Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nėštumo testas nustatė vaikiuko lytį?

QUOTE(gliuka @ 2009 05 20, 18:57)
Na, nestumo testas reaguoja i hcg koncentracija slapime, o jo kiekis nuo pat implantacijos kinta, taigi, ir testo ryskumas priklauso nuo to, kiek laiko jau yra nestumui, todel moterys, pasidariusios testa kai dar nesulaukia mm kartais nemato jokios antros juosteles, nors yra pastojusios (del veliau ivykusios ovuliacijos, implantacijos), pakartoja testa po keliu d, jau mato vaiduokli, o dar po keliu d- jau ryskia antra juostele (man taip buvo su dukra), kai laukiausi sunu, jau kuri laika jauciau, kad nescia, testa neskubedavau daryti, ir padarius, abu kartus juosteles buvao laaaabai ryskios. Taigi, manau, kad mazai cia tiesos g.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Man tai su sūnum abi juostelės buvo ryyyškios.
Atsakyti
Pirmas testas buvo neryškus, nes nėštumas mažas, kitą padariau po savaitės, labai ryškus. Rezultatas - berniukas tongue.gif
Atsakyti
Skaitau ir galvoju kaip jus kliuninat ant visokiu nesamoniu lotuliukas.gif Saunuoles lotuliukas.gif
Atsakyti
Vat skaitau ir nesuprantu,kaip NT gali pasakyt kas gims g.gif As netikiu tokiomis nesamonemis schmoll.gif
Atsakyti
na pas mane juosteles buvo abi labai ryskios, nesenai darem echo, sake ko gero mergyte bet dar ne 100%..ziuresim smile.gif
Atsakyti
Bala zino kiek tiesos, bet kai laukiausi pirmojo sunaus, as jau laukiausi, bet testas nerode nieko gan ilgai, o kai parode, ta juostele buvo lyg vaiduoklis, o kai pastojau si karta, dar nejauciau kad laukiuosi, bet juostele buvo ryski.Kas bus - nezinau, bet matysim ax.gif
Atsakyti
Na as kai dariausi testa, juostele buvo blyski g.gif net pasidariau antra testa, kad isitikinciau, ar tikrai laukiuos 4u.gif siaip nelabai tikiu tokia teorija, bet paziuresim, kadangi laukiuosi neziniuko nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
Nu kas čia per naujovė? blink.gif Totali nesąmonė.
Atsakyti
nu tikrai nesamone, netikiu tokiais dalykais schmoll.gif
Atsakyti
na pagal slapima tai tikrai labai priklausys ryskumas nuo to kiek tam nestumui laiko, bet yra pastebeta, kad darant kraujo tyrima HCG , po IVF ar IUI proceduru ( kai gana aiski implantacijo diena ) 14 diena po isodinimo ( dpi ) HCG kiekis kraujyje pas moteris besilaukaincias berniuku dazniausia yra mazesnis, nei pas moteris besilaukaincias mergaiciu.

QUOTE(milagrosa @ 2009 10 04, 13:43)
nu tikrai nesamone, netikiu tokiais dalykais  schmoll.gif

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu idomios versijos lotuliukas.gif mano juosteles skittingo ryskumo buvo,ir pagal kinieciu kalendoriu irgi berniuka zada..kazi kiek tame tiesos g.gif
Atsakyti