QUOTE(filomenuke @ 2005 02 02, 14:09)
Labutis
As suprantu, kad paciai maitinti yra labai gerai,bet jeigu pienuko nera tai ka reiskia as blogesne mama? Pienuko truko man is pat pradziu

Dar ligoninei daktare pasake, kad vaikuciui truksta pienuko. O as net neitariau nes prie kruties paciulpes greit nurimdavo. O vaikuciui del trukumo pabalo lupytes. Man buvo didelis sokas nes nesitikejau, kad bus pienuko mazai. Taigi maitinu misineliu

ir teko su tuo susitaikyti
ash abu vaikus ishmaitinau iki metu. ir labai pasitikejau savimi, net neturejau jokios minties apie maitinima mishinukais. tachiau net ir mane, zhindanchia jau antra vaika, ishmushe ish vezhiu med. sesutes pasakymas, kad gal pas mane pieno mazhai... ir ash suabejojau
o tai ka jau kalbeti apie jauna mama, pagimdzhiusia pirma vaikeli? jomajo, kaip lengva iteigti, kad pienuko ner...
o juk ish tiesu pirmomis paromis pieno nera - tik prieshpienis. ir naujagimis jo suvalgo po shaukshteli... ir nuo prieshpienio krutys netinsta... o ir krutu minkshtumas nerodo, kad pieno nera, o tik tai - kad pieno gamyba susireguliavusi...
mano vaikuchiu lupytes irgi budavo pabalusios - tikrai ne nuo pieno trukumo, o nuo zhindimo...
labai gaila, kad lemiamu momentu tau pasitaike tokia daktare....