Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nėštumo testas nustatė vaikiuko lytį?

QUOTE(jbs @ 2007 07 07, 11:32)
Tokios nesamones dar negirdejau. Marazmas kazkoks. Juosteles ryskumas priklauso nuo choriono gonadotropino kiekio slapime, o ne nuo lyties. Choriono gonadotropinas gaminasi ne visoms vienodu intensyvumu. Tai reiskia, kad vienoms jau 6 - 7 pastojimo diena ta juostele gali buti ryski, kitoms tik apie 10-12 diena isrysketi. Tarkim, pasidarytumet testa 7 nestumo diena, o po to ji pakartotumet 14 nestumo diena. Pirmu atveju juostele butu neryski, o antru - itin ryski. Tai ka, lytis keiciasi kaip pas kokius juru arkliukus?

Va va, labai teisingai biggrin.gif Kai dariausi pirmą testą, pirmoji juostelė buvo vos įžiūrima, tokia plonytė. Tada nusipirkau kitą testą ir dariausi sekančią dieną ryte. Tai pirmoji juostelė buvo ryškut ryškutėkė hihihi.gif Kaži, kas dabar bus unsure.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai pritarciau pastarajai nuomonei, nes kai dariausi pati pirma testa buvo vos iziurima antra juostele. Po kokios savaiteles pakartojau testa, tai abi juosteles buvo kuo ryskiausios. Tad matyt, kaip juros arkliukas mano dukraite:) Nebereikalo didzioji zaislu dalis yra arkliai....
Atsakyti
blink.gif ogo, kad primąsto tie žmonės..... su sūnum buvo labai ryški, o va su dukra - blyškoka, taip kad.... nesamonė tongue.gif
Atsakyti
pas mane blyski ,kad vos galejau iziuret,kad ji is viso yra... blush2.gif ,o sake ,kad nesioju mergaite...nesamone,netikiu
Atsakyti
Ghm.. na labai idomu is tiesu blink.gif Nelabai daug esu skaicius, kaip hormonu kiekis kinta nestumo eigoje, bet vistiek smalsu ar man pasitvirtintu g.gif
Atsakyti
Na nežinojau, kad pagal juostelių spalvą galima nustatyti lytį. Šiaip kai dariau tik ką pastojusi, antra juostelė buvo blanki, vos matoma, kai dariau po kelių savaičių - abi buvo vienodos. Tai va, tai nieko nereiškia. gimė mergytė. 4u.gif
Atsakyti
Maniskiu dvieju testu antrosios juosteles buvo neryskios, ir gime mergaite tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Netikiu tokiais paistalais, jeigu būtų įrodyta jau seniai visi žinotų, kad tokia galimybė yra 4u.gif
Atsakyti
nu sąmonė nesąmonė, bet pas mane pasitvirtino lotuliukas.gif oi kokia ryški juostelė buvo, o ir gimė panelytė mirksiukas.gif
Atsakyti
O pas mane abu nėštumo testai buvo su neryškiom antrom juostelėm. O turiu berniuką ir mergaitę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 03 rugpjūčio 2007 - 10:03
Vau ir prigalvojame kiek visko blink.gif
Atsakyti
Niu perskaičiau tą visą rusišką daktaro pasisakymą ir puoliau į stalčių ieškot nėštumo testo blush2.gif Niu antra juostelė labai blanki - tai išeina kad turėsiu sūnelį biggrin.gif Greitai važiuosiu pas gine, gal jau matytsis kas mano leliui taro kojų biggrin.gif Tai būtinai pranešiu 4u.gif thumbup.gif Bet nelabai tikiu... Mano draugė dabar turi dukrytę, tai kai aš pastojau, ji man pasakojo, kad kai pirmą kartą pasidarė testą - antra juostelė buvo neryški, o po savaitės kai pasidarė antrą testą - jau juostelė buvo ryškesnė... smile.gif Tai vat niekaip kažkaip man nesitiki kad iš juostelių galima sužinot lytį g.gif
Atsakyti