neprisisvaikit miargos
manau, kad tai nesamonė, ant kiekvieno testo parašyta, kad spalva nieko nereiškia, dar ant vieno testo perskaičiau, kad blyški spalva reiškia mažesnį nėštumą. neštumo testai raguoja į HCg hormoną, o ne į vaiko lytį
jei ką, tai mano antra juostelė buvo tikrai daug blyškesnė už kontrolinę, ir turiu mergytę
QUOTE(Krabo lazdelė @ 2008 01 20, 21:17)
neprisisvaikit miargos
manau, kad tai nesamonė, ant kiekvieno testo parašyta, kad spalva nieko nereiškia, dar ant vieno testo perskaičiau, kad blyški spalva reiškia mažesnį nėštumą. neštumo testai raguoja į HCg hormoną, o ne į vaiko lytį
jei ką, tai mano antra juostelė buvo tikrai daug blyškesnė už kontrolinę, ir turiu mergytę
Pas mane visus kartus juosteles buvo neryskios. o turiu berniuka ir dvi mergaites. Sikart irgi buvo neryski, vaikiuko lyties nesimato, tai ziuresim kas bus.
man irgi nepasitvirtino...labai neryski juostele buvo,o va pranasauja mergyte.
man trys nestumo testai nerode,kad as laukiuosi,o ketvirtas testas rode vos vos imatoma,blankia ir neryskia juostele.tad taip pat dvejojau ir nuejau pas ginekologe pasitikrinti taip ir nezinodama ar laukiuosi...tad man sis metodas tikrai nepasitvirtina
penktas testas nemelavo
Na, pas mane irgi si karta buvo ryski juosta, kiek pamenu...Nes , prisimenu, kaip su siaubu ziurejau, kaip ji staigiai ryskeja
Bet is tikruju, prisigalvot galima visko, bet viskas cia tik prietarai
Bet is tikruju, prisigalvot galima visko, bet viskas cia tik prietarai
oba koks metodas.....idonu gana.as tai db jau nebelabi ir pamenu kokia antra juosta buvo
Suradau toki testuka,ar kam nors sutampa?
http://www.chinesefo.../predictsex.Htm
http://www.chinesefo.../predictsex.Htm
Mao antrasis bruksniukas nelabai ryskus ir pranasauja berniuka