QUOTE(Saran @ 2005 01 26, 17:05)
zinok, kad dar gal ne viskas prarasta. man pienas beveik isnyko kokiu 2 savaiciu vaikeliui kai buvo. visi - ir mamos, ir gydytojai - sake, kad jau jo tikrai nepadauges, kad nusitraukinejant pieno mazeja, tik vaikas sugeba gerai istraukti. taigi as pradejau primaitinti ir nusitraukineti po kiekvieno maitinimo. istraukdavau pradzioje juokingai - po 5 ar 10 gramu. o po to jo vis daugejo ir daugejo. dabar vaikui 4,5 menesio, o pieno jau 3 menesiai kai visiskai pakanka, net ir suniui atlieka. beda tik ta, kad kai pradejau primaitinti, tai po kiek laiko sunelis visiskai atsisake kruties ir dabar valgo tik is buteliuko. gal reikia ziureti, kokie zindukai, gal Avento atseit atkartoja motinos kruti, gal is ju valgydamas neatsisakys kruties. taigi as sakau, kas reikia laaaabai didelio noro maitinti savo pienu ir dar didesnio vargo ji nusitraukineti ne reciau kaip kas 3 valandos. manau, kad tas vargas atsipirks.
Saran, o kaip nusitraukinėji - rankomis ar pientraukiu? Aš irgi iki šiol nusitraukinėju po kiekvieno maitinimo - 5 kartus per dieną, bet rankomis, nes su pientraukiu man gaunasi blogiau arba tas pats. Tik man dar toli iki mišinuko atsisakymo, gal kad rankomis nusitraukinėju