Įkraunama...
Įkraunama...

Kalytę ar šuniuką?

Kiek kainuotu prancuzu buldoges sterelizacija? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(waidu-te @ 2007 06 30, 12:37)
Kiek kainuotu prancuzu buldoges sterelizacija? blink.gif

Priklausomai nuo vet. klinikos ..man mano prancuzytes tereliazacija kainavo apie 300 Lt ax.gif (aisku dar po to reikes vazineti i vet klinika, vaistuku ir t.t.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prancuzyte: 30 birželio 2007 - 12:12
QUOTE(Prancuzyte @ 2007 06 30, 13:11)
Priklausomai nuo vet. klinikos ..man mano prancuzytes tereliazacija kainavo apie 300 Lt  ax.gif (aisku dar po to reikes vazineti i vet klinika, vaistuku ir t.t.)

aaa o ar tay verta daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(waidu-te @ 2007 06 30, 13:15)
aaa o ar tay verta daryti? g.gif

Cia, manau, kiekvienas seimininkas turi spresti pats ax.gif As labai ilgai galvojau, bet pasverusi visus uz ir pries, nusprendziau sterelizuoti. Kergti jos neplanavau, o plius dar ir patina nusipirkau, tai man butu buve daug vargo doh.gif
Jauciasi ji gerai, slapima laiko..bedu nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2007 06 30, 13:31)
Cia, manau,  kiekvienas seimininkas turi spresti pats  ax.gif As labai ilgai galvojau, bet pasverusi visus uz ir pries, nusprendziau sterelizuoti. Kergti jos neplanavau, o plius dar ir patina nusipirkau, tai man butu buve daug vargo  doh.gif
Jauciasi ji gerai, slapima laiko..bedu nera  4u.gif

a...as tay jau nusprendziau kad nesterilizuosiu...lauke visa laika laikysiu su pavadeliu o namie tegu laksto po kambarius per didelias rujas...tay vat aciu kad padejai nusprest...bet dar tik kita vasara pirksiu nes db pinigu neuztenka nes neinu i darba nes ranka luzo...o beto kaime gyvenu...liabai laukiu kitos vasaros kai pirksiu prancuziuka...o vasara pirksiu del to kad spetu priprast prie darymo i vieta...aciu jum
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2007 06 30, 14:11)
Priklausomai nuo vet. klinikos ..man mano prancuzytes tereliazacija kainavo apie 300 Lt  ax.gif (aisku dar po to reikes vazineti i vet klinika, vaistuku ir t.t.)

Šiaip sterilizacijų kainos svyruoja nuo 100 iki 200 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2007 06 30, 13:31)
Cia, manau,  kiekvienas seimininkas turi spresti pats  ax.gif As labai ilgai galvojau, bet pasverusi visus uz ir pries, nusprendziau sterelizuoti. Kergti jos neplanavau, o plius dar ir patina nusipirkau, tai man butu buve daug vargo  doh.gif
Jauciasi ji gerai, slapima laiko..bedu nera  4u.gif

Tju tjuri prancuzu buldoga???Pirkai su dokumentais?kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(waidu-te @ 2007 06 30, 13:43)
a...as tay jau nusprendziau kad nesterilizuosiu...lauke visa laika laikysiu su pavadeliu o namie tegu laksto po kambarius per didelias rujas...tay vat aciu kad padejai nusprest...bet dar tik kita vasara pirksiu nes db pinigu neuztenka nes neinu i darba nes ranka luzo...o beto kaime gyvenu...liabai laukiu kitos vasaros kai pirksiu prancuziuka...o vasara pirksiu del to kad spetu priprast prie darymo i vieta...aciu jum

Nesvarbu kaip rujos ar gausiai ar mazai..visa menesi reikes ja saugoti, bet jeigu pati nesivalys tvarkyti viska teks tau mirksiukas.gif Nemanau, kad prancuziuka greitai galima ismokyti daryti lauke smile.gif bent maniskai, to greitai nesimoko biggrin.gif
Tai sekmes Tau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Indraa- @ 2007 06 30, 13:47)
Šiaip sterilizacijų kainos svyruoja nuo 100 iki 200  g.gif

Disciau nesutikti mirksiukas.gif Ten kur mes darem, mum kainavo apie 300 Lt. O pvz., dar skambinausi i viena klinika, ten dar brangiau butu kainave smile.gif
tas pats kaip ir su 3 voko kritimu, mum viena akyte kainavo apie 150 Lt, o kita klinika skmabinau, ten vienos akies operacija nuo 300 Lt, o dar kitoj klinikoje 100 Lt..taip kad kainos ivairios smile.gif kiekvienas klinika renkasi pagal savo kisene 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(waidu-te @ 2007 06 30, 13:48)
Tju tjuri prancuzu buldoga???Pirkai su dokumentais?kiek kainavo?

Turiu pirma kalyte be dokumentu (kainavo 350 Lt) ir turiu su dok. patinuka (kainavo 1500 Lt). Ir zinau tikrai, kad daugiau nepirksiu sunio be dokumentu..geriau pasitaupyti ir nusipirkti tikra prancuzu buldogiuka mirksiukas.gif
Atsakyti
o kodel blogai kad be dokumentu?gal psichika pazeista?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waidu-te: 30 birželio 2007 - 13:13
QUOTE(waidu-te @ 2007 06 30, 14:11)
o kodel blogai kad be dokumentu?gal psichika pazeista?

Todel, kad suo be dok. tai nezinai ka perki..visiska loterija..gali buti ir psichika pazeista, o gali buti labai ligota (mano kalyte labai alergiska), o beto tai tik suo panasus i parncuzu buldoga, tai nera tikrasisi tos veisles atstovas...lisk i musu prancuzu buldogu foruma..suzinosi daug ko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2007 06 30, 14:17)
Todel, kad suo be dok. tai nezinai ka perki..visiska loterija..gali buti ir psichika pazeista, o gali buti labai ligota (mano kalyte labai alergiska), o beto tai tik suo panasus i parncuzu buldoga, tai nera tikrasisi tos veisles atstovas...lisk i musu prancuzu buldogu foruma..suzinosi daug ko  mirksiukas.gif

Liabai aciu kad patarei
Atsakyti
Sveiki,
Netolimoj ateity planuoju įsigyti šuniuką. Neapsisprendžiu ką pasirinkti - kalytę ar patinuką.
Gal kas galėtų padėti apsispręst?

Domina skirtumai tarp kalytės ir patinuko auginimo.

Girdėjau pletkų, kad maži "berniukai" apsiusioja visus naujus daiktus ir šiaip skleidžia aštresni sss kvapą blink.gif
O su mergaitėm sunkiau rujos laikotarpiu unsure.gif
Taip kaip dabar išsirinkti??? g.gif

P. S. Isigysiu Jorkšyro terjera, jei tai turi reikšmės ax.gif
Atsakyti