Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nėštumo testas nustatė vaikiuko lytį?

hmnmm ir prigalvoja visko zomones biggrin.gif daktarai ne visada atspej ao ci atestas padodyt gali lotuliukas.gif
Atsakyti
nu cia jau tikrai nesamone, da ne visi testai nestuma parodo, o apie lyti tai net nera ko kalbet blink.gif
Atsakyti
na as irgi tokiais dalykais netikiu schmoll.gif
Atsakyti
Na, o man pasitvirtino-pamenu, kai laukiausi pirmojo, tai pirmasis testukas parodė neryšku antrą brūkšniuką... pagal nuojautą, o po to ir pgl echo (17sav)- gavosi berniukas.... drinks_cheers.gif
na ir dabar vėl tas pats kartojasi su testukais-net ir jautriausi rodo neryšku antrą brūkšniuką...o ir nuojauta vėl kužda apie bernužėlį wub.gif thumbup.gif lauksim echo, kuris bus negreitai...juk neštumas tera 4 savaitės nestuke.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
nesamone schmoll.gif Kiekvienai moteriai gali skirtingai issiskirti to harmono, beto, antros juosteles ryskumas priklauso nuo nestumo laiko. Kuo mazesnis nestumas tuo blankesne antra juostele ir atvirksciai...
Atsakyti
Na, čia turbūt kaip ir su tom liaudiškom priemonėm "pasigaminti tam tikros lyties vaikelį" - vienom pasitvirtina, kitom - ne. O šiaip jau tikimybė didelė, pusę per pusę, tad ko dar sukti galvą?
Atsakyti
beja, kaip medicineje literaturoje teko skaityti, kad busimo kudikio lytis pradeda formuotis tik kazkelinta menesi, ar tik ne 3-ia g.gif
Atsakyti
Su pirmąją dukra buvo blanki, su antrąją ryškesnė, o dabar buvo vėl blankoka, bet laukiuosi sūnaus. smile.gif
Atsakyti
pima karta girdziu kad testas gali pasakyt kas gims g.gif
Atsakyti
Manau, visa tai tik sutapimai 4u.gif Džiugu, kai jie pasitvirtina ax.gif man antra juostelė buvo neryški, vos supratau - laukiuosi, ar ne, o kur dar - kokios lyties doh.gif
Galiu nuraminti, jei metodas pasitvirtins, farmacininkai tuoj išmes ir lyties nustatymo testą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kol kas nėra ko spėlioti - perkam tik neštumo testus drinks_cheers.gif
Šiap pralinksminote čia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2007 08 11, 10:22)
Na, o man pasitvirtino-pamenu, kai laukiausi pirmojo, tai pirmasis testukas parodė neryšku antrą brūkšniuką...  pagal nuojautą, o po to ir pgl echo (17sav)- gavosi berniukas.... drinks_cheers.gif
na ir dabar vėl tas pats kartojasi su testukais-net ir jautriausi rodo neryšku antrą brūkšniuką...o ir nuojauta vėl kužda apie bernužėlį wub.gif  thumbup.gif    lauksim echo, kuris bus negreitai...juk neštumas tera 4 savaitės nestuke.gif  wub.gif  thumbup.gif

Kaip dabar pamenu, kaip dariausi testą, ir nesupratau, niu kodėl ta juostelė tokia neryški? Ir nėštumo metu dauguma manė, kad laukiuosi berniuko, o vėliau ir echo patvirtino, kad berniukas, aiškiai labai parodė thumbup.gif GIMĖ berniukas lotuliukas.gif Idomu, kaip dabar su šitu testu, labai greit ir labai ryškios abi juostelės pasirodė, net nustebau, pagalvojau, gal čia priklauso nuo pačio testo pagaminimo datos? g.gif kas tet žino, kaip būna... cool.gif
Atsakyti
Man nepasitvirtino- antroji juostelė vos, vos matėsi, o mergaitė ir negana to buvo jau 8 ar tai 10 savaitė- prieš tai net nerodė joks testas nėštumo.
Atsakyti