auginu 3 sunis (dabar ko gero 6). Taigi turiu nekastruota patina ir dvi neastruotas kales.
Normaliai patinai namuose nieko nezymi. Maniskiui 4 metai, atvaziavo pas mane is veislyno,kuriame gyveno su pampersais, maniau bus bedos, juo lab ,kad turejau kale.
Isvada, vyriskis meilesnis, labiau atsidaves, istikimesnis, grozis priklauso nuo suns lygio ir panasiai. Pas mane fantastiskai grazus patinas.
Kales yra kales , ruja buna 2 kartus i metus, kas 6 menesius. Taigi pas mane rujos metu ,jos gyvena atskirame kambaryje, atskirame narve lygiai 30 dienu.
Jos geros mano drauges istikimi sunys, puikiai atrodancios, nerealiai grazios.
Jei reiketu rinktis, rinkciausi patina.
ziurint is ekonomines puses, patina gerai tureti, jei jis zvaigzde. Jei jis tik patinas, o tu svajoji ji tureti kergimui, ir is to kazka islosti(tikiu , nes troksti jorko), tai jis ir vel turi buti ryski zvaigzde. Bet jei renkiesi tik suniuka, gero patino tikrai nieks tau neparduos.
Ziurint is ekonomines puses turint kale, jei ji dokumentine, kergti galesi tik kas antra ruja. Na del grozio tau ko gero vargti nereikes, nes ir vel, grazios kales tu negausi pirkti, nes esi niekam nezinomas zmogus.
Taigi ir vel, as renkuosi kas bebutu patina, nes jis kur kas meilesnis moteriai, geresnis ir svelnesnis.
P.s.
Jei ka, ir tu ruosiesi pirkti jorka, tai zinok tik viena, jorkai varo puikiai namie, ir ne vien ant nauju daiktu. Taigi...
sekmes besirenkant.
Is vaiku prasymu Dievui:
Tu sugalvojai pinigus, o pas mus jų nėra. Kodėl taip? Gali ką nors pakeisti? (2 kl.) Dieve, leisk man gyventi tiek, kiek nori mano mama. (1 kl.) Norėčiau paprašyti proto mano tėveliams, nes jie manęs visiškai nesupranta. (3 kl.)