Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nėštumo testas nustatė vaikiuko lytį?

neprisisvaikit miargos lotuliukas.gif
manau, kad tai nesamonė, ant kiekvieno testo parašyta, kad spalva nieko nereiškia, dar ant vieno testo perskaičiau, kad blyški spalva reiškia mažesnį nėštumą. neštumo testai raguoja į HCg hormoną, o ne į vaiko lytį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jei ką, tai mano antra juostelė buvo tikrai daug blyškesnė už kontrolinę, ir turiu mergytę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krabo lazdelė: 20 sausio 2008 - 19:17
QUOTE(Krabo lazdelė @ 2008 01 20, 21:17)
neprisisvaikit miargos  lotuliukas.gif
manau, kad tai nesamonė, ant kiekvieno testo parašyta, kad spalva nieko nereiškia, dar ant vieno testo perskaičiau, kad blyški spalva reiškia mažesnį nėštumą. neštumo testai raguoja į HCg hormoną, o ne į vaiko lytį  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
jei ką, tai mano antra juostelė buvo tikrai daug blyškesnė už kontrolinę, ir turiu mergytę  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane visus kartus juosteles buvo neryskios. o turiu berniuka ir dvi mergaites. Sikart irgi buvo neryski, vaikiuko lyties nesimato, tai ziuresim kas bus.
Atsakyti
tai faktas, kad nepriklauso, kuo veliau darysies, tuo bus ryskesne, gi ne nuo lyties.

pas mane labai ryskios abi, nes dvi paneles turoi tai ir hormono daugiau prigamino rolleyes.gif
Atsakyti
man irgi nepasitvirtino...labai neryski juostele buvo,o va pranasauja mergyte. ax.gif
Atsakyti
man trys nestumo testai nerode,kad as laukiuosi,o ketvirtas testas rode vos vos imatoma,blankia ir neryskia juostele.tad taip pat dvejojau ir nuejau pas ginekologe pasitikrinti taip ir nezinodama ar laukiuosi...tad man sis metodas tikrai nepasitvirtina
Atsakyti
Na, man irgi čia burtais kvepia... lotuliukas.gif Džiaukimės mamkos, kad laukiamės savo kleckų, o net 9 mėnesiams nepasibaigus sužinosim tą lytį ax.gif Garantuotai! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
penktas testas nemelavo biggrin.gif
Atsakyti
Na, pas mane irgi si karta buvo ryski juosta, kiek pamenu...Nes , prisimenu, kaip su siaubu ziurejau, kaip ji staigiai ryskeja blush2.gif

Bet is tikruju, prisigalvot galima visko, bet viskas cia tik prietarai blink.gif
Atsakyti
oba koks metodas.....idonu gana.as tai db jau nebelabi ir pamenu kokia antra juosta buvo ax.gif
Atsakyti
Suradau toki testuka,ar kam nors sutampa?
http://www.chinesefo.../predictsex.Htm
Atsakyti
Mao antrasis bruksniukas nelabai ryskus ir pranasauja berniuka biggrin.gif
Atsakyti