Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

Man tai labai patiko kažurios forumietės taurės, kur su swarovski kristalais širdelės, nelabai moku čia nuotraukų įkelt... blush2.gif ir buvo labai gražiai papuošta, taip neperkrautai... smile.gif ten kur su tokiu plaušu (angelo plaukai lygtais vadinas) ir kažkokiom gražiom gėlytėm... rolleyes.gif
Atsakyti
mergytes patarkit kurias rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamullia: 18 kovo 2008 - 23:14
QUOTE(mamullia @ 2008 03 19, 00:13)

Na siaip sunkus klausimas,nes visos labai grazios ax.gif tik manau tos pirmosios nelabai patogios,nes visur reiks tampyt ir ta stoveli g.gif jau nepadesit tauriu betkur,nebent apverstas lotuliukas.gif nors man jos tai wub.gif O siaip as asmeniskai rinkciausi paskutines 4u.gif na cia tau paciai spresti,kurios mielesnes sirdziai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cc-mark @ 2008 03 19, 01:59)
Na siaip sunkus klausimas,nes visos labai grazios  ax.gif  tik manau tos pirmosios nelabai patogios,nes visur reiks tampyt ir ta stoveli  g.gif jau nepadesit tauriu betkur,nebent apverstas  lotuliukas.gif nors man jos tai  wub.gif  O siaip as asmeniskai rinkciausi paskutines 4u.gif na cia tau paciai spresti,kurios mielesnes sirdziai mirksiukas.gif

taures veziotis visur jau esam nuspoirke tokia paprastas, stiklines, bet be jokiu piorbambasu, galvojau su stoveliu pasiimti i svente kad butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2008 03 19, 10:55)
taures veziotis visur jau esam nuspoirke tokia paprastas, stiklines, bet be jokiu piorbambasu, galvojau su stoveliu pasiimti i svente kad butu  ax.gif

patikek nebus patogu 4u.gif geriau rinkis taures ant kojeliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2008 03 19, 11:38)
patikek nebus patogu  4u.gif geriau rinkis taures ant kojeliu  g.gif

Man tai irgi atrodo,kad labai nepatogu su tuo stoveliu tampytis.Mes del to ir pirkom taures ant kojeliu 4u.gif
Papildyta:
Na nebent tu turi taures kitokias kaip tu sakei visur veziotis,o tos su stoveliu stoves prie jusu ant stalo,tai tada galima ir tokias.bet siaip tai mes pirkom su kojelem tai ir visur veziosimes,ir ant stalo bus prie musu
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2008 03 19, 01:13)

niu man tai tos su balandziais labai patiko.. bigsmile.gif nors jei tik veziotis turi kitas, tai tos kur be kojeliu, o stovelyje dar grazesnes... bigsmile.gif biggrin.gif tik zinoma neaisku kaip su tuo patogumu.. unsure.gif nors ten visos grazios taures.. 4u.gif
Atsakyti
be to, kur tokias grazias taures radai? ax.gif kazkur pirksi lietuvoj ar per interneta?? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na aš tokia nesusipratėlė..... blush-anim-cl.gif bet kas turi rūpintis taurėmis? piršliai, pora kokia ar jaunieji? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2008 03 19, 19:39)
na aš tokia nesusipratėlė.....  blush-anim-cl.gif bet kas turi rūpintis taurėmis? piršliai, pora kokia ar jaunieji?  blink.gif

As irgi buvau nesusipratelė, ax.gif visai nepagalvojau apie tokią didelę smulkmeną, kaip taurės. Tai mum taures papuošę buvo liudininkų pora. Kiti , žinau patys perka, kitiem pirsliai. Gal reikia tarpusavy pasitarti bigsmile.gif
Atsakyti
As jei po teisybei irgi nezinau kas turi pasirupinti, bet siaip beveik viskuo pati rupinuosi, tai noreciau gal ir taurem.. rolleyes.gif tik turbut ta diena reikes suskirstyti visiems darbus, nes ir taip nieko gali buti kad nespesiu... ax.gif unsure.gif
Atsakyti
Merginos, noriu paklausti, kuriuo metu jauniesiems tas taures padovanoti? išvažiuojant iš namų? ir paskui visur jas vežiotis? ar jau nuvykus į pokylio vietą, prieš pirmąjį tostą? kaip jūs manot?
Atsakyti