QUOTE(djurdjevak @ 2015 08 01, 11:08)
Ši tema ne apie tai, kaip kokie sveiki ir protingi užaugo mišinuku maitinti vaikai
Shviesele, kaip sekasi, ar pavyko rasti pagalbos?
Su pirmagimiu irgi turėjau problemų, trūko pieno, pačioje pradžioje nepriaugo pakankamai svorio, primaitindavau mišinuku, bet pavyko pasigausinti pienuko (tuo metu labai padėjo pradzia.org savanorė) ir galiausiai maitinau ilgai ir laimingai. O su antruoju viskas nuo pat pradžių ėjo kaip sviestu patepta. Matyt, psichologinis nusiteikimas, vidinė ramybė čia vaidina ne paskutinį vaidmenį.
Pagalbos rasti pavyko, labai profesionalią ir mielą konsultantę radau, nusitraukinėjau priešpienį ir pamažu bandžiau vėl pratint jį prie krūties (tik ne taip atkakliai, biškį švelniau
).
Bet dėl medicininių priežasčių (man taikomo gydymo dėl lėtinės ligos..
) teko viską nutraukti..
Dar jaučiu nuoskaudą dėl to, bet manau, kad jei būčiau surizikavus ir nepaklausius gydytojos (galėjau ir taip, nes mano vaistų patekimas į pieną nėra 100proc. įrodytas..), o neduok dieve būtų kas nutikę, tai būčiau užsigraužus negyvai..
Beje, nepatyriau jokio diskomforto, nustojau nusitraukinėti ir viskas baigės, lyg to pienelio ir neturėjo būti..
Papildyta:
QUOTE(Lybera @ 2015 07 31, 15:17)
Neturėjau savo pieno ir iškart perėjau prie mišinuko, juk negalėjau vaiko ilgiau badu marinti.Užaugo mano mažoji sveika ir protinga ir su mišinuku.
QUOTE(pilo @ 2015 08 01, 14:21)
Gal norėta nuraminti Shvieselę, kuri stresuoja, kad, jei maitins mišinuku, vaikas nuolat sirgs. Reikia viską daryti, kad pavyktų žindyti, bet jei taip nebus, tai nereiškia, kad mama ir vaikas bus antrarūšiai.
Dėkui..
Labai pavydžiu galinčioms maitinti, bet.. turbūt ne visoms lemta ir tiek