QUOTE(amri @ 2008 04 17, 17:21)
As taippat vakar gryzau su tokia beda...Esme tame, kad as maitinu pilnai pati, vaikas ramus, ilgai miega nakti, lyg ir nera ko jaudintis...Bet va priaugom tik 200g, per dvi savaites, tai mazai...Pasverem prie maitinimasi ir po, skirtumo nera ne 100 gramu, tai vaikas vis nedavalges...
Paverkiau ir pagalvojau, ka daryti, juk svarbiausia vaikas. Zinau daug vaiku, kurie saunus ir grazus, o maitinti buvo ne pienu...Nevisada musu norai paklusta mums...Tikrai kas nors pasakys, kad reikia sveikai valgyti, daug gerti ir ilsetis...Galiu ranka prie sirdies prideti, kad taip ir darau kokiu 200 procentu , o miegu kiek tik gali miegoti mama su leliuku...Padaryciau bet ka, kad tik maitinti, betka...
Tai va noriu ir save ir kitas paguosti, nei mes pirmos, nei paskutines...svarbiausia mazyliai...nusisluostom nosis ir dziaugiames savo mazais stebukliukais...JUK PADAREM VISKA...
Paverkiau ir pagalvojau, ka daryti, juk svarbiausia vaikas. Zinau daug vaiku, kurie saunus ir grazus, o maitinti buvo ne pienu...Nevisada musu norai paklusta mums...Tikrai kas nors pasakys, kad reikia sveikai valgyti, daug gerti ir ilsetis...Galiu ranka prie sirdies prideti, kad taip ir darau kokiu 200 procentu , o miegu kiek tik gali miegoti mama su leliuku...Padaryciau bet ka, kad tik maitinti, betka...
Tai va noriu ir save ir kitas paguosti, nei mes pirmos, nei paskutines...svarbiausia mazyliai...nusisluostom nosis ir dziaugiames savo mazais stebukliukais...JUK PADAREM VISKA...
Pirmaja maitinau 6 men, o antraja vos 1 men. Ir ta pati tik vaika kankinau, visus daktarus perejom, o pasirodo, buvo nerami, nes alkana, irgi verkiau, depresavau, o ir geriau ir valgiau, o MP kaip nabuvo, taip nebuvo, ir nusitraukinejau, vos ne kas valanda ir nakti ir nieko. Va jau greit metai, nei sergam, nei ka. O buvau isitikinus, kad kol maitinsiu nesirgs, nieko panasaus. Drauge abu maitino, o jie kaip sirgo, taip ir serga. Dabar galvoju, kad be reikalo stresavau, mano mazoji 6 men ir misinuko atsisake, vad. jei nereikia. Dabar valgo viska ir labai noriai, na ir man gera, kai vaikai laimingi