeisti. Tai tik mano nuomonė.
Linkiu visoms nuotakoms puikios šventės
jei nemoki issiskaityti i postus, tai irgi ne mano kalte....parasysiu reiksme sio sakynio! leidau rinktis juoda spalva, su ta prasme, kad kiti sveciai galvoja, kad tai nepriimtina spalva rubams eiti i vestuves..o musu Lietuvelei, daugelis akmenim gali del sio dalyko uzmetyti..ir
reiksme sakinio KAD SVECIAI TARP RENKAMUSI RUBU SPALVU GALI RINKTIS IR JUODA SPALVA
o jei tau neatrodo mano noras, kad jei imanoma butu su ilgom suknelem SUBTILUS tai irgi nesuprantu ko mano pasisakymas tave uzkliuvo
Nieko tu neizeidineji..paprasciausiai nesupratau kam ir ka tu norejai pasakyti savo zinute