Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nėštumo testas nustatė vaikiuko lytį?

Mano atroji juostele irgi blyski,tikiuosi cia teisybe.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2007 08 11, 10:22)
Na, o man pasitvirtino-pamenu, kai laukiausi pirmojo, tai pirmasis testukas parodė neryšku antrą brūkšniuką...  pagal nuojautą, o po to ir pgl echo (17sav)- gavosi berniukas.... drinks_cheers.gif
na ir dabar vėl tas pats kartojasi su testukais-net ir jautriausi rodo neryšku antrą brūkšniuką...o ir nuojauta vėl kužda apie bernužėlį wub.gif  thumbup.gif    lauksim echo, kuris bus negreitai...juk neštumas tera 4 savaitės nestuke.gif  wub.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif va cia man dabar pasidare labai idomu smile.gif dariau viena testa (kai buvo 4 savaitės) ryte rode antra labai neryskia juostele, o po pietu dariau dar viena testa parode jau dvir ryskiai ryskiai aiskias juosteles, tai kaip cia suprast? taip iseitu, kad po pietu jau mano vaikiuko lytis pasikeite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 11 06, 15:21)
lotuliukas.gif va cia man dabar pasidare labai idomu smile.gif dariau viena testa (kai buvo 4 savaitės) ryte rode antra labai neryskia juostele, o po pietu dariau dar viena testa parode jau dvir ryskiai ryskiai aiskias juosteles, tai kaip cia suprast? taip iseitu, kad po pietu jau mano vaikiuko lytis pasikeite  lotuliukas.gif

PAs mane irgi panasiai: parode neryskia, o po triju dienu ryskia! biggrin.gif O beje, pirmas vaikas buvo berniukas, o juosteles, tikrai pamenu, vienodos.
Atsakyti
Išsitraukiau abu savo testus:
I-as darytas 2001, gime berniukas- juostelės abi vienodos, nors gerai įsižiūrejus vienos pakraštėlis vos vos blyškesnis. bet gal čia jau nuo laiko... g.gif
II darytas 2006- gime mergytė- viena juostelė tikrai ryškesnė. blink.gif

tai ir nežinau ar tai tiesa, su tok juostelėm.... g.gif g.gif blink.gif
Atsakyti
mano testas toks ir buvo: viena juostele ryski, kita blyski lyg issiliejusi. toks nei taip, nei ne ax.gif teko kartoti, nes atsakymas nelabai aiskus buvo. ir va sausi turesim berniuka ax.gif bent jau taip tris kartus patvirtino gydytoja - musu mazius kuklumu nepasizymi ir per echoskopa visas savo grozybes demonstruoja mirksiukas.gif
Atsakyti
na, man tai nepasitvirtino, antroji buvo labai blyski, net galvojau, kad greiciausiai vaiduokliukas doh.gif o turiu nuostabia mergyte, kita vertus iki 3D echoskopijos visi gydytojai teige, jog bus berniukas g.gif
Atsakyti
dariausi kokius4 nestumo testus. ir visi skirtingi blyskumo.pirmas-abi juosteles labai ryskios,antras-antra buo labai neryski (net buvo tokia mintis,kad leliukas pabego unsure.gif ) trecias-pirma neryski,antra ryskesne. vienu z-marmalas.echoskopas pasake,kad turesim mergyte. wub.gif ziuresim ar pasitvirtins.
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 11 06, 15:21)
:ryte rode antra labai neryskia juostele, o po pietu dariau dar viena testa parode jau dvir ryskiai ryskiai aiskias juosteles, tai kaip cia suprast?

Bus dvynukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano testas rodė vos įžiūrimą antrą juostelę. Turiu berniuką wub.gif
Atsakyti
Pas mane buvo vos vos įžiūrima- turim sūnaitėlį
Atsakyti
O pas mane labai ryški buvo ta juostelė, ir gimė mergytė smile.gif
Atsakyti
g.gif nezinau pamenu abi vienodos.
Nereikejo abejoti, ir pirkti naujo testo.
echo du kartus mate berniuka smile.gif
Pirka karta 17 savaiciu ir kita karta 30 sav. smile.gif tikiuosi nebus siurprizo smile.gif
tada mergyte turetu labai daug zydru rubeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasiziurejau ir as i savo nestumo testa-pirma juostele labai ryski,o antroji-blankesne smile.gif
Va,nepamenu kaip buvo kai dukrytes laukiaus....
Papildyta:
QUOTE(myliu @ 2007 12 27, 18:58)

Mano testas rodė vos įžiūrimą antrą juostelę. Turiu berniuką wub.gif

jau pradejau galvot-kad ir berniuko laukiuos lotuliukas.gif ,ale visai noreciau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dany: 20 sausio 2008 - 12:27