QUOTE(Jura_j @ 2009 03 25, 11:23)
Na va, siandien buvom matuotis ir pasveres gyd. naziurejo, kad priaugom tik 200 g liepe primaitinti vaika misiniu.. Tai kaip susinervijau... Pirma menesi priaugom 1,5 kg, antra - 1 kg, tai del tu 200 g man jau reikia vaikui kist misini.. Po dvieju savaiciu vel eisim svertis, tai reiskia, kad turiu per dvi savaites "atpeneti" kudiki
Gal kas kokiu patarimu duosit?
Gal kas kokiu patarimu duosit?
Galeciau patarti stai ka: man labai padeda AVENT gaubtuveliai beganciam pienui surinkti. Tai labai patogu, tiriausiai daug kam pasitaiko, kai bega pienas is kitos kruties kai jus maitinat. Taigi ji galima ko puikiausiai panaudoti damaitinimui. As asmeniskai taip ir darau ir nereikia misinuku. Netgi neturintiems daug pienelio jis vis vien siek tiek varva kai maitinat. Tai galima per kelis kartus sutaupyti kad ir vienam primaitinimui. O dar vienas jo didelis patogumas, kad speneliai pastoviai kvepuoja o neprilimpa prie ikloteliu. Mano dukrytei greit 1,5 men. ir as pastoviai su jais - diena ir nakti, taip pripratau kad be ju niekur. Beje, siuos gaubtuvelius kai idedi i liemenuka tai ju visai nesimato. Taigi, tai puiki galimybe sutaupyti savo pienuko net nenutraukinejant jo. Pas mane jau ir saldyklyje kelios porcijos - pririnkau savo pasivaiksciojimams, kai kur prireiks