man sako berniukas bus, bet ultragar sako jog mergaite niu bus matyt kai islys
sugalvota greiciau is neturejimo ka veikt ....
Kaip idomu
Aisku,visos tos teorijos nera patikimos,bet taip idomu buna paspelioti.
Mes netgi paprasem gydytojos,kad nesakytu lyties, saugom sia paslapti gimdymui
O dabar tiek versiju galima isgirst,kiekvienas pazistamas savo teorija turi Pagal pilvo forma,svori ir t.t Tokios diskusijos kyla,net juokinga
Aisku,visos tos teorijos nera patikimos,bet taip idomu buna paspelioti.
Mes netgi paprasem gydytojos,kad nesakytu lyties, saugom sia paslapti gimdymui
O dabar tiek versiju galima isgirst,kiekvienas pazistamas savo teorija turi Pagal pilvo forma,svori ir t.t Tokios diskusijos kyla,net juokinga
Man atitinka,su mergaite buvo labai ryski juostele,dabar buvo labai neryski,echo rodo berniuka
As tuo netikiu, nors pas mane abu kartus juosteles buvo neryskios, turiu mergaites
Aš irgi nelabai tuo tikiu, nors juostelė tikrai buvo vos įžiūrima. Bendradarbės ir visi kiti aplinkiniai pagal pilvo formą ir kitus mistinius metodus prognozavo, kad bus mergaitė (nors niekas jų neklausė), o gimė berniukas.
Dabar prisiskaičiau visokių prietarų, susijusių su kūdikio lytim, o trečiadienį eisiu darytis echo. Tikiuosi mažiukas nesislėps, tada galėsiu pažiūrėti ar pasitvirtino. Mano nėštumo testų antra juostelė tikrai labai neryški. Dariausi 3. Na ne vaiduokliukai, bet tikrai nėra tokie ryškūs ...
na pas amne irgi neryski buvo antra juostele, ziureim, ka dabar sakys, jau greitai turetu vel siusti echo, tai gal jau bus aisku.
Mano testuko pirmo juostelė buvo labai neryški ir gimė mergaitė, o su antru l. ryški, tai žiūrėsim taip čia bus
Na, nestumo testas reaguoja i hcg koncentracija slapime, o jo kiekis nuo pat implantacijos kinta, taigi, ir testo ryskumas priklauso nuo to, kiek laiko jau yra nestumui, todel moterys, pasidariusios testa kai dar nesulaukia mm kartais nemato jokios antros juosteles, nors yra pastojusios (del veliau ivykusios ovuliacijos, implantacijos), pakartoja testa po keliu d, jau mato vaiduokli, o dar po keliu d- jau ryskia antra juostele (man taip buvo su dukra), kai laukiausi sunu, jau kuri laika jauciau, kad nescia, testa neskubedavau daryti, ir padarius, abu kartus juosteles buvao laaaabai ryskios. Taigi, manau, kad mazai cia tiesos