Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nėštumo testas nustatė vaikiuko lytį?

Visiška nesąmonė schmoll.gif Jeigu viena juostelė blankesnė,tai reiškias,kad dar mažai yra nieštumo hormono šlapime,kai nieštumo terminas būna didesnis,tai ir juostelė paryškėja,kadangi hormono padaugėja.Pas mane buvo blanki juostelė ir gimė mergytė smile.gif
Atsakyti
Nelabai norisi tikėt tokiu dalyku, bet iš tikrųjų antrą juostelė buvo blyškesnė. Ir turiu berniuką ax.gif
Atsakyti
BERNIUKAS,- ANTRA JUOSTELE BLANKI smile.gif ( DAR TURIU TĄ TESTUKĄ TAI PASITIKRINAU tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAIDILUTE~: 02 liepos 2007 - 13:05
Netikiu tokiom nesamonem doh.gif .Turiu dvi mergytes...su pirmaja abi juosteles ryskios buvo ,o su antraja viena juostele blanki biggrin.gif
Atsakyti
Įdomi hipotezė, bet man su pirmu tai tikrai antra juostelė buvo blankesnė ir gimė berniukas, dabar abi ryškios ir lyg turėsim mergaitė, tiksliau lapkritį parašysiu ar teisinga ši teorija mirksiukas.gif (beje abu testai daryti kai neštumas buvo mažas, antrą sykį net anksčiau negu su pirmu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baubukai: 02 liepos 2007 - 13:40
Abi juosteles buvo vienodo ryskumo, o gime berniukas lotuliukas.gif
Atsakyti
manau pats nepatikimiausias budas vaikelio lyciai nustatyti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas111 @ 2007 07 02, 17:07)
manau pats nepatikimiausias  budas vaikelio lyciai nustatyti doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas111 @ 2007 07 02, 15:07)
manau pats nepatikimiausias  budas vaikelio lyciai nustatyti doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O kuris gi is budu simtaprocentinis? biggrin.gif. Visi tie budai - tai tik speliones mirksiukas.gif . Bet vat kai kam gi atitinka smile.gif . Kaip ir kiti budai - vienoms atitinka, kitoms - ne.
Atsakyti
Kazkaip nesitiki, visai visai biggrin.gif
Gal cia tik sutapimai tokie buna 4u.gif
Atsakyti
abi ryskios gime mergyte biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Mums nepasitvirtino ax.gif Netikiu tokiais dalykais, man tai tolygu būrimui iš kavos tirščių ax.gif O kai tikimybė 50 proc.- tai ir gaunasi, kad vienom pasitvirtina, o kitom ne.. Čia kaip ir orų prognozėje- lis arba nelis tongue.gif
Atsakyti