nepamenu kaip su pirmuoju.., bet si karta testa dariausi kokius3 kartus ir tik paskutiniam apskritai parode 2 bruksnelius, na neryskiai antra juostele islindo, bet echo ir gyd. zada mergyte, taip kad kolkas lyg man netinka tas metodas speliojimo...nors nezinia kaip ten bus..dabar rad 35 sav.
Na negaliu tiksliai pasakyti,bet mano atveju antroji buvo labai blyski o per eho sake kad berniukas, na manau jei eho teisybe parode, tai tada pasitvirtina... Tiksliau galesiu pasakyti uz 9 sav
Gal ir tiesa...pas mane antra neryski buvo ir gime berniukas
Absoliuti nesąmonė, kaip ir visi kiti būrimai ir spėjimai. Pasidarius nėštumo testą iš karto parodė du vienodo ryškumo brūkšnelius ir sulaukėm berniuko
o tai jei darant NT kiekvieną dieną antrasis brūkšniukas vis ryškėja ir ryškėja, tai reiškia, kad užsimezgęs berniukas po biškį transformuojasi į mergaitę???
QUOTE(jove @ 2009 10 06, 19:33)
pirmo kaip laukiausi tai nestumo testo antra juostele buvo neryski turiu berniuko , o kaip dabar laukiuosi tai labai ryskia antra juostele rode tai ziuresim kas bus
man tai pasitvirtino turesime mergaite
na idomu... pirma karta girdziu apie tokius "burtus"
kai pirma karta laukiausi, testas rode labai aiskias ir ryskias dvi juosteles - gime mergyte. dabar - atvirksciai, antra juostele vos vos isryskedavo, ir tai atrode, kad tik po laiko, tai vyras vis netikejo, kad laukiuosi, kol nenuejom pas ginekologa tiesa, nestumas buv labai ankstyvas, bet net ir siek tiek veliau darantis NT juostele buvo neryski (nes vyras ir ginekologu is pradziu netikejo, tai dar pora testu buvo nupirkes ).
tai pagal viska turetu but berniukas?? na, man nuojauta irgi taip sake, bet gydytojas kol kas zada mergyte (mums 22 sav). ziuresim, kaip cia bus
kai pirma karta laukiausi, testas rode labai aiskias ir ryskias dvi juosteles - gime mergyte. dabar - atvirksciai, antra juostele vos vos isryskedavo, ir tai atrode, kad tik po laiko, tai vyras vis netikejo, kad laukiuosi, kol nenuejom pas ginekologa tiesa, nestumas buv labai ankstyvas, bet net ir siek tiek veliau darantis NT juostele buvo neryski (nes vyras ir ginekologu is pradziu netikejo, tai dar pora testu buvo nupirkes ).
tai pagal viska turetu but berniukas?? na, man nuojauta irgi taip sake, bet gydytojas kol kas zada mergyte (mums 22 sav). ziuresim, kaip cia bus
bent kelis sykius dariausi testus,ir visi buvo su viena neryskia juostele,o turesiu tai mergaite matyt,kad nedaug teisybes tokiuose burtuose
QUOTE(_swaja_ @ 2009 12 08, 18:18)
bent kelis sykius dariausi testus,ir visi buvo su viena neryskia juostele,o turesiu tai mergaite matyt,kad nedaug teisybes tokiuose burtuose
Pas mane lygiai tas pats!