Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nėštumo testas nustatė vaikiuko lytį?

nepamenu kaip su pirmuoju.., bet si karta testa dariausi kokius3 kartus ir tik paskutiniam apskritai parode 2 bruksnelius, na neryskiai antra juostele islindo, bet echo ir gyd. zada mergyte, taip kad kolkas lyg man netinka tas metodas speliojimo...nors nezinia kaip ten bus..dabar rad 35 sav.
Atsakyti
Na negaliu tiksliai pasakyti,bet mano atveju antroji buvo labai blyski ax.gif o per eho sake kad berniukas, na manau jei eho teisybe parode, tai tada pasitvirtina... Tiksliau galesiu pasakyti uz 9 sav mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal ir tiesa...pas mane antra neryski buvo ir gime berniukas smile.gif
Atsakyti
Absoliuti nesąmonė, kaip ir visi kiti būrimai ir spėjimai. irnesakyk.gif Pasidarius nėštumo testą iš karto parodė du vienodo ryškumo brūkšnelius ir sulaukėm berniuko hihihi.gif
Atsakyti
absoliuti nesamone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 11 06, 16:41)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o tai jei darant NT kiekvieną dieną antrasis brūkšniukas vis ryškėja ir ryškėja, tai reiškia, kad užsimezgęs berniukas po biškį transformuojasi į mergaitę??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jove @ 2009 10 06, 19:33)
pirmo kaip laukiausi tai nestumo testo antra juostele buvo neryski turiu berniuko , o kaip dabar laukiuosi tai labai ryskia antra juostele  rode tai ziuresim kas bus ax.gif

man tai pasitvirtino turesime mergaite wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jove: 07 gruodžio 2009 - 17:10
na idomu... pirma karta girdziu apie tokius "burtus" g.gif
kai pirma karta laukiausi, testas rode labai aiskias ir ryskias dvi juosteles - gime mergyte. dabar - atvirksciai, antra juostele vos vos isryskedavo, ir tai atrode, kad tik po laiko, tai vyras vis netikejo, kad laukiuosi, kol nenuejom pas ginekologa lotuliukas.gif tiesa, nestumas buv labai ankstyvas, bet net ir siek tiek veliau darantis NT juostele buvo neryski (nes vyras ir ginekologu is pradziu netikejo, tai dar pora testu buvo nupirkes lotuliukas.gif ).
tai pagal viska turetu but berniukas?? na, man nuojauta irgi taip sake, bet gydytojas kol kas zada mergyte (mums 22 sav). ziuresim, kaip cia bus smile.gif
Atsakyti
bent kelis sykius dariausi testus,ir visi buvo su viena neryskia juostele,o turesiu tai mergaite blush2.gif matyt,kad nedaug teisybes tokiuose burtuose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_swaja_ @ 2009 12 08, 18:18)
bent kelis sykius dariausi testus,ir visi buvo su viena neryskia juostele,o turesiu tai mergaite  blush2.gif  matyt,kad nedaug teisybes tokiuose burtuose  lotuliukas.gif

Pas mane lygiai tas pats! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 11 06, 13:41)

pritariu biggrin.gif
Atsakyti