na nezinau, mamytes, mano nebuvo ryski ir gime mergaite, gal cia dar nuo testo kokybiskumo priklauso?
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2007 06 30, 08:16)
Trumpas vertimas, kad kai iki 20 nestumo savaites darai testa ir antra juostele buna tokia pat ryski kaip ir pirma - turesit mergyce.. jei vos imatoma ar atsiskyrianti nuo pirmos pagal spalva nors vienu tonu, t.y. yra blyskesne - nesiojat berniuka.... Ar kam tas pasitvirtino??? Labai dekojame uz atsakymus Ir labai noretusi isgirst jau pagimdziusiu mamyciu nuomones
idomu pirmojo testo nebepamenu o va su antruoju taip ir buvo,pasidariau...tokia neryski ,nusipirkau antra-neryski susiruosiau trecia pirkti...vis negalejau patiketi,kad ...vyras sustabde,sake uzteks,eisim pas gine
...tiesa? o gal sutapimas?
parasysiu kaip bus su treciu
per si nestuma dar nesidariau testo, bet dabar tikrai pasidarysiu labai idomu su taps ar ne
su drukyte antra vos vos matėsi... užtat dabar nešioju sūnutį, ir antra buvo itin ryški.. abu testus dariausi kažkur penktą nėšt. savaitę manau nelabai teisybė
Tokios nesamones dar negirdejau. Marazmas kazkoks. Juosteles ryskumas priklauso nuo choriono gonadotropino kiekio slapime, o ne nuo lyties. Choriono gonadotropinas gaminasi ne visoms vienodu intensyvumu. Tai reiskia, kad vienoms jau 6 - 7 pastojimo diena ta juostele gali buti ryski, kitoms tik apie 10-12 diena isrysketi. Tarkim, pasidarytumet testa 7 nestumo diena, o po to ji pakartotumet 14 nestumo diena. Pirmu atveju juostele butu neryski, o antru - itin ryski. Tai ka, lytis keiciasi kaip pas kokius juru arkliukus?
na man dabar 9 savaite, pasidariau testa, juostele buvo blyski. nezinau dar ar sutaps, labai noreciau, kad sutaptu. jbs, taigi mes visos suprantam, kad cia tik sutapimai ir jei tokia tema yra, tai smagu pasidalinti su kitais ar sutapo, ar ne.
Seikutės,
mano antroji juostejė buvo labai neryški, ir echo parodė berniuką, labai gražiai mažius parodė ka turi
mano antroji juostejė buvo labai neryški, ir echo parodė berniuką, labai gražiai mažius parodė ka turi
turbut daktaras nelabai turi ka veikti
kai dariausi nestumo testa mano juostele buvo ryski, kai drauge daresi ji - juostele buvo vos matoma ir ka gi abi turim mergytes
kai dariausi nestumo testa mano juostele buvo ryski, kai drauge daresi ji - juostele buvo vos matoma ir ka gi abi turim mergytes
tokios nesamones dar negirdejau
geras man su pirmu nėštumu juostelė buvo tooookia vos matoma, kad galvojau, jog testas meluoja. bet gimė sūnus.
o šį kartą antroji juostelė vos ne ryškėsnė, nei pirmoji. ir pagal visus požymius bei savijauta laukiu mergos. na, laikas parodys
o šį kartą antroji juostelė vos ne ryškėsnė, nei pirmoji. ir pagal visus požymius bei savijauta laukiu mergos. na, laikas parodys