Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

QUOTE(ikristute @ 2007 12 21, 18:20)
Mes puosem sitaip, nes labai megstu kalijas, puokste irgi buvo is kaliju.

labai grazu, o cia gyvos gelytes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2007 12 21, 18:00)
labai grazu, o cia gyvos gelytes?  g.gif

Puokste gyvu geliu, o ant tauriu dirbtinos, bet atrode kaip gyvos, tik zaluma aplink taures buvo gyva. Ilgai mastem kaip papuost kalijom, nes gyvi ziedai paprastai buna dideli ir bijojau, kad gali apvysti ,tai netycia bazej uztikau mazyciu dirbtinu kaliju ir stai rezultatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2007 12 21, 19:10)
Puokste gyvu geliu, o ant tauriu dirbtinos, bet atrode kaip gyvos, tik zaluma aplink taures buvo gyva. Ilgai mastem kaip papuost kalijom, nes gyvi ziedai paprastai buna dideli ir bijojau, kad gali apvysti ,tai netycia bazej uztikau mazyciu dirbtinu kaliju ir stai rezultatas  smile.gif

Na man tai tikrai labai grazu ir visai nesimato, kad jos dirbtines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2007 12 21, 18:19)
Na man tai tikrai labai grazu ir visai nesimato, kad jos dirbtines  thumbup.gif

Tuo jos man ir patiko, kad tik paciupinejus galejai pamatyti, kad jos dirbtines smile.gif
Atsakyti
beziurint jusu darbelius man kilo toks klausimelis??? ax.gif o su kuo pritvirtinate prie tu tauriu??? su paprastais klijais, o gal super glue....??? ax.gif ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2007 12 23, 11:43)
beziurint jusu darbelius man kilo toks klausimelis??? ax.gif o su kuo pritvirtinate prie tu tauriu??? su paprastais klijais, o gal super glue....??? ax.gif  ax.gif  g.gif

Musu papuosimai kur su kalijom tvirtinta prie kojeliu geles, tai kalijos buvo su vieliniu koteliu tai labai graziai apsivyniojo ir laikesi, o gyvi zalumynai apvynioti su plona vielyte kur puokstese naudojamos.
Papildyta:
QUOTE(gintreja @ 2007 12 21, 18:40)

Aciu, aciu smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
o as zinokit kuria cia diena maciau maximoi labai grazias taures viena gal 25 lt neatsimenu, bet taip kaip isgraviruotos bet visai simboliskai nedauk , bet taip graziai , galvojau nusipirkt , bet galvoju aj dar dauk laiko gal grazesniu pamatysiu ;}
Atsakyti
Mergaitės, o kas turi rūpintis tauriu puošimu? Svočia ar vyr.pamergė? Ar čia susitarimo reikalas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiuseima @ 2008 01 07, 20:15)
Mergaitės, o kas turi rūpintis tauriu puošimu? Svočia ar vyr.pamergė? Ar čia susitarimo reikalas? smile.gif

susitarimo reikalas, man papuose mama, issigraviravom patys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2008 01 07, 19:37)
susitarimo reikalas, man papuose mama, issigraviravom patys biggrin.gif

mes tai patys taures jau turim, o papuosimus uzsakiau kartu su pagalvele kad padarytu smile.gif taigi mes patys rupinames smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2008 01 07, 21:19)
mes tai patys taures jau turim, o papuosimus uzsakiau kartu su pagalvele kad padarytu smile.gif  taigi mes patys rupinames smile.gif

bokalus gavome salone, kur suknele nuomavausi. buvo galima ir pagalvele priderinti. labai dziaugiuosi, tikrai buvo viskas labai grazu ir be jokiu rupesciu
Atsakyti
Niina o su kuom jos ten paisytos? ty stiklo kokie dazai ar cia kas nors kitkas?wink.gif
Atsakyti